thebully, във В група няма да има келипир. Така, че каква е мотивацията да са собственици? Виж, ако изпаднат Локото или Литекс - И Гигов и Гришата сигурно пак нямаше да ги изоставят. Те просто са фенове на отборите си за разлика от ТИМ.
П.П. Форумите са за това за да могат хората да си кажат мнението по даден въпрос. Какъв ти е проблема?
Черно Море - Пирин
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море - Пирин
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
понеже много ги разбирате работите и двамата[кой да се махал и кой не плащал заплати],та да ви вкарам една трета оферта-"'В''-група + ТИМ отново собственици[ей така напук],тогава какво ще правите и какви свободни съченения ще пишете,
=============================================
Kолега,"съчинението" ми е малко по-различно от това което си разтълкувал.Никъде не съм писал че ТИМ трябва да се махат.Имам мнение по този въпрос,но ще го запазя за себе си.Писах че ТИМ дават индикации,че ще се откажат от отбора.Дали ще го направят и дали ще е от полза,само гадаем,нали?
Идеята ми беше че играчите са безсмислено наказани,без право на обжалване както се казва.Това според мен не е правилно.
А иначе отбора във "В" група +същия собственик........не е изключено.Това е по Христоловски.Ей така -напук.Както са наказани сега играчите.
В този ред на мисли не виждам откъде идват настроенията за погром над Левски или за физическото осакатяване на отбора им.Кой ще го направи и защо?Да ги наритаме,ама кой ще плаща после глобите за картоните?С какви пари?
Kолега,"съчинението" ми е малко по-различно от това което си разтълкувал.Никъде не съм писал че ТИМ трябва да се махат.Имам мнение по този въпрос,но ще го запазя за себе си.Писах че ТИМ дават индикации,че ще се откажат от отбора.Дали ще го направят и дали ще е от полза,само гадаем,нали?
Идеята ми беше че играчите са безсмислено наказани,без право на обжалване както се казва.Това според мен не е правилно.
А иначе отбора във "В" група +същия собственик........не е изключено.Това е по Христоловски.Ей така -напук.Както са наказани сега играчите.
В този ред на мисли не виждам откъде идват настроенията за погром над Левски или за физическото осакатяване на отбора им.Кой ще го направи и защо?Да ги наритаме,ама кой ще плаща после глобите за картоните?С какви пари?
- Sagittarius
Ами да ги бяха наградили с по 1 заплата отгоре за мача в Каварна.Или не са виновни те,ами ТИМ,че не купиха мача,не пробиха вратаря им или съдиите?Ако вземат мерки-лоши,ако не вземат-не им пукало.Ама то на някои хем сърби,хем боли.Тази Купа на България дето я спечелиха юношите ни от така хубавата ни школа с прекрасните терени за милиони левове....кой ги направи тези терени,кой направи тази школа,или май не бяхте фенове на Морето по времето когато нашите надежди ритаха на балатума в залата където ритам и аз за здраве чат-пат и юношите ни повече по 1/8 финал не виждаха на какъвто и да е турнир?Ха!Не знам на кой не му пукало за отбора,но като толкова не им пука защо за изсипали 100 чувала с пари да я има тая школа,да има отлична база...и Гигов който обичал Локо Сф - знаете ли какви са условията на ДЮШ на Локомотив?Кой направи каквото и да е за Черно Море през последните 20 години,ама каквото и да е,1 барака за пуканки барем да е вдигнал някой?.Не искам да защитавам тези хора,но зорлем ме карате да подчертавам всичко което са сторили и направили.Тези медали,тези 2 финала,тази школа с построени терени(построени с пари,дето уж не строяли,купиха я на търг от БМФ за 1 300 000 лева)-кой беше собственик на Черно Море по тяхно време?И тези успехи за 5 години,2 участия в УЕФА,1 в Интертото.А преди това къде беше Черно Море?В дъното на А група,агония,зимата и лятото разтрогваха по 20 човека,продаваха се мачове наред,на екипите ни номерата бяха избелели приличахме на клошари.За по-назад няма да ви връщам,явно не сте били от Морето тогава,но Веско Бранимиров го пратихме в Нефтохимик за 25 чифта анцузи и бутонки,имахме 2 топки на стадиона....Ах как не знаят някои какво беше,че да имат база за сравнение,не знаят как школата си купуваха сами пособията....
За стотен път ви повтарям какво каза Велизар,както каза и шефът на клуба преди година-тази школа се изгради,за да може от тука насетне Черно Море да разчита на свои кадри.Те вече се появяват и това ще е политиката.
За стотен път ви повтарям какво каза Велизар,както каза и шефът на клуба преди година-тази школа се изгради,за да може от тука насетне Черно Море да разчита на свои кадри.Те вече се появяват и това ще е политиката.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
зеления написа:thebully, във В група няма да има келипир. Така, че каква е мотивацията да са собственици? Виж, ако изпаднат Локото или Литекс - И Гигов и Гришата сигурно пак нямаше да ги изоставят. Те просто са фенове на отборите си за разлика от ТИМ.
П.П. Форумите са за това за да могат хората да си кажат мнението по даден въпрос. Какъв ти е проблема?
има -няма келипир[това са твои думи],аз когато пиша нещо не си правя майтап,както искаш така ме разбирай,от нас се иска да ходим на стадиона и да си подкрепяме отбора,другото е чесане на езици в тоя форум,много сме малки че да казваме кой къде и какво да прави и дали на феновете ще им кефне[който иска да отива и да отправя оферта относно клуба -ако се чувства баровец и може да го издържа],и на мен не ми допадат някой работи ама си мълча-това е положението пс-относно какъв ми е проблема-ще ти отговоря,-Аз просто нямам проблеми-над нещата съм,ако ме разбираш какво искам да ти кажа,айде живи и здрави

