ogrizko написа:Защо пък да не дойде в Черно море? Или някой иска да каже, че Арсенал е по-велик клуб от Черно море?!

Гледайте реално на нещата! Ако имахме бюджета на Арсенал, щяхме да печелим първенството всяка година. Арсенал печели ли го всяка година с такъв бюджет?! -Не. Пък и дори самият факт, че Арсенал не се казва Черно море е напълно достатъчен да се разбере кой е по-големия клуб от двата
Освен това, ако футболиста наистина иска да се развива... ще избере българското първенство. И в тоя ред на мисли, пробите изобщо не са препоръчителни - няма как да свикне толкова бързо с нашите терени, може да не успее изобщо да покаже качествата и потенциала, с които съм сигурен, че разполага. Даже може да се окаже, че е по-зле от Заков. В началото ще му трябва един известен период на адаптация и ще го пускаме първия сезон да разцъква в дубала, а като се приспособи към терените и обстановката в България, вече полека-лека ще го налагаме в А отбора като най-напред ще го пускаме като резерва, докато накрая дойде и неговия час. Пък свикне ли веднъж с нашите терени, ще мачка абсолютно навсякъде това момче. Ако на картофените ниви играе толкова добре, после като иде на нормален стадион - ще побърква всички. Всеки мач минимум 2-3 гола ще бележи и постижението на Кр. Роналдо от 42 гола и Рууни тоя сезон ще изглеждат смешни. Пък в евротурнирите как ще мачкаме.... Щутгарт и ПСВ паднат ли ни се пак, в чудо ще се видят

Дори и идеята да играе за България ми хрумна, че все някой ще трябва да смени Бербатов. Божинов и Шамак напред ще мачкат, ама дано само някой се сети да смени Мъри, че да не оплеска нещо. Щото пък той Шамак няма правилните мениджъри, пък не знам дали играе и правилен футбол... щото Мъри никога не е коментирал как точно вижда играта на Шамак. Но пък си мислех, че ако Лоран Блан напусне Бордо, можем да го назначим да води националния ни отбор. Да не говорим, че привлечем ли Шамак и Блан в България... тогава и други футболисти ще искат да дойдат тук и някои колеги, които споменаха Меси, Дрогба, Иниеста, Ибрахимович, Игуаин и т.н. може да се окажат прави. Така че дано някой в Черно море да ме е чул и да е обърнал внимание на думите ми