Черно море Вн-Любимец-XІІI кръг 20.10 /неделя/16.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

stanleys
Контакти:

Re: Черно море Вн-Любимец-XІІI кръг 20.10 /неделя/16.00

Мнениеот stanleys » 16 окт 2013 16:17

ti4a70 написа:Любимец в никои случай не е нещо повече от Марек. Очаквам да нямаме никакви проблеми. Колкото до бившите ни футболисти от Любимец за мен те вече са свършила за играта. Дяков е просто жалък, Тошко Колев за съжаление си остана вечната надежда, Марадончо чака пенсията, а Будинов не помня дали и в контроли игра за нас. Безпроблемно 3:0! Дано Бакари да отбележи поне един гол.

Не мога да разбера на база на какво е тази увереност и самочувствие? Аз пък очаквам да е много труден мач, гледах ги срещу Лудогорец, Ботев и Литекс - много добре са организирани в защита и правят опасни контри. Надявам се да бием де, но няма да е лесно.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 16 окт 2013 17:13

stanleys написа:
ti4a70 написа:Любимец в никои случай не е нещо повече от Марек. Очаквам да нямаме никакви проблеми. Колкото до бившите ни футболисти от Любимец за мен те вече са свършила за играта. Дяков е просто жалък, Тошко Колев за съжаление си остана вечната надежда, Марадончо чака пенсията, а Будинов не помня дали и в контроли игра за нас. Безпроблемно 3:0! Дано Бакари да отбележи поне един гол.

Не мога да разбера на база на какво е тази увереност и самочувствие? Аз пък очаквам да е много труден мач, гледах ги срещу Лудогорец, Ботев и Литекс - много добре са организирани в защита и правят опасни контри. Надявам се да бием де, но няма да е лесно.

Подкрепям stanleys, няма да е лесен мача. В този момент за нашите лесни мачове няма!
Iceberg, Николай Колев добре се представяше преди години, имам добри спомени от момчето, кадърно момче беше.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 окт 2013 18:48

3:1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 окт 2013 21:32

Айде стига бе. Имам чувството, че според вас този кръг ще се омешаме с испанците и ще играем с Барса. ГЛУПОСТИ! Резултата е победа с минимум 3 гола разлика. 3:0, 4:0, 5:1!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 16 окт 2013 21:53

Естествено че не играем срещу Барса,но разликите в класите между отборите в А група не са големи.Това първенство на Тича,единствено надиграхме цял мач Лудогорец,колкото и да е странно.Не казвам,че няма да победим,но няма да е съвсем лесно и трябва да се внимава,имам предвид нашите играчи.Може би 2:1. ;)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 18 окт 2013 15:35

Мачът ще е тежък,поне докато вкараме гол....но и това не е гаранция.Помним наскоро как и гол вкарахме още в началото,и 11:10 останахме срещу едно друго малко отборче.....и пак до края треперихме,след като с десет души малкото отборче ни изравни.За загуба на точки не можем и да си мислим,но ще е много трудно.А тоя Бакари аз лично (мое мнение),на стадиона не искам да го виждам,даже като зрител.Достатъчно го чакахме!Искам да го видя в автобус N 409 на път към летището.Ако някой ще ми вади нервите,по добре да е Наско,че е наше момче,млад е и се надявам да се развива.С какво Бакари е по-добър от Миро?Само дето заплатата му е три пъти по-мазна.Много очаквам от Окоро.Дай Боже.И Коконов ми хареса в последните мачове.Личеше,че иска да използва шанса,който получи след контузиите на титулярите.Ние обаче трябва да сме там и да ги подкрепяме!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 19 окт 2013 08:06

Този и мачът с Черноморец са задължителни. Любимец са опасни на контри, но нашите не съм ги виждал да тръгват сляпо напред. Гонзо успява да внуши търпение в отбора, да си чака момента. Онези все ще сбъркат, ние просто трябва да се възползваме... няколко пъти. И стига с този Наско. Юноша на клуба бил. Не може на има няма 20 години да се разхождаш като марда по терена. Черния поне се бори, паника създава. А Наско и без опека да го оствят, той сам се пази. Отново очаквам Бергонси да е водещта фигура в състава ни, а кой ще вкарва ще видим. Дано контузените да се оправят по- бързо. Този отбор без Жоро Илиев не е същия. Както и да е- следващите два мача са задължителни. Прогноза- 2:0

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 20 окт 2013 00:15

Жоро Илиев за нас е като Джерард за Ливърпул.Без него нищо не е същото.Надявам се да се върне бързо на терена,но се съмнявам.С тази контузия и последваща операция ще се върне напролет.Бакари е голямата загадка,но за мен си дойде като нападател неумеещ да вкарва.Иначе е много полезен,но във фаза защита,което е крайно недостатъчно.Нагледахме се на нападатели вкарващи за един сезон по един-два гола.Пак ще кажа-Гонзо да освобождава Бакари и да връща Брус.Доколкото разбрах играят за едни и същи пари,като Брус е в пъти по резултатен и пасна на стила който налага Гонзо.Предпочитам такъв тип нападатели,пред типа тарани,които се опазват и по лесно.За мача с Любимец-както каза един колега по-горе,думата е ТЪРПЕНИЕ.С такива отбори трябва да играем точно по този начин,да ги оставим да се бият сами.Рано или късно допускат фаталните грешки и мача за тях свършва.Без смачкване,защото нямаме такива нападатели,а и остава опасността от контри.Надявам се да прочета утре за постигнат добър резултат с добра игра и завършване на половината сезон в първата седмица,макар и без победа да си оставаме пак там.Добре ще е да трупаме точки сега,защото ще стъпим накриво рано,или късно.Да направим сега разликата с Берое на 4 точки и да им вкараме напрежение,а после ще мислим за останалите мачове.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 окт 2013 00:29

Ако чакаме на бразиското-ренде и дърводелец Еденилсон да е водещата фигура утре по-добре изобщо да не излизаме на терена,направо да си падаме с 0:3.Човек на когото половината му пасове са толкова безкадърни и неточни,че са адресирани направо до противниците НЯМА право изобщо да е на терена!Задължително Бекир Расим зад маймуната и Дани Г с функциите на Жоро.Еденилсон изтеглен МАКСИМАЛНО назад,че да НЕ ПРЕЧИ на отбора да играе,там,пред защитниците да кюска дърварски.Дани Г е човекът отбор утре.Ако има вариант да изгонят Бакари и Еденилсон още утре гасувам ЗА,веднага,на ръце ще ги нося до летището....Наско и на стол да седне ще е по-полезен от ПЕЧКАТА!!!Защо?Защото инак всички подават на ПЕЧКАТА,а ПЕЧКАТА с бездарието си ПРОВАЛЯ ВСИЧКИ тези пасове,на Насето поне ще му подават по-малко и няма да чакат на него.Бездарните чужденци - ВЪН от Черно Море,без тези мизерници да бяхме твърдо в 5-цата :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 окт 2013 09:32

Стрелец, имаме двама типични дефанзивни халфа -- Еденилсон и Паланков. Аз знам за себе си кой е по-добрия.
Колкото до Бакари, дайте му малко време за адаптация, понякога наистина е нужно. И на мен не ми харесва от началото на първенството, но пък може и да се окаже добър за нас впоследствие.

Върни се в “Черно море”