Двама нови в Черно море?!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Двама нови в Черно море?!

Мнениеот 0007 » 19 юли 2009 15:22

Така пише в чуждите сайтове ;)
И в Уикипедиа на английски,и в сайта му и в сайт със статистика за играчите в съвременния футбол ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 юли 2009 15:25

Благодаря за информацията,просто се чудя ако е ляв бек защо ще го взимаме при положение,че взехме Адемар
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 юли 2009 15:27

mursusaid написа:Благодаря за информацията,просто се чудя ако е ляв бек защо ще го взимаме при положение,че взехме Адемар

Може да преквалифицира някой от двамата в десен бек :roll:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 19 юли 2009 15:45

ТО ДНЕС ИМА ЛИ ТРЕНИРОВКА ВСЕ ПАК Е НЕДЕЛЯ?????
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

branibel
Контакти:

Мнениеот branibel » 19 юли 2009 15:53

Ами и аз съм 178 см ммога да играя и с двата крака еднакво добре имам поглед върху играта(доста добър) и ставам перфектно за халф, само физическата подготовка куца ама ще наваксам.Няма ли да ме вземат от Черно Море :)

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 19 юли 2009 16:00

Ще те вземат , но не в Черно Море , а в Спартак стига да не искаш заплата над 150 лв ! Успех !
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

branibel
Контакти:

Мнениеот branibel » 19 юли 2009 16:07

waFry BSFC написа:Ще те вземат , но не в Черно Море , а в Спартак стига да не искаш заплата над 150 лв ! Успех !

Да обаче проблема е, че аз съм за Черно Море и ако отида в спартак като професионалист ще трябва да играя срещу Черно Море и да ги победим.А може би това е добре тамън ще ме забележят и ще ме вземати пак ще постигна целта си. хехе

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 юли 2009 16:10

branibel написа:
waFry BSFC написа:Ще те вземат , но не в Черно Море , а в Спартак стига да не искаш заплата над 150 лв ! Успех !

Да обаче проблема е, че аз съм за Черно Море и ако отида в спартак като професионалист ще трябва да играя срещу Черно Море и да ги победим.А може би това е добре тамън ще ме забележят и ще ме вземати пак ще постигна целта си. хехе

e да,ама няма да можеш да играеш срещу Черно море ;)
За вас моряци ний живеем...

branibel
Контакти:

Мнениеот branibel » 19 юли 2009 16:19

mursusaid написа:
branibel написа:

e да,ама няма да можеш да играеш срещу Черно море ;)

Аз говорех за следващата година.Един сезон обиграване тамън пролетния полусезон ще стана играч номер 1 на Б група. :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 юли 2009 16:22

He played currently as Left Midfielder, formerly in Lomé was Left Back, by his last club was striker[4].Това за негрото.Интересна работа.В цял свят има недостиг на играчи в лявата зона,а при нас идват все такива със силен ляв крак.Въпроса е какво по дяволите ще го правим тоя,след като имаме вече Адемар+резервата Бачев.А ако можеше да играе на поста десен бек,навярно щеше да е отразено в профила му.А и честно казано визитката му не впечатлява особено.Изглежда силен,малко като Коко тайсъна,но на нас ни трябва десен бек-футболист.Не бияч.Дано греша и този вземе че стане,но и Колето казва че ще го пробва една седмица.Значи и на него много не му се вярва да излезе заек от тази трънка.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”