Илиане, върни се при нас!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Илиане, върни се при нас!

Мнениеот ogrizko » 23 апр 2010 14:23

Искам си Мастичката обратно :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 23 апр 2010 20:08

неискам да създавам смут но днес видях с моите очи Илиян Илиев в Варна разминахме се точно покрай курортна поликлиника караше мерцедес - бял.
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 23 апр 2010 20:15

Аз две години го гледах да разхожда кученце в района на стария онкодиспансер!
Обаче......
продаден мач от някой в Берое!
Илиян какво прави?
Утре някой ако продаде мач в Черно Море и ТОЙ е треньор,КАКВО ПРАВИ?
Ние ще го изядем с парцалите,НАЛИ!
И ще започнем яденето от козирката,нали?
Аррриии ве ейййййй......

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 23 апр 2010 20:22

зелено-бяло написа:Обаче......
продаден мач от някой в Берое!
Илиян какво прави?

- мън мън мън... детектора на лъжата мън мън...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Илиане върни се при нас!

Мнениеот зеления » 23 апр 2010 20:52

thehellriser написа:Ужасно много уважавам Илиан... Но за жалост няма на какво да ни научи в момента...Не ми се гледа дефанзивен футбол :?.....
Но 100% Ради Боянов трябва да изхвърчи.... Велизар става помощник треньор и връщаме Кольо...Реално ако няма да се дават пари за класен селекционер това е най-добрата ни възможност!

Пожелавам ти да върнат Мастиката и най-сетне да си отворите очите, че той е едно голямо нищо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Re: Илиане върни се при нас!

Мнениеот зеленобелия » 23 апр 2010 22:14

зеления написа:
thehellriser написа:Ужасно много уважавам Илиан... Но за жалост няма на какво да ни научи в момента...Не ми се гледа дефанзивен футбол :?.....
Но 100% Ради Боянов трябва да изхвърчи.... Велизар става помощник треньор и връщаме Кольо...Реално ако няма да се дават пари за класен селекционер това е най-добрата ни възможност!

Пожелавам ти да върнат Мастиката и най-сетне да си отворите очите, че той е едно голямо нищо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кривия му редеше състава и той го слушаше-за това имаше успехи.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 24 апр 2010 01:56

бих го поканил на Караваната да пием по едно-ама за жалост я махнаха[стара закачка-той знае за какво става на въпрос],докато не се извини за стари прегрешения -малко по далеч от Тича :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 апр 2010 11:32

В последните 2 месеца аз обърнах мението си за Илиан Илиев на 180 градуса.До определен момент го исках обратно в Черно Море,но вече не.Срещу нас игра селски футбол,а се надупи на Левски.Надупи се на Локо Пд и Сливен по най-безобразния начин.Илиан го видях онзи ден точно със същата многострадална физиономия на отчаян почти разплакан примиренец да обяснява със сподавен плач и сълзи как никога не бил продавал мачове.Аз му вярвам на Илиан,но факта,че играчите и шефовете на Берое проституират наред в А група и Илиан е безсилен да спре това нещо потвърждава мнението ми за него още когато ни беше треньор и пак беше изтървал юздите на разни папардаци като Пифа и сие----Илиан е отличен треньор,но си е мишок и в ей такива ситуации в които трябва да тропне с крак,да спре продажниците,да постави нещата на местата им той не може да се справи и пак както при нас с една отчаяна физиономия се налага да обяснява,че не е продажник.Когато Вуцов уреди нещата да има бойкот за Локо Пд Илиан беше капитан на отбора и вместо да тропне с крак,да направи така,че да не се продава мача на Локо Пд той...написа декларация за оттегляне от футбола и си замина.Не се е променил за съжаление,но ако беше наш Велизар какъвто ще да е като треньор някои играчи на Берое щяха да бъдат провесени след мача вързани за краката по горните греди на вратите и с главите надолу,бити в съблекалните и т.н. неща,но малодушието на Илиан ме кара да кажа - не се връщай при нас изобщо,защото дори и да тръгнем добре пак ще дойде момент в който ще изтърве юздите и пак ще има декларации :x
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 27 апр 2010 20:18

Наистина незнам защо е това реване за Илиян.Моето мнение е, че си имаме идеален вариант за тренер и това е Тошко Марев.Варненец и истински моряк,а и забележете как се представят момчетата от дубала в сравнение с нашите звезди.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 28 апр 2010 12:36

Тодор Марев е супер приятна изненада за мен този сезон!

Върни се в “Черно море”