Даже в трудни и тежки дни.....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Даже в трудни и тежки дни.....

Мнениеот зеления » 03 апр 2010 12:15

charlitobg написа:Успех в неделя. И не само в неделя и в бъдеще. http://footballbulgaria.gol.bg/2010/04/ ... more.74777

Днес почти всички сайтове говорят за това, че тимаджии ще се махат от Черно море. Дали е истина? :? И ако е, за добро или лишо е? Май само бъдещето може да каже.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 апр 2010 12:19

зеления написа:
charlitobg написа:Успех в неделя. И не само в неделя и в бъдеще. http://footballbulgaria.gol.bg/2010/04/ ... more.74777

Днес почти всички сайтове говорят за това, че тимаджии ще се махат от Черно море. Дали е истина? :? И ако е, за добро или лишо е? Май само бъдещето може да каже.

Пише само половината от новината. Пропуснали са да напишат, че богат арабски шейх е решил да купи Черно море, като мисли да построи стадион "Варна", да оправи "Тича", да направи модерна база с всичките екстри, за да може вбъдеще да развиваме успешно таланти, което всъщност и сега става ...и е решил да ни направи шампиони и да се целим в спечелването на шампионската лига. А първото ни ново попълнение, по мое предложение ( :oops: ) ще бъде Маруан Шамак :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 03 апр 2010 12:26

Хаха като се замисля освен Спортинг и Селтик има ли някой друг голям отбор със същите екипи?
А за Тим и отбора няма кво да мислим ще видим лятото..едно е сигурно преди всичко са интересите а после пристрастията..

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 03 апр 2010 12:32

chelseabg написа:Хаха като се замисля освен Спортинг и Селтик има ли някой друг голям отбор със същите екипи?
А за Тим и отбора няма кво да мислим ще видим лятото..едно е сигурно преди всичко са интересите а после пристрастията..

Сещам се за Йовил Таун ФК: http://en.wikipedia.org/wiki/Yeovil_Town_F.C., играят в по-долните дивизия на Англия, предполагам има и други отбори с подобни екипи, а това за ТИМ не мисля, че ще ни оставят, защото кмета Кирил Йорданов им даде не малко имоти, за да се съгласят да издържат клуба
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 апр 2010 14:43

ogrizko написа:
зеления написа:

Пише само половината от новината. Пропуснали са да напишат, че богат арабски шейх е решил да купи Черно море, като мисли да построи стадион "Варна", да оправи "Тича", да направи модерна база с всичките екстри, за да може вбъдеще да развиваме успешно таланти, което всъщност и сега става ...и е решил да ни направи шампиони и да се целим в спечелването на шампионската лига. А първото ни ново попълнение, по мое предложение ( :oops: ) ще бъде Маруан Шамак :mrgreen:

Оги,Маруан Шамак ни е вързан в кърпа.Дай да вземем Топмьолер за треньор или поне Раниери. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 апр 2010 21:25

Levskar_90 написа:Наслаждавайте се на участието си в А група, докато можете. Да не гниете пак в Б група :) . Не искам да се заяждам, а да ви кажа истината. Защото си помислихте че ЧМ е по велик от Левски и ЦСКА, а е много назад ;) ЧМ ми беше симпатичен отбор го подкрепях, докато не ви прочетах и не се наслушах на фенските ви мнения. Извинявам се ако съм бил по краен :oops: ЧМ е нещо като еквивалент на Нюкясъл в Англия, отбор от средата на таблицата. Доколкото Левски да сега са супер слаби, с тоя мустак начело, но даже вие знаете, че Левски отново ще мачка, това е отбор институция дал на национала много футболисти и много легенди на БГ футбола.

Peace :) и успех на любимия ви Черно море и мой любим клуб Левски :)

Ало, голям отворко, ядохте ли мазната опашка!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Айде оди във ваш'то село шопландия да си ближеш квот си искаш!!!!! :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 03 апр 2010 22:19

Съдията пак помогна на Левски да измъкне 1 точка.Да му мислят Локо Пд.Горките,имат много силен отбор,в момента са като класа и игра в топ 3 на А група,класи над Левски.Имаме опит в такава ситуация,ние знаем добре,предполагам,че 2 дузпи и ЧК до 20 минута(както направи Баничката с нас преди 2 години) ще са достатъчни мачът да протече в нужното русло,надали след 2:0 и с 10 човека срещу 14 ще има проблеми,но знае ли човек,2 тупалки на Даксон от 40 метра и пак в кофите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Относно слуховете - кога ли са спирали?Разберете,че много много много хора,най-вече от софийско страшно много ги е яд на Черно Море,на финансовата стабилност тук и изобщо ги е яд,че ни има.Та нали същите реват години наред на ТИМ да ги купят?Уви,поклоните,лизането и мазненето на сините лакеи пред ТИМ не се увенчава с успех.А ви го казвам - няма и да се увенчае по една проста причина-да финансират Левски както онези искат означава бюджета на Черно Море умножен по 4-5 пъти.А и са варненци,не го забравяйте,варненци,аз също съм варненец и искам да ви го обясня така,за да разберете мисълта ми - по-скоро спартаклия ще стана,фен на Фенербахче и Гьозтепе отколкото да дам и 1 лев на Левски,викам и ще викам за абсолютно всеки техен съперник в ЕКТ,в контроли,в А група,Купа,дори в детските мачове....Няма начин моряци да дават пари в Левски.Вижте дори как Илиан Илиев не ги ще и е готов в Стара Загора да си остане,но не да ходи пак във вонята.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 апр 2010 23:26

