Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Иска ви се да дойде пак нали, ама няма да стане. Сигурен съм че човекът има достойнство - не може при него Черно Море да играе футбол, който събра очите на много хора и радваше наляво и надясно, и да бъде махнат. Тъпо не ама тъпоооооооо, и мачовете в Европа бяха добри, и селекцията беше огън.. ама на.... махнаха го. Така че най-успешният ви треньор от близките години го НЯМА и няма и да дойде, щото го изгониха борцитеи сега .... бъдете здрави
San-Jose написа:По-вероятно е пак някой помощник да сложат ако приемат оставката на Велизар, кой му беше помощник Радо Боянов нали?
Ticha написа:TristaNNN написа:Иска ви се да дойде пак нали, ама няма да стане. Сигурен съм че човекът има достойнство - не може при него Черно Море да играе футбол, който събра очите на много хора и радваше наляво и надясно, и да бъде махнат. Тъпо не ама тъпоооооооо, и мачовете в Европа бяха добри, и селекцията беше огън.. ама на.... махнаха го. Така че най-успешният ви треньор от близките години го НЯМА и няма и да дойде, щото го изгониха борцитеи сега .... бъдете здрави
Колега, успокой се малко и спри да говориш за теми, за които не си осведомен. Кольо Спасов си е при нас през цялото време. След като спря да бъде старши треньор, веднага беше назначен за главен селекционер, какъвто е и до момента. Гледай си там твоя Тристан да не изпадне в трета дивизия на Испания и не обсъждай теми, които не са ти ясни.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Мисълта ми беше че Никола Спасов няма да стане старши треньор отново. Като цяло идеята ми беше, че трябваше да остане на този пост, защото се справяше много успешно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта