Софийския Реввв.......

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Софийския Реввв.......

Мнениеот MORSKI » 08 апр 2009 20:31

L_Messi написа:
MORSKI написа:мЕСИ НЕ ТЕЗ НЗАМ НА КОЙ ОТБОР СИ ФЕН,НО СЕ СЪМНЯВАМ Д АИГРАЕТЕ ПО-ДОБРЕ ОТ НАС!!!!!

Ами фен съм на Левски и смея да твърдя, че дори и в това си състояние, играем по-добър футбол от Черно море.

Aз пък мсея да твърдя,че играете ганкиното.....Не съм съгласен с твоето мнение.
Чарли за съжаление всичко коеот е извън Шопия вече не заслужава внимание......И това не е от вчера те и Цска са същите.......

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 08 апр 2009 20:35

Питам ви защо вие другите отборчета се гъзите на двата гранда или скачате на един от тях за жълти стотинки от другия. Колкото за Черно море никой от Левски не е писал или казал нещо лошо или обидно. Футболистите на Черно море играха толкова колкото могат и как могат и браво за това. Мен като Левскар ме кефи когато срещу нас се играе мъжки и тогава победата ми е по-сладка, а ако не победиме търся причината в нашия си отбор. Реването за което споменахте не е срещу провинцията, а е срещу явната неспортменска и нефутболна организация, която отборът "червен боклук-съдийско знаме" направи. От подобна организация е ощетен не само Левски, а и всички останали отбори. Каубоя, Момиров и колегите им ощетиха Славия и ги лишиха от заслужена победа с футболни аргументи. Ако сте гледали мача трябва да признаете, че съдиското знаме нямаше как по-друг начин да вкарат гол. Спомняте ли си, че от Литекс имаха претенций за неотсъдена дузпа на мача им със Славия и тяхното положение бе сто пъти по-чисто от двете дузпи за съдийското знаме и това не бе случайно, а просто Литекс трябваше да бъде елеминиран за шампионската титла. Когато съдийското знаме дойдат във Варна ще видите как съдията ще ги бута и ще пречи на футболистите ви. Ако имате позиция в отбора поискайте чужд съдия за мача ви срещу тях, защото дотогава наказанието на ангелов ще отпадне. Лично на мен, като фен ми омръзна шампион на България да става отборът с организация, а не отборът, който има футболни аргументи за това независимо от кой край на България е. Много столични отбори на Европа не са померисвали титла и футбола им е силен, защото с игра стават шампиони. Желая Ви пълен успех в следващите мачове.

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Мнениеот tqnata78 » 08 апр 2009 20:39

pensioner написа:Приятел,Черно море сте много добре,играете хубав футбол и според мен ставате напълно за евротурнирите :) .Класен отбор,имате си и Александров,но не се заблуждавай,тази година Черно море-ЦСКА е двойка ;) .И то не ,защото някой е уреждал мача,а защото ЦСКА се устремява към титлата.Но ,ако Черно море играете по-добре в тоя мач-да биете,нормално.И все пак нямада е толкова лесно.

Аз мисля че мача ще е единица,защото ЦСКА вече ще е шампион и няма да има нинакво значение резултата :lol: :lol: :lol:
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 08 апр 2009 20:41

tqnata78 написа:
pensioner написа:Приятел,Черно море сте много добре,играете хубав футбол и според мен ставате напълно за евротурнирите :) .Класен отбор,имате си и Александров,но не се заблуждавай,тази година Черно море-ЦСКА е двойка ;) .И то не ,защото някой е уреждал мача,а защото ЦСКА се устремява към титлата.Но ,ако Черно море играете по-добре в тоя мач-да биете,нормално.И все пак нямада е толкова лесно.

Аз мисля че мача ще е единица,защото ЦСКА вече ще е шампион и няма да има нинакво значение резултата :lol: :lol: :lol:

Аз мисля,че много кухо се опитваш да разсъждаваш и като цяло не трябва да ти се обръща повече внимание.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 апр 2009 20:42

Меси Меси,а и всички левскарчита :D ....Това,че Левски е играл по-добре от Черно Море в мача е факт и 90% от моряците ще го признаят веднага.Ние,обаче се чудим на следното:
1.Защо ревете като добичета пред празна ясла?За какво ревете не можем да разберем?Какъв ви е скапания проблем?Проблем с Черно Море,проблем със света,проблем с пъпките,проблем с преждевременна еякулация :?: КАКВО Е ТОВА ЧУДО БЕ?На фона на какво?1000 репортажи и всеки доказа по един или друг начин,че дузпа за Левски няма.Дали е симулация на Гонзо,дали е извън пеналтерията - но дузпа няма!Е,какво искате бе,кажете какво?Да биете 2 измислени дузпи,за да ни биете като в София ли?Това ли искате и защо не си го кажете в прав текст.
2.Ай стига с вашето дебилно мучене и подмятания как сме щели да играем с ЦСКА.Както на вас направихме равен,така и оскубахме ЦСКА насред София с 1:1,или това се забрави?Защо да не скачаме на Левски?Къв е Левски ве ей,ще скачаме и ще мачкаме всеки,игра за победа срещу всеки и толкова.Черно Море-ЦСКА мача е не двойка,а твърда еденица.
3.Стига сте занимавали България с животинските си комплекси.1 точка ви дели от ЦСКА,биете ги в директния двубой и сте шампион на България.
4.Кой къв футбол играе малко ме интересува.Локо Сф,Славия не знам си кой щял да ни мине.Много бързо забравиха кой е българския отбор най-високо класиран в УЕФА през 2008,кой български отбор спечели най-много точки за България,докато героите от Локо Сф се срамиха срещу селския Борац Чачак,за Левски не ми се говори,знае се какви заводски отборчета ги правиха за смях и резил.Черно Море е отбора който заслужава най-много евро-виза,без значение какъв футбол показвал някой срещу аутсайдери като Миньор и Ботев,а защото просто има най-голям принос от всички за България пред европа.