Стрелец, не се заблуждавай! Ти и мутра сте абсолютно различни понятия. Ако ти, аз и другите черноморци даваме последното си петаче за да можем да подкрепим любимия отбор на терена, макар и да знаем, че утре масата ни ще празна и ще гладуваме, то хора като нашите собственици ги боли "оная работа" за отбора. Само дето днес се учудих на Гигов, който по нищо не се различава от нашите собственици, след поредния подарък (дузпата) как се радваше. Той явно е в една степен по-напред, към по-човешкото от другите мутри. Явно има и клубни пристрастия човека. Така, че въпроса ми към теб е: ти на какво се радваш и надяваш? ТИМ си взеха това, което им трябваше и от догодина ще ни кажат: "чао, спасявайте се". А ако останат явно ще има още какво да се взема. Сега веднага ще се появят псевдо защитници на отбора и ще гракнат върху мен. Да ама скъпи защитници ще ви кажа нещо: Аз не съм израсъл с последния дъжд! Не ми сваляйте Луната и звездите защото и на децата е ясно, че ако ТИМ имаха РЕАЛНОТО намерение да направят нещо за Черно море - то до сега щяха да го направят хиляда пъти! Никой на този свят не е в състояние да ме убеди, че най-мощната финансова групировка в България не може да направи един отбор шампион и носител на купата за отрицателно време. Да не би Гришата, Гигов и сие да са по-силни от ТИМ? Категорично НЕ! Просто хората освен бизнес интересите си се вълнуват и от други неща - като например да издигаш любимия си отбор.
В заключение ще изкажа личното си мнение: За съжаление на този етап смятам, че бяхме до тук. Надявам се колкото може по-бързо да излезем от кризата и да заемем мястото си на най-достойния и стар български отбор - ежегодна борба за шампионска титла и носител на купата. Няма български отбор, на чиито витрини да стоят по-достойно тези трофеи! НЯМА!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 04 апр 2010 00:37

Философията на ТИМ за футбола е залагане на местните кадри и колкото пъти някой отговорен фактор е говорил пред медиите(Маринов,Николаев и дори лично Марин Митев няколко пъти) е подчертавал точно това-Черно Море ще набляга на собствени кадри все повече,които да са верни на клуба,на марката.Реално погледнато - давали ли са пари за футбол ТИМ според българските разбирания?Ами-НЕ.Отборът се съставяше от свободни агенти,на които просто се плащаше редовно и в добри за българските стандарти размери.Никакви изсилвания,Черно Море винаги е бил под Левски,ЦСКА,Литекс,Локо Сф,Славия и Черноморец по бюджет.На 7-мо място и игра 2 пъти в ЕКТ - което ще рече,че много правилен е пътя.Просто си имаме наш модел явно и го следваме неотклонно без сътресения и без емоции-просто се следва плана независимо дали има моментен проблясък или моментен спад.Рано или късно стабилността и дългосрочната визия дава резултат.Неслучайно Мастиката ходи в Барселона да им види школата и методите.Който твърди,че има по-добър инвеститор за Черно Море - моля,да каже.Аз не мисля,че има.Мисля,че сме стабилни,че се гради дългосрочно(поне школата,а това значи бъдеще,приток на играчи със зелени сърца),мисля,че Черно Море не поляга,не се дупва и тем подобни гимнастики....а с един собственик извън Варна?Да припомня ли какви гимнастики правеше Черно Море при ВИС-2 и наколенки пред Левски и Велбъжд,Берое?А при Илия Павлов да ви припомням ли как давахме мачовете на любимото му ЦСКА?За тях Черно Море беше просто играчка,ей така да имат клуб,никой от тях не съгради нищо и след всеки от тях клуба оставаше сринат до основи и пред фалит.Много бързо се забравя историята,но аз съзнателно следя нещата от ранните години на прехода,всеки президент помня - ей Богу,един дето на малкия пръст на ТИМ да стъпи по това което е направил няма.Е,новата вълна моряци свикнали с успехите и незнаещи и непознаващи друго-да,ще искат промяна,но за мен Черно Море се нуждае от футболен човек ръководител.Това е проблемът.Марин Маринов е добър адвокат вероятно и е фен на Черно Море,но трябва да се извадят пари и да се наеме един директор от типа на Христо Порточанов или Стефан Орманджиев,да канализира нещата,да мисли футболно,а не бизнесменски.За бизнеса има кой да мисли,но за футбол-такъв ръководител в Черно Море няма,най-големия началник от това естествено е Велизар Попов,което е смешно,нали?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 04 апр 2010 08:55

Моряци,днес ще бием ли? :)
По темата с оттеглянето на ТИМ.Ами не го изключвам като вариант,всичко се случва.Само дето няма да е заради отпадането от Калиакра.Футболният отбор е сериозен разход на парични средства,а в замяна може да им бъде само "реклама".Дори рекламата засега е предимно негативна.Другите не харесват нашите собственици,така е и с доста от "моряците".Но няма да навлизам в такива разсъждения .
Моделът със свободни агенти и собствени кадри трудно ще сработи повече от 1-2 пъти.Трябва да има двупосочна трансферна политика-купуване и продаване на играчи,в случай че говорим за преследване на по-високи цели.Няма отбор който да разчита само на свои кадри и да освобождава ненужните.Ръководството обяви че за четирите попълнения тази зима са платили трансферна сума.Може и така да е.
Освен това един клуб освен отбори има и други звена в структурата си.Тях засега ги няма!Прав е стрелеца.

Върни се в “Черно море”