Мнениеот Sagittarius » 19 апр 2010 10:03
А не е ли жалко тяхното реване когато са размазани на терена с 4 гола?Не е ли жалка тяхната помия,която се ля отгоре ни-най-вече журналистическа?Не е ли жалко един треньор осмокласник да издаде дриректива на мароканския си касапин да контузи единствения ни здрав нападател?Не е ли жалко да ти дадат жълт картон за симулация(Гонзо) и до ден днешен най-безочливо да бръщолевиш,че имало дузпа?Не е ли жалко в 7 мача да си бил 8 дузпи,от които 6 измислени?И не на последно място - не им ли се понасъбра малко много на тези нагли сини типове Тара,Николай и осмокласника Гонзо?Цяла пролет ми играят уредени мачове,или съдиите им свирят измислени дузпи.Е,срещу нас няма да я бъде.Съдията може да дава дузпи,но това няма значение.Селско или не ще съм истински щастлив ако натрошим краката на типове като Тасевски,Минев,Бардон,Жоазиньо,Йовов,Сърмов,Телкийски.Нито ни трябват точки,нито победа,но тези типове не трябва да си заминат читави от Варна.Години наред търпим симулациите им за дузпи,балтиите на Тасевски,Минев и Сърмов.Време е да им дадем си мисля една зверска сеч.Не искам футбол,искам клане на тези гадове Тара и Николай.Нито един от играчите си да не могат да продадат поради контузии.Не футбол,клане трябва да е,клане до откат пък ако ще да ни вдигнат 4 червени картона и мача да го прекратят.Може да ни гонят играч след играч,но и техните един след друг на носилката и аут.Никога не съм ги мразил толкова,колкото след цирковете тази зима.Може да не играем в Европа,но и те няма да играят,или ако играят ще са без половината си отбор,които ние ще потрошим.Сега да ги видя аз къде ще се крият по терена големите усти левскарски.Пак ще повторя,защото знам,че наши играчи и Велзиар четат-момчета,не футбол,клане и предложете,до последния гаден тип нагъл-в носилката и за 6 месеца.Следващия път като дойдат на Тича ще се молят просто да паднат без да ги боли,щом чуят за Черно Море и да ги тресе шубето.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...