Нов закрит 80% стадион "Тича" по европейските стандарти
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Нов закрит 80% стадион "Тича" по европейските стандарти
Там няма място,няма и инфраструктура.Според мен ако се прави стадион,трябва да е на мястото на Гагарин,всичко друго е смешно..
chelseabg написа:Там няма място,няма и инфраструктура.Според мен ако се прави стадион,трябва да е на мястото на Гагарин,всичко друго е смешно..
Ти махни залата, която е с размерите на футболен терен и другите зали до нея и после ще видиш дали няма място

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- captain_drifuss
- Контакти:
Mourinio написа:chelseabg написа:Там няма място,няма и инфраструктура.Според мен ако се прави стадион,трябва да е на мястото на Гагарин,всичко друго е смешно..
Ти махни залата, която е с размерите на футболен терен и другите зали до нея и после ще видиш дали няма място
ти си мн зле! защо трябва да се маха нещо, което цяла Варна ползва и обича!май не си варненец като гледам какви ги пишеш!за голям стадион си има гагарин, нека да го довършат както са го планирали! за зала си има спортна зала, нека там се прави голяма и модерна зала ако трябва!
captain_drifuss написа:Mourinio написа:chelseabg написа:Там няма място,няма и инфраструктура.Според мен ако се прави стадион,трябва да е на мястото на Гагарин,всичко друго е смешно..
ти си мн зле! защо трябва да се маха нещо, което цяла Варна ползва и обича!май не си варненец като гледам какви ги пишеш!за голям стадион си има гагарин, нека да го довършат както са го планирали! за зала си има спортна зала, нека там се прави голяма и модерна зала ако трябва!
Аз ли съм зле или ти, явно не следиш за какво става въпрос
В събота в 10 ч Бойко Борисов ще бъде пред зала "Христо Борисов" за да даде ключа на ССК "Черно море" за комплекс "Черно море". Всички варненци са поканени на събитието. 27-те декара на пъпа на Варна бяха отнети от агенцията на арестувания министър Цонев и минаха под управлението на областна управа Варна. Комплексът вече се нарича "Черно море" като неразделна част от него е стадион "Тича". Деактуването дава възможност за публично-частно партньорство, което включва закрит 80% стадион по европейските стандарти. Залите "Христо Борисов" и "Владислав" могат да бъдат демонтирани и монтирани на нов терен. Това обаче може да се случи, ако се намери частен партньор, който да осигури 50% от парите за нова зала, за да може по европейски програми да се усвоят другите 50%.
следващия път чети внимателно преди да бързаш да даваш определения кой бил ''мн зле''
Тия зали направо да ги махнат..вънка -15 вътре -10..
chelseabg написа:Тия зали направо да ги махнат..вънка -15 вътре -10..
Даже понякога през зимата вътре е по-студено отколкото навън

Нали около Аспарухов мост се изгражда нова и модерна спортна зала. Може да е именно с тази цел - да се преместят тези до Тича и да се освободи място за реконструкция на стадиона.
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
ще поживеем пък ще видим,аз съм оптимист,всичко ще си дойде на мястото-иска се само търпение и здрави нерви,лятото ще си проличи дали ще има ремонтче на Тича,лично -предпочитам един 20 000 -Тича отколкото 30-35 000 -стадион Варна
HASTA DE LA VICTORIA
child in time написа:А какво стана със спортната зала? На мястото на стадион Гагарин или нещо такова? Имаше голям проект и шум!
На ТИМ им свършиха паричките

08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Messinho написа:child in time написа:А какво стана със спортната зала? На мястото на стадион Гагарин или нещо такова? Имаше голям проект и шум!
На ТИМ им свършиха паричките
ти не бери грижа на кой какво му е свършило и въобще дали е свършило,нали си от Варна???
HASTA DE LA VICTORIA