Славия - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Славия - ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот garfild8 » 17 апр 2010 16:58

Жалки,Трагични и Безобразни. :( С тази игра и третия пореден загубен мач навън,с Пирин ще отидат сигурно по-малко отколкото със Своге и Мездра.За неудоволствие на Попая и пак ще има сигурно ''бахти'' феновете и ''псевдофенове''. ;) Аз няма да ида и с Пирин.Отсега му го казвам.Нека пак да пищи,като вчера,защо нямало фенове. :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
RumenShumaher
Контакти:

Мнениеот RumenShumaher » 17 апр 2010 17:00

Аз се чудя докога ще търпим ние феновете подигравката на Велизар и Ръководството на Черно Море с отбора ни.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 17 апр 2010 17:03

направо не ми се коментира,даже не знам и какво да напиша относно днешния мач-не знам от къде да го подхвана и за какво да се закача дето се вика
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 апр 2010 17:03

Абсолютно трегично селска игра от Черно Море.Селски футбол породен от треньорско бездарие!Да,няма ги лидери,водещи фигури...НО МАЙКА МУ СТАРА,СТИГА РЕДЯ ПО 8 ЗАЩИТНИКА ВСЕКИ МАЧ БЕ !!!СТИГА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,СТИГАААААААА!!!ПУСКАЙ РАТНИКА ТИТУЛЯР И КАКВОТО СТАНЕ БЕ,АМА ПОНЕ ЩЕ ВРЪЗВАМЕ НЯКОЙ ПАС И ЩЕ ИГРАЕМ ФУТБОЛ!!!ЗА КЪДЕ ПАЗИШ ДОМАКИНОВ И ДЯКОВ???ЗА ГОЛЕМИЯ МАЧ С ПИРИН ЛИ ВЕ ЕЙЙЙЙЙЙ???ТОЗ ТВОЯ АВРАМОВ НЯМАШЕ ВЯРНО ОТИГРАВАНЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЛООООО ВЕЛЗИАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!ДЪРВОТО КУЛИБАЛИ ДОБРЕ,ЧЕ САШКО ГО ПОКРИВАШЕ !!!ДОКОГА БЕ,ДОКОГА ЩЕ ПРАВИШ ТЪПОУМИЯ БЕ ВЕЛЗИАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ???ТИ НАРЕД ЛИ СИ ДА ВАДИШ ДВАМАТА НИ НАПАДАТЕЛИ БЕ АЛООООООООО????ОФФ,ЧЕСТНО ВИ КАЗВАМ-ПИСНА МИ,ЧУВАТЕ ЛИ-ПИСНА МИ,НЕ ЧЕ ПАДАМЕ,НО ОТ ТОЯ СЕЛСКИ НАЧИН,ОТ ТОЗИ КИРЛИВ АНТИФУТБОЛ И 8 ЗАЩИТНИКА НА ТЕРЕНА!ЕЙ,ВЕЛИЗАРЕ,СЛУШАЙ БЕ-ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ Ф-У-Т-Б-О-Л,ЧУВАШ ЛИ БЕ,Ф-У-Т-Б-О-Л!!!ОПИЧАЙ СИ АКЪЛАААААА :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 17 апр 2010 17:10

Не знам,защо само треньора ви е виновен за всичко,но някой футболисти толкова си могат не знам аз един пас не видях като хората,явно няма и желание вече в самите футболисти и просто доиграват сезона.Единствено което ми се иска поне до края на сезона да изхвърлим от ЕКТ и синьото отборче.Дано поне тогава се напълни стадиона.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 17 апр 2010 17:10

Дайте отбора на Радо Боянов.Той ме тренираше в Добруджа. Много добър треньор. Определено има бъдеще в българския футбол.
Изображение

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 17 апр 2010 17:11

Вили тоя път не дърпа ушите на съдията.Пак си позволява да коментира журналистите и да се държи като пълен простак.Няма място такъв човек в бг футбола.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 17 апр 2010 17:15

Много зле,много слабо.Един супер грозен мач,два слаби отбора,90 минути безцелно ритане и от двата отбора.Само че ми е болно,че ние играем също такъв грозен футбол.Изкарал нападателите,за да освежи нападението.Какво освежаване може да има напред,като зад тях ги няма качествените халфове,които могат да измислят нещо и да подхранват нападението.Отпред и Торес и Руни да сложиш,като не достигат достатъчно топки,за какво си говорим.Излизаме с 7 дефанзивни футболиста,а на полувремето при отрицателен резултат се вадят двамата нападателя и се вкарват двама души,които по презумция за атакуващи халфове,но не и нападатели.Не знам,направо не ми се говори...
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 17 апр 2010 17:17

maximalniq написа:Дайте отбора на Радо Боянов.Той ме тренираше в Добруджа. Много добър треньор. Определено има бъдеще в българския футбол.

ти майтап ли си правиш или говориш сериозно
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 апр 2010 17:20

Ще прежаля тоя мач,ще прежаля и всички други,но на 2-ри май или ще се играе на живот и смърт,ще излязат на терена и ще убият Левски,или просто да не обличат повече екипа на Черно Море.Същото се отнася и за Велизар.Ще приема всякакви безумни тактики и схеми,но на 2-ри май ако ще с 11 вратаря на почне искам Гонзо след мача да реве и оправдания НЕ ПРИЕМАМ тогава.Ако ще отсега да си пази титулярите за 2-ри,ако ще да ги обиграва,все едно-но на втори искам погром-футболен,физически,морален,всякакъв.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”