Мнениеот Andy1 » 15 апр 2010 15:52
Popeye написа:Andy1 написа:Незнам ама тая тема е абсолютно излишна! КОй е тоя тапак дето си мисли че няма да подкрепяме отбора навънка ве! Ей охлюви мръсни,вие като пишете мислите ли ве мастии долни?

На всяко едно гостуване ще има агитка която да подкрепя отбора! Така че спрете да пишете тапотии!
същите дето изгониха Илиян , после Кольо и сега искат и главата на Велизар нищо ново под слънцето , на Тича винаги е било пълно със спИциалисти и разбирачи ,жалко само ,че вчера нямах възможност да присъствам , но доколкото разбрах е нямало много лумпени
Аз лично мисля че ако някой има право да ругае футболисти и футболното ръководство на отбора са хората които подкрепят отобра и на гостувания! Защото не може хора които само седят и люпят семки,и само на головете се радват да се правят на недоволни! Искам да ги питам,дали могат да си представят какво е да пътувая до Своге и накрая селяните да бият любимия ти отбор с 2:1 ! А за по-горния пост: Мислиш ли че ми пука дали са щели да ме баннат! Отборът ми отпадна от селски отбор на 1/4 за купата на България и не ми трепна окото тогава,та през х*я ми е за банна

Та Попай си го каза тия под козирката,повечето са пълни плевели! Един отбор колкото и да пада трябва точно тогава да се подкрепя най-много! Няма как винаги да се печели много добре знаете това! ПРОСТО КОГАТО НЕ ТИ ИДВА ОТВЪТРЕ.... НИЩО НЕ СТАВА!

О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!