Черно море започна щурма към Европа с разгром над Своге

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Черно море започна щурма към Европа с разгром над Своге

Мнениеот зеления » 04 апр 2010 19:59

iskrichka написа:Днес се случи нещо много по - жалко от загубата от Калиакра - на стадиона дойдоха не повече от 300 души (по мое мнение, някой да ме поправи, ако бъркам) и половината от тях бяха дошли за да обиждат тоя и ония.. един не можел да центрира, друг не можел да бяга, трети му били вързани краката... ами хора, изберете си отбор, в който всички да са перфектни, като искате да гледате добра игра. По едно време през втората част, се преместих, за да не си изпрося боя от един, който просто не млъкна... колкото и зле да играе отбора, аз ще съм там и ще ги подкрепям, но с тези индивиди до мен може и да се кача на някой блок следващия път и от там да гледам... От такива няма нужда..
А за мачът днес - Тошко както винаги перфектен, а Румен Николов е направо страхотен, Георги Божилов да вземат да го оставят на резервната скамейка, по - добре ще е, и без това всички покупки от зимата си стоят там!!! (Да си призная, като ги гледах на загрявката, помислих, че Румен е Ратников, но с нова прическа :lol: :lol: )

Мила Искричке, във всичко си права с изключение мнението ти за Божилов. Той е перфектен футболист, но е т.н. тежък таран. Такъв, какъвто ти и повечето наши по-млади фенове не сте виждали на Тича. Той е много полезен и мисля, че когато Попов ги събере всичките едновременно на терена: Божилов, Румен Николов, Тошко и Юрука ще се убедиш в класата му. Да не ти казвам, че когато в игра влязат и Миро, и Жоро и Дани Георгиев - просто няма да има отбор в България, който да ни устои.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 04 апр 2010 21:41

А дано това ви вдигне на крака и да почнете да показвате отново тези добри игри :) Честита победа :) :)

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 04 апр 2010 22:49

Cherno More написа:
iskrichka написа:Да си призная, като ги гледах на загрявката, помислих, че Румен е Ратников, но с нова прическа :lol: :lol:

Като каза Ратников, днес естонеца не беше в състава, нямаше го и сред резервите- някой знае ли какво става с него?

Аз го видях на белите седалки след козирката, посока барчето. Беше седнал в компанията на дубъла мисля..
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 апр 2010 00:31

iskrichka написа:
Cherno More написа:
iskrichka написа:Да си призная, като ги гледах на загрявката, помислих, че Румен е Ратников, но с нова прическа :lol: :lol:

Като каза Ратников, днес естонеца не беше в състава, нямаше го и сред резервите- някой знае ли какво става с него?

Аз го видях на белите седалки след козирката, посока барчето. Беше седнал в компанията на дубъла мисля..

Като излизах от стадиона той вървеше пред мен. Стори ми се, че нещо куца.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 апр 2010 10:09

Искам да започна коментара си с Георги Божилов.Защо?Ами защото не разбирам тези нападки към него при положение,че момчето има определена роля на терена и я изпълнява перфектно!!!Страшно много тъпанари има при нас(половината от черашната публика),те не спряха да дюдюкат по адрес на Божилов,така беше и в Каварна.Там Велизар направи съдбоносната грешка да смени Божилов в 60 минута,защото с Георги сигурно щяхме да вкараме поне 1 от 1001 центрирания докрая в техния пеналт.Обяснявам бавно и за пореден път- Георги Божилов е 193 см. тежък таран,не е подвижен като Миро Манолов,който е като злобна оса гонеща и мачкаща всичко по пътя си.Но Божилов не може да е толкова пъргав,жив като Миро поради габаритите си и стила си на игра.Я ми кажете обаче...спечели ли абсолютно всяка въздушна топка Георги?Спечели я.Сваляше ли я добре на туплаките на Димов и Борносуза?Поне 10 такива ситуации.Кого пазеха 2 защитника накуп и при трите гола,където спокойно Димов и Дяков и дори високия 173 см. Тошко вкараха необезпокоявани?Да,пазеха Божилов и простраства имаше и всеки можеше да вкара спокойно,дори и Илко Пиргов!ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПСИХИРВАТЕ БОЖИЛОВ,ЗАЩОТО Е РЯДКОВ ПОЛЕЗЕН НАПАДАТЕЛ НА ТЕРЕНА И НЕ БЕЛЕЖИ САМО ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ ДА НЕ МУ ГРАКНАТ НАСРЕЩА ТЪПАНАРИТЕ СТОЯЩИ ЗАД ВЕЛИЗАР!!!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 апр 2010 10:20

