Черно Море - Левски 1:2

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - Левски, 07.05.14г., 18:00 ч

Мнениеот molteni » 05 май 2014 19:30

zlatan написа:
Teo написа:Хаха... емблематичен сблъсък с по-особен заряд и спортна злоба... не думай молим те :lol: :lol:
Забрави ли кой ви е треньор или си мислиш, че ТИМ нема продадат мача?? :mrgreen:

Чиста двойка с дебела валута!

ти си тотално обречен Тео.За къде да я носим тази победа бе брат,за каква валута говориш.Не ти наистина си повреден-извинявай че ти го казвам.

Наистина е повреден.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 май 2014 19:47

Teo написа:
zlatan написа:
Teo написа:Хаха... емблематичен сблъсък с по-особен заряд и спортна злоба... не думай молим те :lol: :lol:
Забрави ли кой ви е треньор или си мислиш, че ТИМ нема продадат мача?? :mrgreen:

ти си тотално обречен Тео.За къде да я носим тази победа бе брат,за каква валута говориш.Не ти наистина си повреден-извинявай че ти го казвам.

Златане, вземете и бийте един път без полягане от противника, без съдиите, без пристрастени треньори отдадени на идеята, без трети лица хора и тогава няма да ме чуеш да коментирам ваши мачове, но това ми идва в повече и не мога да не го кажа... около вашия отбор има постоянно далавери с които си печелите мачовете... :idea:

Малък, вземи се успокой малко и се опитай да мислиш преди да пишеш, ако можеш де. Пристрастените треньори... единия ни би ни Тича и направи хикс на Герена, а другия ни бие в Пловдив всеки път, че за капак ни отстрани и за купата. За Вили Вуцов и прословутия мач със Славия пък да не говорим. А ти пак си плещи мантрите на Тройчо, щом от тва ти олеква на душицита. Ако сред чорбарите имаше мъже, щяха сега да се извиняват за всички обвинения в купени мачове, които в последствие се оказваха, че не са съвсем уредени нещо. Ама като мишки се криете по дупките си. И за какво му е на Гонзо да ни дава мача бе гений? Ще завършим пети вместо шести и шЪ ни дадат купата на мъчениците в Бенгази или кво? Чудя ви се дали сте си природно тъпи или тва е изискване да си "армеец" и затова успешно се правите на такива.

ПП: И един безплатен съвет, кат пораснеш и тръгнеш по жени, вземи ползвай капути, че такива като теб не е хубаво да се размножават.
Последна промяна от terata на 05 май 2014 20:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Черно Море - Левски, 07.05.14г., 18:00 ч

Мнениеот FLANKER » 05 май 2014 19:51

Дано стане хубав двубой!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 05 май 2014 19:53

stefani написа:1:1

Малката русалка пак дава прогнози!

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 05 май 2014 20:05

Мач без значение особено за нас

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 05 май 2014 20:27

Днеска ми попадна интервю на Гунди някой го беше постнал..Лека им пръст и междодругото съм поразен от интервюто и как се е изразявал футболист просто нищо общо с сегашните.."ами значи' аз мисля/пак казвам :lol:
Та какво ми направи впечатление
- Кой е най-трудният съперник на "Левски"?
- Варненският „Черно море".

Иначе очаквам победа и нищо друго и 5то място за нас.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 май 2014 20:33

Mitko-Levskar написа:Мач без значение особено за нас

Така ще кажеш. :idea:

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 05 май 2014 20:39

Мачове продавате вие , развалена пилешка чорба такава .Да ви припомням ли полягането ви миналият сезон последният мач с Локо СФ ,а ние в същото време играхме честно срещу Ботев Вр за да изпаднат и брадчетата ви от Локо СФ да се спасят .А този сезон Левски има срещу нас само една победа на Герена с 1-0 и то поради факта ,че не свиреха дузпа срещу Домовчийски .....така ,че гледай си комунистическият измислен отбор и не говори мно0го.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 05 май 2014 20:45

Teo написа:
Mitko-Levskar написа:Мач без значение особено за нас

Така ще кажеш. :idea:

Казвам какво е истинското положение,пък ти.............?

Върни се в “Черно море”