Млади Таланти

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Млади Таланти

Мнениеот Sagittarius » 05 апр 2010 10:30

Румен Николов даде ясно да се разбере,че е класи над всички нападатели в Черно Море(без контузения Миро),спокойно може да играе и като дясно крило благодарение на перфектното си първо докосване,техниката,скоростта и комбинативността.Видяхте как рязко се промени играта ни щом влезе на терена,как набързо забихме още 2 гола и още 2 по толквоа изтървахме.Сега ще кажете - добре,че беше правилната "грешка" на Велизар да прати дубъла в Кюстендил,че да се види баш на терена какво може Николов.Аз отадвана повтарям,че трябва да играе,тъй като съм го гледал как ги прави дар мадан дубълите и при сегашния недостиг на класни играчи даже би бил твърде важна фигура и в титулярите докрая на сезона.А Тошко намира себе си отново след страхотния сезон на пейката благодарение на Мастиката,великия треньор спрял развитието му за 1 година,за да ми налага Лазаров,Какалов,Заков и тем подобни футболни инвалиди.За Дани Димов няма да говоря изобщо,това е най-добрия ни действащ играч след контузиите на лидерите,търсещия фирмата си Данчо Юруков и без великия Илко Пригов на вратата.Димов е най-добрия дефанзивен халф без чието присъствие на терена Черно Море не може вече.Дано се появяват още момчета и дани Велизар ги налага.Но с такава школа бъдещето на Черно Море е повече от добро
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 05 апр 2010 12:11

Камбуров тегли локомотива нагоре по баира................ето от такъв нападател имахме нужда с него щяхме да се борим за 1 място.всичко друго е ташак
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 05 апр 2010 17:43

MOREE написа:Камбуров тегли локомотива нагоре по баира................ето от такъв нападател имахме нужда с него щяхме да се борим за 1 място.всичко друго е ташак

Телги, щото му дават 20 дузпи на сезон, промених си мнението за него, голям симулант, тип Велизарка, а съдиите само това и чакат
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 06 апр 2010 16:43

Дубълът бие Спортист в Своге с 0:4. Нови два гола за дубъла прави Ратников, един на Дилян Георгиев (също момче с голям потенциал) и един на Петър Петров.
Постарах се да намеря и класирането при дублиращите отбори. Води Литекс с 50 т. следва Левски с 43 т. и ние сме на трето място с 42 т.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 07 апр 2010 13:42

Младите морячета набор 94 се класираха за финала за купата на БФС след като победиха 3:2 наборите си от Локо(Пд).
Успех на финала малки моряци!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”