Защо стигнахме дотук?!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: Защо стигнахме дотук?!

Мнениеот chelseabg » 19 апр 2010 00:15

Не ме дразни толква отбора на Левски и футболистите му...колкото феновете им и сините медий!
Едно е сигурно-ако не ни победят ще оревът света :mrgreen:
Очаквам падания за дуспи,симулаций,накъсване на играта,битка в центара,много картони,спречквания и..1:0 за нас 8-)
Обаче тоя Гошо Петков(Урсула) и Веско Минев са ми най-противните футболисти на света :mrgreen: Жалко че махнаха Христов много ме забавляваше момчето.. :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 апр 2010 10:03

А не е ли жалко тяхното реване когато са размазани на терена с 4 гола?Не е ли жалка тяхната помия,която се ля отгоре ни-най-вече журналистическа?Не е ли жалко един треньор осмокласник да издаде дриректива на мароканския си касапин да контузи единствения ни здрав нападател?Не е ли жалко да ти дадат жълт картон за симулация(Гонзо) и до ден днешен най-безочливо да бръщолевиш,че имало дузпа?Не е ли жалко в 7 мача да си бил 8 дузпи,от които 6 измислени?И не на последно място - не им ли се понасъбра малко много на тези нагли сини типове Тара,Николай и осмокласника Гонзо?Цяла пролет ми играят уредени мачове,или съдиите им свирят измислени дузпи.Е,срещу нас няма да я бъде.Съдията може да дава дузпи,но това няма значение.Селско или не ще съм истински щастлив ако натрошим краката на типове като Тасевски,Минев,Бардон,Жоазиньо,Йовов,Сърмов,Телкийски.Нито ни трябват точки,нито победа,но тези типове не трябва да си заминат читави от Варна.Години наред търпим симулациите им за дузпи,балтиите на Тасевски,Минев и Сърмов.Време е да им дадем си мисля една зверска сеч.Не искам футбол,искам клане на тези гадове Тара и Николай.Нито един от играчите си да не могат да продадат поради контузии.Не футбол,клане трябва да е,клане до откат пък ако ще да ни вдигнат 4 червени картона и мача да го прекратят.Може да ни гонят играч след играч,но и техните един след друг на носилката и аут.Никога не съм ги мразил толкова,колкото след цирковете тази зима.Може да не играем в Европа,но и те няма да играят,или ако играят ще са без половината си отбор,които ние ще потрошим.Сега да ги видя аз къде ще се крият по терена големите усти левскарски.Пак ще повторя,защото знам,че наши играчи и Велзиар четат-момчета,не футбол,клане и предложете,до последния гаден тип нагъл-в носилката и за 6 месеца.Следващия път като дойдат на Тича ще се молят просто да паднат без да ги боли,щом чуят за Черно Море и да ги тресе шубето.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 19 апр 2010 10:17

Навремето когато Ч.Море играеше на Гагарин, Левски редовно ги биехме във Варна.И на мачовете винаги имаше над 40 000 зрители.Това беше зрелището на годината.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 19 апр 2010 15:37

Искахте Кольо да му бият шута, биха му го. Кой квото си поръча, това ще сърба.
Колко от вас не се напиват всяка седмица като пиявици?! :mrgreen: Присмивахте му се, мастиката тва, мастиката онова.
Наздраве! :mrgreen:

Потребителски аватар
stegal
Контакти:

Мнениеот stegal » 19 апр 2010 15:43

batty написа:Искахте Кольо да му бият шута, биха му го. Кой квото си поръча, това ще сърба.
Колко от вас не се напиват всяка седмица като пиявици?! :mrgreen: Присмивахте му се, мастиката тва, мастиката онова.

+100
И ще запеем ний за вас зелено- бели богове ........

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 19 апр 2010 17:17

batty написа:Искахте Кольо да му бият шута, биха му го. Кой квото си поръча, това ще сърба.

е тука може да поспорим колега,бат" ти Кольо-като вземе и направи още няколко отбора евроучастници тогава ще го призная за треньор
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 19 апр 2010 20:40

Стига си се заблуждавал с твоя "бат Кольо". И Барселона да му се случи да води от тук нататък повече от този успех, който постигна с нас, той няма да достигне посмъртно. Просто тогава бяха стечения на обстоятелства, късмет ( голове в 94 мин. и т.н. ) и т.н. Разбира се ти изсказваш своето мнение, за което имаш пълно право щом не обиждаш никого. Жалко само, че си на абсолютно погрешно становище!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 20 апр 2010 10:34

Абе вие луди ли сте?
Какво не му харесвахте на Спасов?Човек с опит,лиценз,стажове(вече и в Барса),много добра работа свърши според мен..Играхме перфектно и биехме наред..А сега сравнете го с Велизар..И най-важното отбора играеше по един и същи начин,с които и футболисти да излезе..
Вярно че сега липсват основни играчи но..нямаме нищо общо с играта която я играехме тогава..
Ако тая година играехме пак така и без него,и пак бяхме толква близо до 1вия колкото миналата,тогава можеше да говорим колко слаб треньор е Кольо,а сега с тоя селски футбол,ако гледам някой мач на Черно море тогава,ще си помисля че са Спортинг..
Отбора от миналата година,ако беше се запазил и имахме малко касмет,тая година щяхме да сме шампиони с 10 точки пред втория със сигурност..

Върни се в “Черно море”