HASTA DE LA VICTORIA
зелено-бяло написа:понеже много ги разбирате работите и двамата[кой да се махал и кой не плащал заплати],та да ви вкарам една трета оферта-"'В''-група + ТИМ отново собственици[ей така напук],тогава какво ще правите и какви свободни съченения ще пишете,
и на тебе колега да си жив и здрав както писах в горния пост

HASTA DE LA VICTORIA
Sagittarius написа:Ами да ги бяха наградили с по 1 заплата отгоре за мача в Каварна.Или не са виновни те,ами ТИМ,че не купиха мача,не пробиха вратаря им или съдиите?Ако вземат мерки-лоши,ако не вземат-не им пукало.Ама то на някои хем сърби,хем боли.Тази Купа на България дето я спечелиха юношите ни от така хубавата ни школа с прекрасните терени за милиони левове....кой ги направи тези терени,кой направи тази школа,или май не бяхте фенове на Морето по времето когато нашите надежди ритаха на балатума в залата където ритам и аз за здраве чат-пат и юношите ни повече по 1/8 финал не виждаха на какъвто и да е турнир?Ха!Не знам на кой не му пукало за отбора,но като толкова не им пука защо за изсипали 100 чувала с пари да я има тая школа,да има отлична база...и Гигов който обичал Локо Сф - знаете ли какви са условията на ДЮШ на Локомотив?Кой направи каквото и да е за Черно Море през последните 20 години,ама каквото и да е,1 барака за пуканки барем да е вдигнал някой?.Не искам да защитавам тези хора,но зорлем ме карате да подчертавам всичко което са сторили и направили.Тези медали,тези 2 финала,тази школа с построени терени(построени с пари,дето уж не строяли,купиха я на търг от БМФ за 1 300 000 лева)-кой беше собственик на Черно Море по тяхно време?И тези успехи за 5 години,2 участия в УЕФА,1 в Интертото.А преди това къде беше Черно Море?В дъното на А група,агония,зимата и лятото разтрогваха по 20 човека,продаваха се мачове наред,на екипите ни номерата бяха избелели приличахме на клошари.За по-назад няма да ви връщам,явно не сте били от Морето тогава,но Веско Бранимиров го пратихме в Нефтохимик за 25 чифта анцузи и бутонки,имахме 2 топки на стадиона....Ах как не знаят някои какво беше,че да имат база за сравнение,не знаят как школата си купуваха сами пособията....
много си прав колега,ех спомени-ех Косьо Мирчев[и сам война е войн],и аз да се е.. в тъпака какво съм седнал с недомлъвки в обществен форум да се опитвам да им отварям очите на някой съфорумци,бъдете живи и здрави и си живейте в матрицата

HASTA DE LA VICTORIA