Питам ви защо вие другите отборчета се гъзите на двата гранда или скачате на един от тях за жълти стотинки от другия.

Кой бе?Ние ли точно се нуждаем от парите на някакви въшливи боклукчии с повече дългове,отколкото приказки?Не са решили нашите собственици-не са купили цялото Титан АС за 1 ден барабар с всичките им боклукчийски камиони.Те са никой,нищожни човечета,че изобщо да предлагат пари на Черно Море е смешно,още повече на неговите собственици.Все едно бай Сали просяка да ти дава по 1 левче за баничка?И пак ще повторя-как игра Черно Море срещу ЦСКА?На кръв,1:1 и едва не ги би насред София.Ще ги бием във Варна обаче и стига спекулации,Черно Море е голям отбор и игра за себе си,взема точки за себе си и за своите цели.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 08 апр 2009 20:54

Именно, защото Черно море играе и се стреми да направи отбор, затова имаха достойно представяне в Европа.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 08 апр 2009 20:59

да се подаряват дузпи на Левски си е традиция и затова горките сини глезльовци ореваха толкова за симулацията на Гонзо, вместо да се вайкат че Йовов е ударил гредата на опразнената врата!
смешници и то от европейска класа!
като ги слушаш какви ги приказват, започваш да си правиш извода че шампионата се решава от това на кой отбор са дали повече дузпи, а не от това дали е показал повече футболни качества!
смешно!
то и затова все по-често ставаме свидетели как като се стигне наказателното поле футболистите падат като круши, вместо да доведат атаката до финал, успешен или неуспешен! както му се вика: търсят мекото на баницата! а отделно е още по-смешно да ги гледаш как се въргалят по-терена даже и при най-малкото побутване от страна на противника! Футбола ни май вече е по-малко мъжки и повечко ГЕЙски!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 апр 2009 21:02

plamak написа:Именно, защото Черно море играе и се стреми да направи отбор, затова имаха достойно представяне в Европа.

Но това вие не го виждате през цветните очила и ни нареждате абсолютно незаслужено.Срещу всички играем за 3 точки,не прави никой изключение.Взехме 1 точка като гост на ЦСКА,това великолепната Славия успя ли?Не,на нас ЦСКА ни вкара гола си от измислен фал,нали?Но играхме и взехме 1:1 въпреки съдиите.Сега цяла кампания срещу Черно Море се води от медиите,защото взе точка на Левски и размени лидерството(временно вероятно).Първо беше цяла зима писукане как сме си купили шампионата и сме шампион.После се почна - някаква мнима запалка ударила някакъв треньор.Запалката стана равносилна на бомба,на камък,на ръчна граната.Кога и къде е имало наказание за запалка,че някакви анонимни журналисти да изискват едва ли не лишаване от домакинство?Плюха ни за мача с Ботев - щял Ботев да ни вземе равен.Грънци равен,90 минути на една врата,можехме да ги бием с 10:0 както бяхме с 10 човека,а те 11.Те това залужаваха,да ги смачкаме както смачкахме Спетака с 5:0,че да мълчат.Просто оставете Черно Море на мира,говоря към тези които ги е яд,че искаме медали,титли и евровизи.Съжалявам,ако ви пречим,но няма да се махнем,нито ще отстъпим.Продължаваме да работим,Левски не бе бит,но Литекс и ЦСКА ще бъдат и никакъв рев не достига повече до нас-пускаме капацате и напред и нагоре.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 08 апр 2009 21:13

Айде стига сте ревали като изнасилени,пак се убеждавам че да не се даде дузпа на Левски е национално предателство,каква жестока несправедливост,УЖАС!!!
Сините видяха в действията на Христосков преврат,извършеното е позор,хахахах позор хахаха!!!
Чудя се що Христосков им е крив,след като Йовов направи коронния си номер,а Георги Христов подари топката на Илчев в 92-а мин,хм,левскарска му работа.Сега щеше да е 0:1 с гол на Йовов и всичко щеше да си е ОК,Левски на върха и национално щастие,ама нейсе....
И да питам,тая дузпа,добре,дават ви я,каква е гаранцията че щяхте да я вкарате,това ми напомня за приказката,Нероден Петко.
Иначе за двете дузпи есента и червения картон до 30-а мин,нищо не се каза,ма то няма и защо,всичко си е в реда на нещата,тъй де,справедливост да има.А какво да кажем за Врайков и двете ИЗМИСЛЕНИ дузпи на Тича в 92-а и 94-а мин,изтървани от Иванков и Боримиров,хм,не не ,Левски не хваща съдий,неееее!!! :D
Всеки отбор в Бг може да извади десетки часове видеоматериал в който е ощетен срещу грандовете Левски и ЦСКА,ама какво от това,нека си лаят,Европа ги зове за нови подвизи!!!
ПОЗОРЪТ за българския футбол има синьо-червено лице,и се казва-Левски и ЦСКА
Последна промяна от Marlboro на 08 апр 2009 21:24, променено общо 1 път.

pensioner

Мнениеот pensioner » 08 апр 2009 21:16

Мачът Черно море-ЦСКА да е чиста единица,приятел абе ти о Мелмак ли идеш бе :D :D :D :?:
двойка ;)

Върни се в “Черно море”