ТИМ маха Черно море от Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Re: ТИМ маха Черно море от Варна

Мнениеот Invader » 19 юни 2009 17:07

PFC Litex написа:Подпочвените води изобщо не са никаква проблем.

Напротив, точно покрай морето подземните води са огромен проблем. Участвах в екипа, проектирал отводнителната система на МОЛ Варна и да ти кажа зора беше голям. Да не говорим, че там има и доста свлачищните зони! Дано инвеститорите намерят стабилно и здраво място за стадиона.
Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 юни 2009 17:07

Вижте,аз отдавна съм на друго мнение.То е следното.Преди всичко трябва да си оправим Тича.Една задача за период от 2 максимум 3 месеца.Имаше идеи,но защо няма хора да лобират за тях не знам.Тича с 15 000 места,осветление и всичко по евро-стандартите - 3 месеца маскимум е срока,а цената - не повече от 5-6 млн. лева.Само за проекта на гагарин били дали 15 млн.Досега Тича щеше да е готов 10 пъти.Защо гледаме трудната задача,а не се заемем с по-лесната,да си спретнем къщурката,пък нека има проблеми с терените,собствениците и т.н.,но нали ще има къде да играем?!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 юни 2009 17:12

Не съм съгласен-за град като Варна-15 хиляден стадион би бил смешен......
Трябва ни нов стадион и -освен това Тича няма на къде да се разива -дере,булевард и зала..Как ги виждаш тея неща-то да не е като да махнеш с вълшебна пръчица...Да не говоря,че даже и да се направи по този начин нямаме паркинг!!!!!!Не става Тича да стане по евростандартите-забрави го ;)

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 19 юни 2009 17:18

Sagittarius написа:Вижте,аз отдавна съм на друго мнение.То е следното.Преди всичко трябва да си оправим Тича.Една задача за период от 2 максимум 3 месеца.Имаше идеи,но защо няма хора да лобират за тях не знам.Тича с 15 000 места,осветление и всичко по евро-стандартите - 3 месеца маскимум е срока,а цената - не повече от 5-6 млн. лева.Само за проекта на гагарин били дали 15 млн.Досега Тича щеше да е готов 10 пъти.Защо гледаме трудната задача,а не се заемем с по-лесната,да си спретнем къщурката,пък нека има проблеми с терените,собствениците и т.н.,но нали ще има къде да играем?!

Поради една много проста причина ,земята върху която е построена "Тича" е на военните (предполагам военно министерство)
а никой не иска да влага 5-6 млн.лв. на земя ,която след година може да се окаже ,че е заменка с горичка край Видин, и стадиона да стане собственост на някой софийски мафиот за жълти стотинки ,както останалата земя покрай морето.
Те те за това! ;)
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 19 юни 2009 18:19

спортлайн :lol:
Какви ли не глупости съм чел там от рода на: Мутра от ТИМ потупа Момиров по рамото за добре свършената работа на полувремето на мача с еди кой си. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 19 юни 2009 18:39

Sagittarius написа:Че то по цял свят е така с големите и хубави стадиони :) .Не виждам защо заглавието трябва да се пише по такъв идиотски начин :lol: .Нима за живеещите във Владиславово,Аспарухово и Галата зелено-бели фенове пътя до Тича не е 40-45 минути с транспорт :?: .Освен това информацията е,че новия стадион ще се строи не на входа на Варна,а някъде около старите гробища-току виж сме купили целия комплекс Локомотив,там е точното и идеално място за стадион-в географския център на града.

ПС:Как така Гагарин с 35 000 места издържа 50 години на подпочвените води и със старото строителство,а за този супер-модерен и строен по модерни технологии 30 000 стадион това ще е пречка?Изобщо-медийна сензацийка,евтина,да четем и да се скандализираме.Боли ли а?Боли,Черно Море тръгва към титлата,за вас(сини и червени) са калъфките,колкото и да драскате дивотии.

Че тогава са го правили с акъла си,а сега искат да открадат парите....
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 19 юни 2009 18:40

Стрелец,няма как да стане нов стадион на мястото на Локомотив,както казваш.Комплекса от една страна граничи със старите гробища,от другата страна са бул.Сливница и бившата циркова площадка.Дори да я използват нея,няма как да стигне мястото за паркинги и друга инфраструктура нужна за такъв голям стадион.
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 юни 2009 19:29

Освен това е терен на Спартак-пълен абсурд ;)

Потребителски аватар
Maurice Greene
Контакти:

Мнениеот Maurice Greene » 20 юни 2009 08:01

MORSKI написа:Не съм съгласен-за град като Варна-15 хиляден стадион би бил смешен......
Трябва ни нов стадион и -освен това Тича няма на къде да се разива -дере,булевард и зала..Как ги виждаш тея неща-то да не е като да махнеш с вълшебна пръчица...Да не говоря,че даже и да се направи по този начин нямаме паркинг!!!!!!Не става Тича да стане по евростандартите-забрави го ;)

Само да вметна, че на стадиона на Бока Хуниорс, Ла Бонбонера в Буенос Айрес, под едната от трибуните преминава булевард. Така че, ако има желание винаги може да се измисли някакво решение.

А това с подпочвените води ми се струва добро измиване на ръце. Хората в Дубай построиха хотел в морето, ние неможем стадион да вдигнем, защото имало подпочвени води ;)

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 20 юни 2009 09:20

Тази "Новина" е малко стара и малко невярна-писах за нея преди известно време,но явно на никой не е направило впечатление!!!
1.Подпочвени води наистина има-не са чак толкова голям проблем,че да спрат целия проект,има вариант да се отвеждат,затова набиваха по големи пилони,преди време,може да се видят дори и сега.Наистина и под МОЛа имаше-да не го замразиха?
2.Имаше конфликт на интереси около парцела,защото проекта е по голям отлокото беше Гагарин-има и частни собственици,затова се протака,типично по български-но точно преди седмица стана ясно че всичко се нарежда полека лека.
3.Имаше вариант,ако не се разберат ,да започнат нов строеж между 2та Мола и старите гробища,там мястото е ОБЩИНСКО-няма нищо общо със Спартак.
4.Не се притеснявайте,Стадион ще има,точно на старото си място
GO HARD OR GO HOME!

Върни се в “Черно море”