Румен Николов!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Румен Николов!

Мнениеот more » 16 апр 2010 15:21

Надъхан да играе редовно и да вкара за „Черно море“ е Румен Николов. При 2:0 срещу „Локо“ (Мездра) нападателят реализира първото си попадение в елита и вчера почерпи съотборниците си преди тренировката.
Синът на Валери Николов-Берти смята, че оттук нататък бъдещето му е свързано изцяло с „Тича“. „Зная, че само от мен зависи докъде ще стигна във футбола. Надявам се с поведението си в тренировките и играта си в мачовете да показвам, че заслужавам място в състава и когато получавам доверието, да се отблагодарявам с голове“, каза за „Народно дело“ Румен. Последният призна, че опитните футболисти са го приели добре, а като цяло се радва на подкрепа и толерантно отношение от всички. „Най-много научавам от Атанас Борносузов и Данчо Юруков. Двамата сякаш са ме взели под свое крило и ми помагат да се развивам. Нямам търпение също да играя заедно с Жоро Илиев, Даниел Георгиев, Миро Манолов и Милен Петков“, каза още Румен. На първо време неговото желание е „Черно море“ да завърши по най-добрия начин сезона, като вземе колкото се може повече точки в оставащите 6 мача. По-далечната му мечта е да излезе с „моряците“ в Европа. „Тази година отстъпихме малко от позициите си, но догодина, след като се върнат контузените ни лидери, отново ще сме познатата сила. Този отбор на „Черно море“ още не е стигнал зенита си“, допълни 20-годишният Николов. Последният уточни, че носи №90, тъй като номерът символизира годината му на раждане.

Баща му е ритал за „моряците“ през 80-те

Бащата на Румен – Валери Николов, е бивш футболист на „моряците“ от 80-те години. Във футболните среди Валери е известен като Берти заради физическата си прилика с големия футболист и треньор на Германия Берти Фогтс. Любопитно е, че подобно на именития немец Валери също е десен бек.
За „Черно море“ Николов-старши дебютира едва на 17 години в мач за купата във Велико Търново. За представителния тим е изиграл 2 любопитни мача в „А“ група. В първия „Черно море“ губи с 1:4 от „Локомотив“ (Сф) на бившия вече „Юрий Гагарин“, след като Бойчо Величков вкарва хеттрик за гостите. Във втория варненци падат с 1:7 от „Славия“ на „Овча Купел“. Тогава Светозар Светозаров си набутва два автогола. „За „Черно море“ играх повече в „Б“ група. Радвам се, че сега синът ми получава шанс да се утвърди в представителния тим на клуба в „А“ група и дай боже да постигне успехи с него“, заяви за „Народно дело“ Валери.

Може да успее във футбола

Според Атанас Борносузов нападателят Румен Николов притежава качества и характер да успее във футбола. „На терена играе с хъс, движи се по целия фронт на атаката, комбинативен е и има нюх за пласиране. Остава само да бележи по-често, тъй като головете са критерият за централен нападател“, заяви за „Народно дело“ Наката. Последният допълни, че ще помага на таланта да развие дарбата си и ако поиска, е готов да му дава съвети и напътствия. „Още в оставащите 6 мача мисля, че Румен може да се превърне в приятната изненада на първенството, при положение че запише повечко игрови минути. Хубавото е също, че около него са доказани и опитни изпълнители. Румен, Даниел Димов и Тошко Колев са бъдещето на „Черно море“. Това, че са местни момчета, а Дидко и Тошко са и кадри на клуба, им помага да печелят по-лесно публиката и да се радват на нейната подкрепа“, завърши Наката.

Преди две години се разминал с Бетис
Преди 2 години Румен Николов се разминал по нелеп начин с трансфер в испанския „Бетис“. Талантът е карал проби във втория отбор на клуба, но по време на тренировка къса менискус и претърпява операция.
Иначе Румен е юноша на „Спартак“ (Варна) :shock: (това малко ме учуди,но по-важното,че бъдещето му отсега нататък e при моряците). На 15 години преминава в „Нафтекс“, където изкарва 4 години. Два пъти е шампион на България с юношите на клуба, за които вкарва редовно, има мачове и за юношеския национален тим. С мъжете на „Нафтекс“ тренира редовно и участва в контроли. Подписва първи професионален договор с бургазлии, но впоследствие не му дават шанс за изява. През януари 2009-а преминава в „Черно море“ и завършва средното си образование във варненското Спортно училище „Георги Бенковски“.
За Румен бившият треньор на „моряците“ Никола Спасов казваше: „Взех го не защото сме играли заедно с баща му, а защото е футболист с качества. От него зависи доколко ще ги развие.“
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 апр 2010 17:37

more написа:Преди две години се разминал с Бетис
Преди 2 години Румен Николов се разминал по нелеп начин с трансфер в испанския „Бетис“. Талантът е карал проби във втория отбор на клуба, но по време на тренировка къса менискус и претърпява операция.

Жалко за което. Такива таланти трябва да играят на Запад, а не тук да стоят, където никакъв футбол не се играе. Там щеше да се развие по-добре според мен, но пък да се надяваме и тук да успее да се развие и да ни радва, дано да е без контузии :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 16 апр 2010 17:44

ogrizko написа:
more написа:Преди две години се разминал с Бетис

Жалко за което. Такива таланти трябва да играят на Запад, а не тук да стоят, където никакъв футбол не се играе. Там щеше да се развие по-добре според мен, но пък да се надяваме и тук да успее да се развие и да ни радва, дано да е без контузии :roll:

Първо нека стане шампион с моряците(след 1-2 години) :) и после я Барселона,МЮ или в някое от силните първенства.Да направим и ние един добър трансфер на играч в чужбина.Успех Румба!!!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 апр 2010 18:15

Румбата има таланта и потенциала да стане един от най-великите футболисти на Черно Море и България.Но талант и потенциал е различно от реализация.Затова много се радвам,че е "под крилото" на опитен боец като Наско Борносузов,който за мен е човекът покрай който Дани Димов например стана футболист от класа.Румбата има нужда от Миро Манолов,Жоро Илиев и Юрука,както той,така и Тошко.А Милен Петков си е направо отличен пример за професионализъм и реализация.Много е талантлив и нахъсан е Румен и това се вижда от самолет дори.Дано продължава в същия дух,а Бетис и големите шампионати не са далече ако спазва този темп на развитие
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 апр 2010 20:20

Не знаех само, че е юноша на ЖСК :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 16 апр 2010 20:26

Mourinio написа:Не знаех само, че е юноша на ЖСК :mrgreen:

Това е без значение! Важното е, че в момента играе със сърце и желание за нас ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 16 апр 2010 20:42

Подробност.Баща-моряк,той-моряк,млад и нахъсан-приемам го за 100% наш и то наследствен моряк.Междудругото-евала на Мастиката,че го взе :lol: .Летящ холандец :mrgreen:.Освен това Румен Николов започва да тренира футбол именно в Черно Море и се завърна в родния си клуб миналата зима :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”