Литекс-Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
release_yourself
Контакти:

Re: Литекс-Черно море

Мнениеот release_yourself » 04 апр 2010 22:26

Ама че сте забавни с вашите коментари... :)
Някой от вас гледа ли футбол като разбирач, а не като фен? Как може да сравнявате играта на Черно море, ЦСКА, Левски и Литекс? Черно море лесно би Своге днес, но какво мерило е Своге? ЦСКА 5 поредни мача без победа, дори нещо повече - Монтана от началото на втория полусезон има само 1 гол в коридата в Перник за 1:1 с Миньор, а днес отбелязаха 2 - я си гол на ЦСКА!
Не е проблемът в треньора, който и да дойде, с тази бездушна игра дори Монтана е сериозен противник.
Левски въобще няма какво да ги коментирам, отново смешна дузпа ги спаси на Лазур, казвам спаси ги защото с тази игра да вземат точка от Черноморец си е цял подвиг...
На фона на всичко това Литекс е големият фаворит, който въпреки слабите мачове в Стара Загора и Кюстендил показва европейски футбол. Питайте говедата те го усетиха с пълна сила. Колкото до мача с Монтана /0:0/ мачът е абсолютно показателен. Преди картона на Галато Литекс имаше 70:30 превъзходство, имаше и положения. След картона отново превъзходството беше явно и въпрос на време беше да падне гол. Само глупавата постъпка на Сандриньо предотврати победата. Едва 9:11 Монтана успя да излезе от наказателното си поле. А днес... ? Днес този смешен Монтана се разправи с ЦСКА. След това футболна лекция срещу Сливен. И казвате че мачът ще е за Черно море? :D :D :D
Не виждам с какви аргументи Варна ще се доближи поне малко до Ловеч...
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 05 апр 2010 00:17

Иска ми се поне Х да направят "моряците",но Гришата е уредил всичко....2-0 за Литекс 8-)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 апр 2010 00:53

_RoKi_ написа:Иска ми се поне Х да направят "моряците",но Гришата е уредил всичко....2-0 за Литекс 8-)

Гришата може и да е уредил всичко, но е забравил да попита Оня Горе. Резултатът е ясен 0:2.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 05 апр 2010 01:21

Мачът ще е много тежък. Литекс играят добър футбол и имат добър треньор...за разлика от някои други отбори, чиито фенове явно не могат да се примирят с факта, че остават извън борбата за челните места.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 апр 2010 01:33

зеления написа:
_RoKi_ написа:Иска ми се поне Х да направят "моряците",но Гришата е уредил всичко....2-0 за Литекс 8-)

Гришата може и да е уредил всичко, но е забравил да попита Оня Горе. Резултатът е ясен 0:2.

Излизате, надигравате ни, вкарвате в мача един гол повече от нас и аз съм първия който ще ви поздравя тук в темата, като се прибера от мача, тъй като за да съм близо до отбора си е свързано с пътуване всеки кръг, дори когато играем в Ловеч.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 апр 2010 03:00

chelseabg написа:Литекс са фаворити,особено сега без Манолов,Жоро и Дани Георгиев..Но мисля че е време да ви треснем в Ловеч.Миналите мачове ги изгубихме доста левашки особено онзи последния с 1:0..Випреки всичко съм оптимист 1:2..

Само, че забравяш предните мачове между Литекс и Черно Море вие бяхте със доста по стойностен състав от сега ;)
Като броим факта, че есента не ги победихте във Варна и направихте хикс, а Литекс все още не се беше изкачил на първо място, за да го брани нещата сега в Ловеч ще са тежки за вас, защото те ще бранят със зъби и нокти първо място, а ако се издънят срещу Миньор смятай, че ще си го изкарат на вас и ще ви отнесат поне с едно 3:0 особенно ако играете така както срещу Калиакра.

зеления написа:Гришата може и да е уредил всичко, но е забравил да попита Оня Горе. Резултатът е ясен 0:2.

Брей, чак пък ясен :roll:
Помисли малко трезво момче и виж отбора ти как играе тогава смело давай такива коментари.

