И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-В НЕДЕЛЯ НА ТИЧА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-В НЕДЕЛЯ НА ТИЧА

Мнениеот chelseabg » 02 апр 2010 14:27

ogrizko написа:
chelseabg написа:По добре да са саблече гола и ти да вкараш(в вратата) :lol: По сигурно ми звучи..

Абе, и на мен... ама реших да я оставя тя да го предложи, че знам ли за какъв ще ме помисли инак :oops:

Пък и не искам да изгоня единственото момиче от форума :twisted:

Всичко е в кръга на майтапа :lol: Все пак плащаме на полиция хаха..

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 апр 2010 14:40

iskrichka написа:
ogrizko написа:
chelseabg написа:По добре да са саблече гола и ти да вкараш(в вратата) :lol: По сигурно ми звучи..

Абе, и на мен... ама реших да я оставя тя да го предложи, че знам ли за какъв ще ме помисли инак :oops:

Пък и не искам да изгоня единственото момиче от форума :twisted:

Не ме подценявайте :) мога и с дрехи да играя ;)

Всеки може с дрехи.... ама без дрехи, не всеки :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 апр 2010 14:46

Искричке,Оги...докъде я докарахме,вие да бележите на Спортист Своге. :roll: Приятели...давайте тогава да закрием отбора,в такъв случай. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 апр 2010 20:38

garfild8 написа:Искричке,Оги...докъде я докарахме,вие да бележите на Спортист Своге. :roll: Приятели...давайте тогава да закрием отбора,в такъв случай. :lol:

Защо, бе Гарфилд? За разлика от вас, които не дойдохте на срещата аз бях там. Там бе и Искричка. Абсолютно точно момиче. И да ти призная, че ако тя излезе на терена ще вдигне нивото на отбора най-малко с голямото си черноморско сърце. Така, че за какво закриване на отбора говориш?!! Може да дойдоха малко хора, но тези които бяха на срещата ми вдъхнаха увереност за бъдещето. Поне за подкрепата на отбора от страна на нашите фенове.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 апр 2010 21:45

Зелен,не говоря нищо за срещата.Не си мисля лоши работи за Искричка и Оги.И съжалявам че,не можах да дойда(обясних на Морския в скайпа,защо не мога да дойда).Мисълта ми беше следната.Ако чакаме някой от нас феновете да бележи голове(в случая Оги,за който знам че,е голям шегаджия и Искричка,която ми се струва много свястно момиче и изглежда и тя е с чувство за хумор),тогава къде е отбора и къде са нападателите? :roll: Нали ние трябва да ги подкрепяме,а не да бележим. :)
А за повдигане на духа на отбора,съм съгласен че,Искричка може да го вдигне.
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 апр 2010 22:58

garfild8 написа:Зелен,не говоря нищо за срещата.Не си мисля лоши работи за Искричка и Оги.И съжалявам че,не можах да дойда(обясних на Морския в скайпа,защо не мога да дойда).Мисълта ми беше следната.Ако чакаме някой от нас феновете да бележи голове(в случая Оги,за който знам че,е голям шегаджия и Искричка,която ми се струва много свястно момиче и изглежда и тя е с чувство за хумор),тогава къде е отбора и къде са нападателите? :roll: Нали ние трябва да ги подкрепяме,а не да бележим. :)
А за повдигане на духа на отбора,съм съгласен че,Искричка може да го вдигне.

Споко. Мисля, че този път най-сетне Велизар ще пусни като титуляри и Тошко, и Ратников и Данчо, който показва все по-добри игри, а и Румбата. Ако ги пусне - просто няма да имаме никакви проблеми. И не само със Своге.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 апр 2010 02:27

Айде успех от мен,"моряци" ;)

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 03 апр 2010 03:54

зеления написа:
Споко. Мисля, че този път най-сетне Велизар ще пусни като титуляри и Тошко, и Ратников и Данчо, който показва все по-добри игри, а и Румбата. Ако ги пусне - просто няма да имаме никакви проблеми. И не само със Своге.

А дано те чуе Велизар!!! :)
И мерси за комплиментите :roll:
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 03 апр 2010 13:20

Точно сега не е момента да се пускат юноши и резерви, докато имаме някакъв шанс за добро класиране, трябва да се преследва, вижда се, че в момента всеки може да бие всеки, защо пък да не опитаме да се преборим за 3-тото място, всичко е възможно, най-малкото трябва да имаме някаква цел, само срещу Своге може да се даде шанс на някой от резервите, но срещу Литекс трябва да скочим на 100%, една победа в Ловеч ни връща в битката за Европа със сигурност, а те в момента са под напрежение, всяка загубена точка може да им коства титлата, докато ние сме доказали, че когато играем без напрежение, точно тогава правим най-силните си мачове
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”