Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Велизаре махай се...
момчета не се ядосвайте май всички стигаме дъното,но ако и ТИМаджиите са зле вие колеги загивате.Многото контузии също ви оказват влияние.
LEVSKI_FOREVER
ЕМИЛ написа:Ха, Велизар ви е виновен ,че футболистите ви са слаби
той човека 3-4 пъти си подаде оставката ,но шефовете НЕ
какво искате повече?
Какви глупости говориш?! Ако един пич е решил да си даде оставката и Господ не може да го спре. Тоя е една невиждана мижитурка. АБСОЛЮТНА МИЖИТУРКА!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
ужас май си прав стигнахме и ние нашето дъно
а черно море е дълбоко вярвайте ми
а черно море е дълбоко вярвайте ми
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Велизар загуби мача още като обяви състава за срещата.Напълно завършен Бездарник
Оставен умишлено на поста си за да доубие Моряците!
А,Ч.Море днес направиха показен БОЙКОТ и цял мач се разхождаха демонстративно по терена

А,Ч.Море днес направиха показен БОЙКОТ и цял мач се разхождаха демонстративно по терена

- RumenShumaher
- Контакти:
Как може да пуснеш в игра най-слабите футболисти в българското първенство Бачев,Домакинов.Двата гола бяха на Домакинов единия на вратаря и другия на ДИмов.Ебахти насрания трениор ВЕЛИЗАРЕ МИШКЕ ИЗЧЕЗВАЙ ОТ ВАРНА.
в БГ футбола такива са треньорите.Жалки са всички
Re: Велизар Попов - да остане или не ?!
Ужасен съм от Велизар, честно! Искам да се разкара по най-бързия начин вече
Бива бива простотия... ама чак толкова не съм очаквал
Срещу Калиакра излезе с 7 защитни играчи... но можело и по-зле - днеска с 8 !!!
4 централни защитници - Кулибали, Александров, Дяков, Домакинов ...от които един преквалифициран като десен бек, а друг като опорен халф
2 дефанзивни халфа - Борносузов, Димов - последния преквалифициран като офанзивен халф
2 бека - Бачев, Александров ...втория преквалифициран като крило
....общо 8 защитни играча
Само Т. Колев и Божилов играеха нещо напред. Уникална простотия!
И сега, да се позамислим - толкова хора играят на нетипични позиции.... какво друго да се получи срещу ОТБОР като Литекс... нарочно наблягам на думата ОТБОР, защото това нашето малко на разграден двор прилича - всичко тича нанякъде, ама накъде ... никой не знае !!! Как няма да се издъним, след като само 2 човека могат да разиграват чат-пат топката, ама толкова не стигат !!! И с тия преквалификации всичко се обърква тотално !!! Това било най-доброто с което разполагаме вика.... Румен Николов, Юруков титуляр?, Ратников, Капитанов.... все офанзивни футболисти. Не знам защо Велизарчо реши, че с най-доброто излиза. Освен това накрая щеше да се окаже, че и дефанзивни футболисти нямаме за смяна, понеже всичките ги напускал по терена!!! Вкарва Ели Маркес го пуска отдясно дето не може да играе с левия крак, мести Тошко отдясно дето играе с левия и си му е супер удобно отляво... просто уникални решения
Вече съм напълно на мнение, че Велизар няма и грам мозък в главата!!! Ние на Калиакра не можем да вкараме гол, при 2:0 ще тръгваме да печелим срещу Литекс... айде глупости, вместо да пусне от младите момчета някой да се обиграва, отново Маркес и Станислав Стоянов.
Сега ще приложа нова схема, ако Велизар чете форума, може да я използва ако иска.
Вратар - Танко Дяков (висок, дълги ръце)
Защитници - Борносузов, Димов - централни, Пиргов, Т.Колев - бекове
Полузащитници - Божилов, Заков - в центъра, А. Александров, Кулибали - крила
Нападатели - Станислав Стоянов и Ради Бачев
.......идеалната схема, ще печелим всеки мач с нея, просто това са правилните места на играчите

Бива бива простотия... ама чак толкова не съм очаквал

Срещу Калиакра излезе с 7 защитни играчи... но можело и по-зле - днеска с 8 !!!
4 централни защитници - Кулибали, Александров, Дяков, Домакинов ...от които един преквалифициран като десен бек, а друг като опорен халф
2 дефанзивни халфа - Борносузов, Димов - последния преквалифициран като офанзивен халф
2 бека - Бачев, Александров ...втория преквалифициран като крило
....общо 8 защитни играча

Само Т. Колев и Божилов играеха нещо напред. Уникална простотия!
И сега, да се позамислим - толкова хора играят на нетипични позиции.... какво друго да се получи срещу ОТБОР като Литекс... нарочно наблягам на думата ОТБОР, защото това нашето малко на разграден двор прилича - всичко тича нанякъде, ама накъде ... никой не знае !!! Как няма да се издъним, след като само 2 човека могат да разиграват чат-пат топката, ама толкова не стигат !!! И с тия преквалификации всичко се обърква тотално !!! Това било най-доброто с което разполагаме вика.... Румен Николов, Юруков титуляр?, Ратников, Капитанов.... все офанзивни футболисти. Не знам защо Велизарчо реши, че с най-доброто излиза. Освен това накрая щеше да се окаже, че и дефанзивни футболисти нямаме за смяна, понеже всичките ги напускал по терена!!! Вкарва Ели Маркес го пуска отдясно дето не може да играе с левия крак, мести Тошко отдясно дето играе с левия и си му е супер удобно отляво... просто уникални решения

Вече съм напълно на мнение, че Велизар няма и грам мозък в главата!!! Ние на Калиакра не можем да вкараме гол, при 2:0 ще тръгваме да печелим срещу Литекс... айде глупости, вместо да пусне от младите момчета някой да се обиграва, отново Маркес и Станислав Стоянов.
Сега ще приложа нова схема, ако Велизар чете форума, може да я използва ако иска.
Вратар - Танко Дяков (висок, дълги ръце)
Защитници - Борносузов, Димов - централни, Пиргов, Т.Колев - бекове
Полузащитници - Божилов, Заков - в центъра, А. Александров, Кулибали - крила
Нападатели - Станислав Стоянов и Ради Бачев
.......идеалната схема, ще печелим всеки мач с нея, просто това са правилните места на играчите

- зеленобелия
- Контакти:
Велизар сигурно е готов да работи за 300 лв. и за това ще бъде вечния треньор.Жалко за голямото падение на ТИМ.Всички варненци останахме жестоко излъгани от тях.
На края на сезона Ч.море е на пето място.
VAN написа:На края на сезона Ч.море е на пето място.
хахаха с тази игра !? се едно ми разказваш виц които не е много забавен

Черно море