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 05 апр 2010 09:34

Чета тема Литекс-Черно море, и като зачетох помислих, че съм объркал . . . ! :)
Труден мач за Литекс ще е според мен - изключителен сблъсък между най-доброто нападение и най-добрата защита на този етап в първенството! Иска ми се да се представим достойно, защо не и да победим!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 апр 2010 10:49

Ахааааа,Своге не е мерило,обаче Монтана е мерило така ли?Само да ти кажа сега-по-селско отборче от Монтана не знам да има в А група,най-слабия отбор без никакви,ама наистина никакви футболни достойнства.Само чистене напред и 11 човека отзад,това е Монтана и тая Монтана взе 1:1 от ЦСКА и 0:0 от Литекс....голямата работа дето били.В България всички сме равностойни,а в Литекс има бая солидна бройка цветнокожи и всякакви други гастербайтери,които неведнъж,а много пъти са показвали слабохарактерност и липса на хъс и сърце.В Черно Море заиграха доста местни момчета с много много талант,а тези които останаха са доказали привързаността си към клуба.Просто е,Велизар маха черничките момчета - Маркес и Кулибали,пуска си Ради Бачев вместо Адемар,отдясно се пуска Румен Николов титуляр,Данчо Юруков зад Божилов,Сашко се връща в защитата и направо ще сцепим големия бъдещ шампион с 2 гола разлика.Подчертавам обаче,Литекс ще е шампион независимо от това дали ще бие или падне от Черно Море.За нас е важно да си вдигнем тонуса срещу силен отбор,на неговия стадион и Литекс е най-удобен затова,той няма хъса и злобата на Локо Сф както и техните перманентни дузпи.И да е ясно-не ми пука кой какво мисли за Черно Море,ще скачаме всеки мач докрая и ще хапем на месо,казах го веднъж - ако Черно Море е извън Европа,то ще повлечем с нас и псевдо-грандовете Левски и ЦСКА.Те също няма да играят там и ще стоят при нас.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
release_yourself
Контакти:

Мнениеот release_yourself » 05 апр 2010 15:24

Кога съм казал че Монтана е мерило?!?
Монтана наливат бетона всеки мач, а срещу такива отборчета е безкрайно трудно.
Безкрайно много се лъжеш, че в Литекс има много чернокожи, а няма юноши. Самият аз съм юноша на Литекс Ловеч, въпреки че футбол съм играл на високо ниво във Видима Раковски. Но мога да ти гарантирам, че в Ловеч играят най - много от юношите в България, много повече от Черно море. Ивелин Попов игра в школата 1 година преди да го вземат в мъжкия отбор, да не говорим за Николай Цветков, Радослав Бонев, Георги Миланов, Николай Бодуров, все момчета от школата! А и Ловеч разполага с най - модерната юношеска школа с терени на европейско ниво - 4 с тревна настилка и 1 с изкуствена. Отделно Градския стадион с прилежащите мини футболни игрища, спа център, фитнес и въобще всичко необходимо за футбол от такава класа. Къде ще се мерят с спортните бази във Варна, Пловдив и София с тези в Ловеч...
Колкото до Черно море, аз винаги съм смятал че Кривия ви носеше на гърба си. Нека се класирате за Европа, много повече заслужавате от говедата. Само не ми е ясно как ще вземете точка в Ловеч, където Литекс има само 1 случайна загуба в последните 2 години... От Пирин, където Литекс размаза Пирин, но един пробив в края на мача на Иван Цачев хвърли бомбата на първенството, всички медии гръмнаха че Литекс няма шансове за титлата още след 2 кръг, ама се вижда ясно... Та освен тази загуба не виждам как може морето да направи нещо в Ловеч. Но като изключим този мач пожелавам ви да играете хубав футбол, защото ако тръгнете всеки мач на 100% за победа, нали се сещаш че напрежението нараства и това води до припряност, а от там и до грозен футбол. Никой не иска да гледа грозен футбол!
Последна промяна от stenly на 05 апр 2010 17:16, променено общо 1 път.
Причина: Трудно се чете с този зелен цвят! Придържай се към черния, по-добре е!
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 05 апр 2010 15:47

release_yourself написа:
Ивелин Попов игра в школата 1 година преди да го вземат в мъжкия отбор

:lol: :lol: :lol: Ивелин Попов юноша на Литекс :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”