И в Уикипедиа на английски,и в сайта му и в сайт със статистика за играчите в съвременния футбол

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
mursusaid написа:Благодаря за информацията,просто се чудя ако е ляв бек защо ще го взимаме при положение,че взехме Адемар
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
waFry BSFC написа:Ще те вземат , но не в Черно Море , а в Спартак стига да не искаш заплата над 150 лв ! Успех !
branibel написа:waFry BSFC написа:Ще те вземат , но не в Черно Море , а в Спартак стига да не искаш заплата над 150 лв ! Успех !
Да обаче проблема е, че аз съм за Черно Море и ако отида в спартак като професионалист ще трябва да играя срещу Черно Море и да ги победим.А може би това е добре тамън ще ме забележят и ще ме вземати пак ще постигна целта си. хехе
mursusaid написа:branibel написа:waFry BSFC написа:Ще те вземат , но не в Черно Море , а в Спартак стига да не искаш заплата над 150 лв ! Успех !
Да обаче проблема е, че аз съм за Черно Море и ако отида в спартак като професионалист ще трябва да играя срещу Черно Море и да ги победим.А може би това е добре тамън ще ме забележят и ще ме вземати пак ще постигна целта си. хехе
e да,ама няма да можеш да играеш срещу Черно море
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта