Маруан Шамак в Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Маруан Шамак в Черно море?

Мнениеот San-Jose » 31 мар 2010 13:40

Да те запозная само със значението ''провинцията''

Провинция e дума с латински произход, означаваща територията на дадена страна, намираща се извън големите градове.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1% ... 0%B8%D1%8F

Така че не мисля, че ние във Варна сме в ''провинцията'', както и градове като Бургас и Пловдив, а по-скоро може да се отнася за малките градчета и селата, това понятие го говорят шопите от край време, най-вече започва през времето на социализма и от тогава насам те делят България на София и ''провинция,'' никъде другаде по света го няма това, но явно накои хора в София си живеят още с комунистическото мислене.
Последна промяна от San-Jose на 31 мар 2010 13:45, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Миньор Пк
Контакти:

Мнениеот Миньор Пк » 31 мар 2010 13:42

Мисля си, че след първия пост и последвалия смях, колегата също го обърна на шега с националния отбор. Но никой НЕ може да ме убеди, че първото му мнение НЕ е било напълно сериозно... и като се сетя, и пак се заливам от смях... :lol: :lol:

Потребителски аватар
b0sko*
Контакти:

Мнениеот b0sko* » 31 мар 2010 14:33

е да видим кой ще се смее последен...

http://t5.imagechef.com/ic/imgout/samp6 ... fe9f14.jpg
ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ

какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 31 мар 2010 15:24

b0sko* написа:е да видим кой ще се смее последен...

Боско,това ли е новия ни екип? :lol: :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 31 мар 2010 16:55

stoyan_17 написа:Заменят го срещу Миро Манолов и от Бордо доплащат 5 милиона евро :mrgreen:
Лошото в случая е ,че си и вярва :!:

И ще го дадем на Спартак Вн за една година да натрупа опит по българските терени :)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 апр 2010 13:59

Оставете Маруан Шамак.Дайте да вземе Топмьолер за треньор...
Само Черно море.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 апр 2010 18:50

ogrizko написа:Защо пък да не дойде в Черно море? Или някой иска да каже, че Арсенал е по-велик клуб от Черно море?! :shock: Гледайте реално на нещата! Ако имахме бюджета на Арсенал, щяхме да печелим първенството всяка година. Арсенал печели ли го всяка година с такъв бюджет?! -Не. Пък и дори самият факт, че Арсенал не се казва Черно море е напълно достатъчен да се разбере кой е по-големия клуб от двата :geek:
Освен това, ако футболиста наистина иска да се развива... ще избере българското първенство. И в тоя ред на мисли, пробите изобщо не са препоръчителни - няма как да свикне толкова бързо с нашите терени, може да не успее изобщо да покаже качествата и потенциала, с които съм сигурен, че разполага. Даже може да се окаже, че е по-зле от Заков. В началото ще му трябва един известен период на адаптация и ще го пускаме първия сезон да разцъква в дубала, а като се приспособи към терените и обстановката в България, вече полека-лека ще го налагаме в А отбора като най-напред ще го пускаме като резерва, докато накрая дойде и неговия час. Пък свикне ли веднъж с нашите терени, ще мачка абсолютно навсякъде това момче. Ако на картофените ниви играе толкова добре, после като иде на нормален стадион - ще побърква всички. Всеки мач минимум 2-3 гола ще бележи и постижението на Кр. Роналдо от 42 гола и Рууни тоя сезон ще изглеждат смешни. Пък в евротурнирите как ще мачкаме.... Щутгарт и ПСВ паднат ли ни се пак, в чудо ще се видят :twisted: Дори и идеята да играе за България ми хрумна, че все някой ще трябва да смени Бербатов. Божинов и Шамак напред ще мачкат, ама дано само някой се сети да смени Мъри, че да не оплеска нещо. Щото пък той Шамак няма правилните мениджъри, пък не знам дали играе и правилен футбол... щото Мъри никога не е коментирал как точно вижда играта на Шамак. Но пък си мислех, че ако Лоран Блан напусне Бордо, можем да го назначим да води националния ни отбор. Да не говорим, че привлечем ли Шамак и Блан в България... тогава и други футболисти ще искат да дойдат тук и някои колеги, които споменаха Меси, Дрогба, Иниеста, Ибрахимович, Игуаин и т.н. може да се окажат прави. Така че дано някой в Черно море да ме е чул и да е обърнал внимание на думите ми :!:

Абе Огризко ти от лудницата ли пишеш бе? :lol:

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 02 апр 2010 19:00

:mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :)
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
b0sko*
Контакти:

Мнениеот b0sko* » 03 апр 2010 15:07

garfild8 написа:
b0sko* написа: е да видим кой ще се смее последен...

Боско,това ли е новия ни екип? :lol: :lol:

Не, напротив.. това е един стар екип на ЧМ! Мариан Чамаков (истинското му име) е юноша на клуба, но го определят като "неперспективен"... За това сега лесно може да се върне в отбора на сърцето си!! :!:
ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ

какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras

Потребителски аватар
stoyan_17
Контакти:

Мнениеот stoyan_17 » 19 апр 2010 21:43

Saint Etienne написа:
stoyan_17 написа:Заменят го срещу Миро Манолов и от Бордо доплащат 5 милиона евро :mrgreen:
Лошото в случая е ,че си и вярва :!:

И ще го дадем на Спартак Вн за една година да натрупа опит по българските терени :)

А той отказва с мотива ,че не е достоен да играе в такъв велик клуб с такива големи цели и амбиции.
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.

Върни се в “Черно море”