МАЧОВЕТЕ на ЧЕСТА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: МАЧОВЕТЕ на ЧЕСТА
Дано не ти приседнат!!!!! 

Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
АСМ1899 написа:Дано не ти приседнат!!!!!
Едва ли малки рибки са надявам че някой черноморска риба че те задави
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Доста риба съм хванал от Черно море- основно попчета и зарган! Мен не са ме задавяли! 
Пък и май не ми пука кой ще е шампиион поради простата причина, че първенството е безумно слабио и шампион не сатва най-силният, а най-малко слабият отбор или нбай-много платилият!!!!!!!

Пък и май не ми пука кой ще е шампиион поради простата причина, че първенството е безумно слабио и шампион не сатва най-силният, а най-малко слабият отбор или нбай-много платилият!!!!!!!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
АСМ1899 написа:Доста риба съм хванал от Черно море- основно попчета и зарган! Мен не са ме задавяли!
А ми като не ти пука гледай си Милан по телевизията а ще си подкрепям моряците винаги
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
кога се регистрира "more" кога взе и под тоя ник , не че не ти знаем стария
да ръсиш глупости!!!!
какво ти изкачване в класирането бе , направо гигантски скок. биете Левски и ви дават 49 точки и ставате шампиони!!! Е като чорбарски подлоги от край време може да ги пуснете пред вас!!!
или зад вас!!!
а може да си пишеш Левски с която си искаш буква въпрос на акъл!!!
аз няма да напиша никога вместо Тича , Пича или както и да е там!!!!
а за мача в събота : цаца на тиган и 0:1 че повече боли!! 

Аз съм убеден в победата на ЧЕРНО МОРЕ утре.Но.....моля нашите любимци-в името на хилядите фенове на МОРЕТО,тези които бяха 9 000 даже срещу Пирин....в името да тези хора ИЗЛЕЗТЕ И СМАЖЕТЕ ЛЕФСКИ.НАПРАВЕТЕ ЗА СМЯХ КУХОРОГИТЕ ГУВЯДА!ПОКАЖЕТЕ ИМ КОИ СТЕ,КОИ СА МОРЯЦИТЕ,КОЙ Е ЧЕРНО МОРЕ!!!СМАЧКАЙТЕ ГИ С РЕЗУЛТАТ И ИГРА>ПОДИГРАЙТЕ СЕ С ТЯХ,УНИЗЕТЕ ГИ
За нас и Варна 

С МОРЕТО В СЪРЦЕТО

alfonso написа:кога се регистрира "more" кога взе и под тоя ник , не че не ти знаем старияда ръсиш глупости!!!!
какво ти изкачване в класирането бе , направо гигантски скок. биете Левски и ви дават 49 точки и ставате шампиони!!! Е като чорбарски подлоги от край време може да ги пуснете пред вас!!!
или зад вас!!!
![]()
а може да си пишеш Левски с която си искаш буква въпрос на акъл!!!
аз няма да напиша никога вместо Тича , Пича или както и да е там!!!!
а за мача в събота : цаца на тиган и 0:1 че повече боли!!
Ако си тръгнал за цаца не забравяй,че морето не до е колене и да не глътнеш повечко водичка.
брей че дълбоко морееее!
направо Ристосково море! Абе това море да не е ваше!
Нотариален акт ли имате? и весо и море все една и съща тъпня! 

alfonso написа:брей че дълбоко морееее!направо Ристосково море! Абе това море да не е ваше!
Нотариален акт ли имате? и весо и море все една и съща тъпня!
галфонсо,успокой се малко,сега пък съдията ви виновен,не ви даде 2 дузпи сигурно...за мача какво да кажа,не си личеше,че играят третия срещу първия...жалко,че и двата отбора играхме толкова слабо