И сега за щурма към Европа.То нямаше да е щурм,а щяхме да сме там ако не бяха глупаво пропилените точки със слабаци като Сливен и несериозно поведение срещу по-слаби от нас отбори като Миньор и Берое.И въпреки всичко като гледах вчера ЦСКА-те са на нивото на Монтана момчета,това е.5 точки са напред,отиваме и им зашиваме една 2-ка на Армията и толкова,няма какво повече да ги бавим.За нас вчера - отлични Димов и Тошко Колев,които бяха класа над останалите на терена.И пак аплаузи за Румен Николов!Невероятни качества-отлична техника и скорост позволяващи му да играе и по фланга.Както в Кюстендил,така и вчера-видя се,че не може да бъде спрян освен с фал.Това момче не просто мирише на футбол,а е нешлифован диамант.Видяхте,че е навсякъде по терена,във всяка ситуация,печелещ топките къде с пласиране,къде с хитрост,борбеност.И обърнете внимание,че спирането и овладяването му са безупречни - само от там вече дърпа напред,а като сложим техниката и скоростта-ето защо освен с фал не можеха да го спрат.Вярно е,че няма физиката на Миро,но техниката и контрола над топакта го правят играч.И за най-слепите се видя още щом влезе Румен как играта ни живна,как се раздвижихме напред и каква комбинативност придоби всяка атака и неслучайно веднага влязаха 2 гола.Самия факт,че Николов умее да влияе по такъв рязък начин на играта на Черно Море е показателен.Е,да,липсват ни ключови фугури,а той още няма самочувствието им,но до тях на терена ще блести още повече.И се моля за едно-да не повтори пътя на Тошко Колев,който загуби цял сезон седейки на пейката до великия специалист Кольо Мастиката,Румен Николов може да е титуляр всеки мач,ако не като втори нападател-то спокойно като дясно крило може да си играе,несравнимо по-добре от апатичния Маркес или Аврамов.Давай Велизаре,не му мисли,налагай момчето,не му бави развитието
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 апр 2010 11:04

Единственият начин Моряците да изкупят вината си за резила в Каварна е да се преборят за бронза :!:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 06 апр 2010 17:05

На полувремето говорих с Ратников.Питах защо го няма в групата,дали е контузен нещо/.Момчето ми каза че е тренирал много лошо,затова не е включен.Питах дали не е треньорска контузията,той ми отговори че сам си е виновен.Гледам май се е вдигнал малко.Вкарал два на Своге за дубъла.Но нещо не е наред с момчето.Такова предчуствие имам.А за зона УЕФА забравете.Мисля че никой няма да ни пусне до там.Как ще вземем мачовете с Литекс и Локо сф?????Че вижте как ги подпират съдиите.Няма такова бутане.А и ние не сме цъфнали и вързали.Слаба игра поради липсата на офанзивни играчи и ОТНОВО онея капацитети дето сигурно са стискали палци да паднем в Каварна,че да почнат да ядат лайна на впля.Няма такива изчадия по другите стадиони,или поне аз не съм виждал такива.Желая успех на младите моряци и дано ме опровергаят за бронза!Лошото е че не виждам офанзивен играч от типа правещи играта при юношите.От другите долу-горе има някои дето стават,но халф като Жорката няма.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”