Славия - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Re: Славия - ЧЕРНО МОРЕ

Мнениеот Popeye » 16 апр 2010 14:05

iskrichka написа:Защо сте такива песимисти? Ако излезем пак със същия състав, както срещу Мездра, мисля че има шанс минимум за точка..

Браво искричке +
Бахти какъв трябва да си , за да пожелаваш или да прогнозираш загуба на любимия си отбор , ако сега ще ми обяснявате или анализирате няма нужда знам това го можете , но не можете да обичате

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 16 апр 2010 14:10

Едно е да обичаш,друго е да даваш реално мнение..
По добре да гледам реално,а не като феновете на Левски 15 победи,5:0 и разни такива..
Надявам се на победа,но се съмнявам..реално 2:0 пожелавам си 1:2..

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 16 апр 2010 14:15

:mrgreen:
Тази година не сте като предишните и прави чест на част от феновете ви, че признават това.
Моряците като че ли вече нямат шансове за Европа, докато при Славия надеждата умира последна, колкото и химерна да е тя ....
Прогнозирах победа на белите с 3:1 и продължавам да смятам, че ще стане така. ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 апр 2010 14:19

Popeye написа:
iskrichka написа:Защо сте такива песимисти? Ако излезем пак със същия състав, както срещу Мездра, мисля че има шанс минимум за точка..

Браво искричке +
Бахти какъв трябва да си , за да пожелаваш или да прогнозираш загуба на любимия си отбор , ако сега ще ми обяснявате или анализирате няма нужда знам това го можете , но не можете да обичате

Ти ще ми кажеш че,не мога да обичам отбора си.Ти ще казваш на останалите моряци,какво да мислят и да пишат във форума.[offtopic]Бахти диригента[/offtopic]
Само Черно море.

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 16 апр 2010 14:22

garfild8 написа:

Миличка,какво да ме прави оптимист?Загубихме баламски 5 точки с Берое и Миньор,иди ела.Още по-баламски,загубихме в Каварна.Опропастихме си сезона.С Литекс бяхме толкова жалки и нелепо изглеждащи,че не знам.Сега гони дивото в А група...Единственото което ме прави оптимист(за бъдещето),са младите.Румен особено,после Тошко и Дани Димов че,се утвърди.

И аз разчитам на тях да ме зарадват утре. Миро, Дани и Жоро все някога ще се върнат, нали? :) Пък до тогава не можем само да си мислим, че постоянно ще губим. Все нещо трябва да спечелим. Айде да не се изхвърлям чак за победа и аз утре, защото колко и да ми се иска, не ми се вярва, но поне да бъде "красива загуба" ;)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 апр 2010 14:26

Искричке и аз бих бил доволен на красива загуба,отколкото на бездушна загуба,като в Ловеч. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 16 апр 2010 14:33

garfild8 написа:
Popeye написа:

Браво искричке +

Ти ще ми кажеш че,не мога да обичам отбора си.Ти ще казваш на останалите моряци,какво да мислят и да пишат във форума.[offtopic]Бахти диригента[/offtopic]

Аз нищо не искам да ви казвам то просто се вижда от мненията , аман от псевдо фенове , диригента по добре да не го познаваш :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 апр 2010 14:35

За диригента ми хареса. :lol: Ако си мислиш че,съм от псевдофеновете,не съм съгласен.Като не искам да ходя на Тича,това прави ли ме,по-малко фен от твоя милост? :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
stegal
Контакти:

Мнениеот stegal » 16 апр 2010 14:36

Същия състав както срещу Мездра, но Ратников титуляр. Равния не ни мърда, защо не и победа. Няма какво да губим. Играем без напрежение, натискаме ги до край и каквото сабя покаже. Това е моето оптимистично мнение.
АЙДЕ МОРЯЦИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
И ще запеем ний за вас зелено- бели богове ........

Потребителски аватар
6matkata
Контакти:

Мнениеот 6matkata » 16 апр 2010 15:05

И аз смятам,че равен е реалния резултат.И искам нашите да им изравнят накрая както те го направиха есента :!:

Върни се в “Черно море”