Новата цел на Черно море: 9 поредни победи до края на сезона

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Новата цел на Черно море: 9 поредни победи до края на сезона

Мнениеот thebully » 02 апр 2010 23:50

Sole написа:Според мен няма по-важна цел от построяването на новия стадион "Варна". Без модерен стадион футболът във Варна няма бъдеще!

+1 това ще задължи един вид собствениците още повече с отбора,пс-моля ви спрете се с тези "безмислени теми "(отнася се за всички такива(теми))-дайте да обсъждаме реални неща :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 03 апр 2010 00:12

hisara написа:Това, което съдиите ви "подариха" срещу ЛЕВСКИ, сега съдбата ви го върна. Възмездието рано или късно идва. И забравете за Европа и за 9-те победи, те не ви отиват.

добре ве човек-щто наливаш в огъня масло дето се вика,айде обясни ми,ние си знаем каква е постата при нас,не дразни ако обичаш-лягай да спиш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 03 апр 2010 00:21

hisara написа:Това, което съдиите ви "подариха" срещу ЛЕВСКИ, сега съдбата ви го върна. Възмездието рано или късно идва. И забравете за Европа и за 9-те победи, те не ви отиват.

Точно отмения гол съдбата ви го върна на вас, колко пъти ви даваха смешни и измислени дузпи да не ги изброявам и колко пъти съдиите ви подпират и продължават, ако съдбата тръгне наистина да ви го връща, ще изпаднете във В група заблуден човеко
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
hisara
Контакти:

Мнениеот hisara » 03 апр 2010 00:52

Няма смисъл да спорим, края на първенството ще е оспорван и ако всички мачове са феърплей до края ще има много изненади. Важното е, че първенството ни почна да става интересно, отборите се изравняват по сила и всичко това е за доброто на футбола ни. Весели празници ви пожелавам, и нека тези които заслужават да играят в Европа.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 апр 2010 01:38

hisara написа:Няма смисъл да спорим, края на първенството ще е оспорван и ако всички мачове са феърплей до края ще има много изненади. Важното е, че първенството ни почна да става интересно, отборите се изравняват по сила и всичко това е за доброто на футбола ни. Весели празници ви пожелавам, и нека тези които заслужават да играят в Европа.

Е, да ти кажа: със сигурност няма да сте вие, а също и ние, де. :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 апр 2010 02:37

Абсурд да стане...То няма БГ отбор,който да върже 4-5 поредни победи,вие за 9 ми говорите и то точно ЧМ 8-) По-скоро целта е мач за мач :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 апр 2010 16:47

_RoKi_ написа:Абсурд да стане...То няма БГ отбор,който да върже 4-5 поредни победи,вие за 9 ми говорите и то точно ЧМ 8-) По-скоро целта е мач за мач :)

Колко изтъркано звучи.Играхме мач за мач,после Купата приоритет и сега пак мач за мач.Върви гони сега Михаля(в смисъл 3-то място).Никак не съм оптимист.Например днес вместо да ушием много по-рано изпадащия Своге,им трепериш на Тича до 71-та минута,за 2:0.После поиграха малко,ама в Ловеч ще ни попилеят подобаващо.Те са най-стойностния ни противник,през пролетта и няма да ни чакат.С тази игра сме загубени там.
Само Черно море.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 04 апр 2010 21:56

garfild8 написа:
_RoKi_ написа:Абсурд да стане...То няма БГ отбор,който да върже 4-5 поредни победи,вие за 9 ми говорите и то точно ЧМ 8-) По-скоро целта е мач за мач :)

Колко изтъркано звучи.Играхме мач за мач,после Купата приоритет и сега пак мач за мач.Върви гони сега Михаля(в смисъл 3-то място).Никак не съм оптимист.Например днес вместо да ушием много по-рано изпадащия Своге,им трепериш на Тича до 71-та минута,за 2:0.После поиграха малко,ама в Ловеч ще ни попилеят подобаващо.Те са най-стойностния ни противник,през пролетта и няма да ни чакат.С тази игра сме загубени там.

А с Локото там ще ги подпрът както винаги..(освен при Иливя Павлов 1:3) :lol:
Имаме по голям шанс с Литекс.Трябва просто да спрем Дока и да внимаваме с фаловете и Янев..

Върни се в “Черно море”