Черно море - Локо Мездра

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - Локо Мездра

Мнениеот Popeye » 15 апр 2010 10:53

Sagittarius написа:Похвалите за Румбата,Тошко и Дани ги написах в темата за Румбата.Тука ще кажа само едно-до 69 минута трудно се даваше смислен пас.Факт.Влезе Ратников и колкото паса пусна бяха тънки,бяха чудесни извеждащи подавания и ставаха голови контри.Факт.Това момче дойде с визитка на напдател,Велизар го пусна по крилото.Но с качествата си и погледа над играта Ратников не е никакъв,ама никакъв нападател,а чист плеймейкър и ако почнем да го пускаме там,особено при сегашния кът на градивни играчи ще си подобрим играта чувствително.С този си великолепен пас,добра техника и поглед Ратника е нешлифован диамант,дано и Велзиар е видял това.

а пък аз дочух за него , че режима му куцал нещо не ебавал и тренировките и май това е разковничето на проблемите му и като прибавим и неуважението към емблемата на клуба станаха много ..., жалко че не го гледах вчера мисля , че има потенциал , но не го е разкрил

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 15 апр 2010 13:13

Ще го стегнат.В коментара си за мача пропуснах да отбележа нещо много важно.Въпреки,че играят наши момчета,моряци,които трябва да ги подкрепя пълен стадион,защото това ще е Черно Море в бъдеще....на стадиона 1500 човека дали имаше не знам.За Великден приемам извинения и оправдания,но за вчера-НЕ.Трябва да го кажа,няма как - к*р за "бойкотаджиите" и глезльовците,а и за кавалите дето непрестанно хранят Гошо Божилов :arrow:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 15 апр 2010 19:19

Черно море би Локо Мз и при дубъла

Добри Атанасов, Варна / 15 април 2010 16:36

Дубълът на Черно море завърши наравно 2:2 при гостуването си на Локомотив в Мездра. Гостите доиграха мача с 10 човека, а попаденията за „моряците” бяха дело на Николай Колев и Стайков.
Междувременно стана ясно, че мъжкият отбор на Черно море ще проведе едно последно занимание утре преди обяд във Варна, и едва тогава ще замине за София. Варненци се изправят на следващия ден срещу Славия, като началният час на двубоя е 15 часа.

http://chernomore.gong.bg/view_article.php?article_id=130265

В крайна сметка - били ли са или Х :roll:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”