Трима горят за Левски заради картони

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Cherno More
Контакти:

Re: Трима горят за Левски заради картони

Мнениеот Cherno More » 27 апр 2010 17:20

Наистина по всички сайтове Дани Димов си е с 4 картона и не би трябвало да бъде наказан за мача в неделя. Дано от ръководството нещо са объркали и Дани да има права за мача.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 апр 2010 19:03

Така...вече съм почти убеден че Дани Димов не е наказан и ще играе срещу Левски. Ще изчакаме още малко, за да сме сигурни на 100%...Дано и Данчо Юруков да е здрав, Борносузов се завръща...имаме поводи за оптимизъм. 8-)

Потребителски аватар
4eRn0m0r4y
Контакти:

Мнениеот 4eRn0m0r4y » 27 апр 2010 19:07

Така е Дани се връща,аз съм обеден,но за Юруков знам,че е пратен на лечение :)
САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 апр 2010 00:18

Юруков, Миро Манолов и Жоро Илиев да ги лекуват и да са готови за началото на подготовката за новия сезон, то вече няма смисъл някой от тях да играе в последните кръгове
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 28 апр 2010 11:41

И Дани Димов и Наката ще играят, дано имат ден и да им тръгне играта!
Юрука не би изкарал такъв тежък мач, какъвто се очертава, а и не е във форма.
Стадионът ще е пълен, всичко зависи от момчетата, от психиката им по-точно, защото тия сладури са царе на инсинуациите, психо атаките и подлите номерца. Ще дойдат с целия си богат арсенал, не се съмнявайте! Успех, моряци!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 29 апр 2010 11:22

Е,това е вече хубава новина.Даниел Димов е основния ни играч в халфовата линия о чието присъствие и игра Черно Море зависи най-много.Дори и когато Жоро Илиев,Миро и всички са на терена пак от Даниел Димов зависи много ситуацията на терена.Ако Юрука няма никакъв шанс да играе,то остава да се надяваме именно на Димов да бъде нашия лидер и водач в неделя.Млад,неопитен,все тая,други няма,той е човекът-оркестър за нас сега и се надявам да повтори страхотните си мачове срещу Локо Сф и именно срещу същия този Левски зимата когато беше невероятен.В атака трябва да се заложи на Божилов и по крилата на Адемар и Николов,или Тошко Колев и Николов,а Адемар да действа на мястото на Юрука където междудругото се справя нелошо.От Борносузов пък очаквам като стар пес да внесе спокойствие в младите момчета,преди,по време на мача и да е капитана извел моряците до победата
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”