Явно тимаджиите са решили да стягат здрав отбор

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Erland написа:Доколкото разбрах заедно с Майкон на проби ще дойде и Ибрахимович, а до края на седмицата се очаква и Рио Фърдинанд.
Явно тимаджиите са решили да стягат здрав отбор
ogrizko написа::shock: Честно, и аз не мога да повярвам.... не знам дали е истина, но е възможно и да е. До мен достигна слух, че след като снощи Каспер Ларсен не се е представил на задоволително ниво, ръководството на ПФК Черно море - Варна е проявило интерес и е поканило на проби бразилския национал - Дъглас Майкон. За евентуалното желание на Майкон да дойде на проби при "моряците" голяма роля е изиграл неговия добър приятел Луиш Фабиано, който щял да бъде така мечтаното ново попълнение в атака.![]()
Според вас това вярно ли е, дали има шанс тия двамата да дойдат наистина в Черно море, или това са поредните слухове, като тия на Мечо, Тюфлека и другитеАз лично вярвам, че ако ги привлечем, ще успее да се вдигне класата на отбора и ще имаме шанс да станем шампиони, това са наистина класни футболисти
ogrizko написа:Работата е сериозна! Понеже ТИМ замразили строенето на стадиона заради подпочвените води и решили да пренасочат средствата за привличането на класни играчи, с които да се търси пробив в Европа, както и спечелването на титлата и купата на страната! Според ръководството на отбора, ако тези двама играчи бъдат привлечени, целите ще бъдат и преодоляване в груповата фаза на ЛЕ! Парадокса е, че Черно море ще продължи да играе вероятно мачовете си в Бургас, докато се намери подходящ терен за нов стадион във или около Варна
Ай сиктир викам аз, мечтите ми започнаха да се сбъдват.... да не е Коледа?!![]()
durex написа:аа и другото което искам да добавя е че Майкон и Фабиано ако им събереш бюджета само за една година сигурно ще имат повече пари от целия бюджет на "ТИМ"![]()
![]()
waFry BSFC написа:durex написа:аа и другото което искам да добавя е че Майкон и Фабиано ако им събереш бюджета само за една година сигурно ще имат повече пари от целия бюджет на "ТИМ"![]()
![]()
Явно си забравил някоя нуличка , приятел ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта