Скандално: Агитката отказа да подкрепя отбора!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: СКАНДАЛНО:АГИТКАТА ОТКАЗА да подкрепя отбора!

Мнениеот зеления » 13 апр 2010 15:44

Sole написа:Тук има нещо съвсем различно. И в Каварна Велизар обърка схемата и играчите и там играта бе трагична,НО моряците се мъчиха до последно да стигнат до победата! А, в Ловеч разиграха театър и целта им бе да загубят с разлика.

Ако смяташ, че в Ловеч състава и играчите не бяха отново объркани, че и побъркани от Велизар, жестоко се лъжеш.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 апр 2010 16:01

Sole написа:Тук има нещо съвсем различно. И в Каварна Велизар обърка схемата и играчите и там играта бе трагична,НО моряците се мъчиха до последно да стигнат до победата! А, в Ловеч разиграха театър и целта им бе да загубят с разлика.

Да бе, ти още малко ще изкараш, че Калиакра са по-добри от Литекс :shock: Нормално е да паднем по този начин от Литекс... аз противно на мненията си мисля, че момчетата се раздаваха на терена.... това, че не са играли със сърце и т.н. не мисля, че е вярно.... но Велизар тотално сбози всичко - тактики, схеми, футболисти....... нямам думи просто :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 13 апр 2010 16:16

Ако се вдигнем и заиграем както можем имаме шаснове още..сега бием Локо Мз,после отиваме на Славия и идват Пирин..3 победи и се изтрелваме нагоре..

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 13 апр 2010 20:03

незнам кой какво объркал но мен ме боли ... утре съм на Тича ''Дори Във Трудни и Тежки Дни Вий Няма Никога Да Сте Сами!'' айде който е фен на морето утре на Тича!

MORFEN
Контакти:

Мнениеот MORFEN » 13 апр 2010 20:20

Какви са тия глупости кой може да ми забрани да ходя навън дагледам моряците
акоимам възможност, познавам хора който взеха пари на заем и дойдоха до Айндховен .Мисля че Ванко е бил афектиран ,ако го е казал.Подобно нещо беше след срамната загуба от Беласица през миналия сезон . Та нали всички пеем :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ДОРИ И В ТРУДНИ ИТЕЖКИ ДНИ ВИЙ НЯМА НИКОГА ДА СТЕ САМИ
БЕЗ ТЕБЕ ЧЕРНО МОРЕ ЗА НАС ЖИВОТА ЩЕ СПРЕ БЛАГОДАРИМТИ И НИЙ ОТ СЪРЦЕ.
[

MORFEN
Контакти:

Мнениеот MORFEN » 13 апр 2010 20:26

GrEeN-FaN написа:незнам кой какво объркал но мен ме боли ... утре съм на Тича ''Дори Във Трудни и Тежки Дни Вий Няма Никога Да Сте Сами!'' айде който е фен на морето утре на Тича!

Там ще сме разбирасе били сме там когато бяхме в Б ргупа и когато биехме левски и цска и петак варна. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 13 апр 2010 22:38

garfild8 написа:
thehellriser написа:Я СЕ СТЕГНЕТЕ МАЛКО ?!!??! ЗАЩО СМЕ ФЕНОВЕ ...САМО ЗАРАДИ ПОБЕДИТЕ ЛИ ?!??СПОМНЕТЕ СИ ... "ДОРИ ВЪВ ТРУДНИ И В ТЕЖКИ ДНИ'' :evil: Сега повече от всякога отборът ни се нуждае от подкрепа....Хайде да не се превръщаме в отбори като Черноморец ,Славия и Локо София ,който играят пред 300-400 човека.... :!: :!: :!: :!: :x

Аз лично,само като ги гледам по ТВ,ми идва да ги благославям.Какво остава,да ида на Тича?Няма да се различавам от онези под козирката,дето плюят треньорите ни по инерция.(ако ще и Капело да бъде)Не съм мазохист,да гледам подобие на футбол.Защото това не е футбол,това е жалка развалина,което сме в момента.И призива ти,не се приема добре от всички,ми се струва.Със Своге бяха 1000,сега с Мездра и след РЕЗИЛА в Ловеч,не знам дали ще идат и толкова. :roll:

Лично аз от край време съм под козирката и не мисля ,че там милеем по малко за отбора ?! Там има много стари моряци, който не изпускат мач....А и това,че отвреме на време дадени личности се изнервят и викат: "Абе мама му ще играете ли?" означава, че хората милят за отбора... Гарфилд ти какво искаш ?! Да сме като на опера ...Еми давай да ни дадът по един сандвич и безалкохолно и да ходим на Лазур... :?

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 13 апр 2010 23:57

трябва ли пак да припомним, че НИКОЙ НЕ Е НАД КЛУБА?!?!?

Който обича Черно море, намира начин и мотивация да подкрепи отбора....без значение от формата и резултатите в момента.

Иван каза, че той няма да ходи повече по гостувания този сезон ... това си е негова работа. Журналята да спрат да създават изкуствено напрежение.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 апр 2010 01:09

Ами няма смисъл да се ходи повече на гостувания, то останаха три и всичките са в София, кой ще ти бие 500 км път, не играем вече за нищо освен за чест и при положение, че в момента имаме 10 здрави защитника и трябва да играем с тях във всички линии, защото всичките ни атакуващи играчи са отдавна в лазарета, тва е, ако Жоро Илиев не се беше контузил нелепо сега щяхме да мислим за 1/2 финала за Купата, да не говорим пък ако Миро Манолов, Даниел Георгиев и Юруков играеха, 0:3 в Каварна и чао, но като не се дадоха пари за селекция през зимата, това е положението, трябва да има за всеки пост равностойни резерви, за да си силен отбор и като се контузи основен играч да взезе на негово място подходящ човек, който може да го замести по най-добрия начин, а те какво взеха - попълнения за дубъла като Аврамов и Ратников, това беше най-слабата ни селекция по време на транферен прозорец от както сме в А група
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 14 апр 2010 01:28

Не съм съгласен за селекцията. За първи път не взехме на килограм разни свободни агенти и изхвърлени от различни клубове. Това, че на Ратников не му се дава шанс да играе за А отбора, не означава, че е слаб играч и респективно грешен трансфер. Да не говорим за Божилов и Сашо - много добри играчи според мен, а и мисля Сашо играе с голямо желание. Единствено Аврамов е леко съмнителен, ама и той не е получил особен шанс за изява, че да го съдим. И още нещо - много правилно се освободиха играчи като Какалов, Електричката и Керчев. Само Заков не знам защо го задържаха. Така, че за трансферите мисля, че бяха в добра насока ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”