Наш футболен треньор се призна за педофил
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Наш футболен треньор се призна за педофил
А мене ушеви ме заплашват, че пуша ли трева, ще ме тикнат в затвора за 3-4 години, явно това е по-лошо от това да си педофил, изнасилвач, крадец, убиец, мафиот... 

Няма друга такава държава!Нито едно от обвиненията,не е за под 5 години!МИНИМУМ!!!И реална присъда!Не знам колко е добър закона в България,но мисля,че особено в случаи с деца,трябва да се поучим от американското правосъдие.Лежат се годините по всички обвинения,по които си признат за виновен.А тоя ще си джитка,сякаш нищо не се е случило!
Тоя изрод трябва да лежи в панделата до живот!!! Съдията отсъдил тази условна присъда трябва също да лежи поне 5 години в кауша!!!
А относно вината на клуба: не вярвам някой от ръководството да е знаел за деянията на тоя мухъл. Винаги съм бил опозиция на ТИМ ( то личи и от подписа ми ), но смятам, че ако са знаели тоя отдавна щеше да тори маргаритките или поне щеше да се разхожда без топки.
А относно вината на клуба: не вярвам някой от ръководството да е знаел за деянията на тоя мухъл. Винаги съм бил опозиция на ТИМ ( то личи и от подписа ми ), но смятам, че ако са знаели тоя отдавна щеше да тори маргаритките или поне щеше да се разхожда без топки.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- the_blue_fan
- Контакти:
wolf написа:Беше ми треньор в детския отбор тоя олигофрен. 2 години...
[offtopic]wolf кои години си бил?[/offtopic]
wolf написа:Беше ми треньор в детския отбор тоя олигофрен. 2 години...
Мани, мани, добре, че си грозен

Леевски, оле

Самите деяния с децата са осъществени на неустановени дати през месеците юни и юли миналата година в дома или автомобила на подсъдимия, както и в спомагателни помещения в близост до тренировъчното игрище. Родителите на малолетните разбрали за проблема седмици по-късно.
Жалка отрепка!!! Семеен ли е този ИЗРОД, има ли деца?
[offtopic]http://novini.dir.bg/news.php?id=17856760[/offtopic]
-
- Контакти:
Къв е тоя съдия бе
? Как може условна присъда за такъв изрод след всичките ДОКАЗАНИ обвинения? Този е жив рецидивист бе! Няма ли Главен прокурор да се самосезора тука, да отстрани от длъжност съдията, да го подведе веднага под съдебна отговорност и също и педофила да запука и да го вкара в затвора, където е мястото на такива изроди?

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
C такова правосъдие БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!