Крум Бибишков подсилва Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Re: Крум Бибишков подсилва Черно море?

Мнениеот ncbs » 23 юни 2009 22:52

ogrizko написа:Каква засада е момче..... ти да си видял да има странични :lol: :lol: :lol: Головете са абсолютно редовни :twisted: :mrgreen: :roll:

Дяволе-е! :twisted:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 юни 2009 22:54

PFC Litex написа:Изображение

e,това ,че в Литекс взима големи пари ,не е гаранция и ,чe ТИМ ще му ги дадат.Може да предпочете по-малко пари но в Европа с Черно море

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 юни 2009 22:56

ncbs написа:
ogrizko написа:Каква засада е момче..... ти да си видял да има странични :lol: :lol: :lol: Головете са абсолютно редовни :twisted: :mrgreen: :roll:

Ogrizko е смесица между Миро Манолов и Кольо Спасов. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 юни 2009 23:00

garfild8 написа:
ncbs написа:

с две думи дърво което топката го удря и чат-пат влиза.така ли? ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 юни 2009 23:05

Емиле,по-добре така отколкото като Бижутера Йовов :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 23 юни 2009 23:06

garfild8 написа:
ncbs написа:

Смеете се Вий,ама Кольо ,голям нападател беше ,така като се замисля ,след него не сме имали чак толкова добър ,Огнян Радев беше такъв тип ,ама не толкова добър!Е-е-х спомени ! :lol: Обаче като треньор надминава ,ако продължава така ще избие рибата ,да му се не види! :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 юни 2009 23:09

NCBS,май си прав.
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 юни 2009 23:10

Огризко вземам те на село :) :lol: Трансферната сума е иедно прасийее,две дамаджани с вино,една арна козичка..Калците са уредени от мен-другата част от екипировката ще я купиш ти,ако имаш въпроси обърни се към твоя бъдещ партньор в атаката-Жеко Фаса ;)
На разбора преди дербито с Тръстиково ще се разберем допълнитвелно,ако имаш някакви изисквания ;)
А забравих най-важното имаш право на безплатно ползване на селкста баня,ама веднъъж седмично понеже къпането често нарушава игровия стил ;)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 юни 2009 23:14

garfild8 написа:
ncbs написа:Дяволе-е! :twisted:

Аха, няма такъв талант като мен 8-) Един път заради мен загубихме мача.... в 2-3 атаки пред едната и другата врата правих неща дето никой не може да ги направи като мен... пред вратата на противника исках да шутирам топката обаче не я улучих и здравата се изтърсих, след това пак пред вратата на противника се препънах на празна врата и реших да се върна поне да помогна в защита и някаква топка как се тупна не знам, обаче ми мина през краката като исках да си я поведа... ама странното е, че ми мина през краката почти до оная ми работа :shock: В смисъл прекалено висока беше топката, за да ми мине през краката и никой не разбра как го направих, обаче съотборниците ми покрай тия няколко издънки една след друга се спукаха от смях 10 минути и ни обърнаха :roll: Но иначе не съм чак толкова зле колкото изглежда :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 23 юни 2009 23:16

MORSKI написа:Огризко вземам те на село :) :lol: Трансферната сума е иедно прасийее,две дамаджани с вино,една арна козичка..Калците са уредени от мен-другата част от екипировката ще я купиш ти,ако имаш въпроси обърни се към твоя бъдещ партньор в атаката-Жеко Фаса ;)
На разбора преди дербито с Тръстиково ще се разберем допълнитвелно,ако имаш някакви изисквания ;)
А забравих най-важното имаш право на безплатно ползване на селкста баня,ама веднъъж седмично понеже къпането често нарушава игровия стил ;)

Абе ний огризко,взехме да го трансферираме ,ама той не знае ...,нещо като с Кривия в Левски :mrgreen:
Изображение
Изображение

Върни се в “Черно море”