Никола Спасов-старши треньор на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Никола Спасов-старши треньор на Черно Море

Мнениеот TristaNNN » 01 апр 2010 01:04

Иска ви се да дойде пак нали, ама няма да стане. Сигурен съм че човекът има достойнство - не може при него Черно Море да играе футбол, който събра очите на много хора и радваше наляво и надясно, и да бъде махнат. Тъпо не ама тъпоооооооо, и мачовете в Европа бяха добри, и селекцията беше огън.. ама на.... махнаха го. Така че най-успешният ви треньор от близките години го НЯМА и няма и да дойде, щото го изгониха борците :evil: и сега .... бъдете здрави 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 апр 2010 02:49

TristaNNN написа:Иска ви се да дойде пак нали, ама няма да стане. Сигурен съм че човекът има достойнство - не може при него Черно Море да играе футбол, който събра очите на много хора и радваше наляво и надясно, и да бъде махнат. Тъпо не ама тъпоооооооо, и мачовете в Европа бяха добри, и селекцията беше огън.. ама на.... махнаха го. Така че най-успешният ви треньор от близките години го НЯМА и няма и да дойде, щото го изгониха борците :evil: и сега .... бъдете здрави 8-)

Колега, успокой се малко и спри да говориш за теми, за които не си осведомен. Кольо Спасов си е при нас през цялото време. След като спря да бъде старши треньор, веднага беше назначен за главен селекционер, какъвто е и до момента. Гледай си там твоя Тристан да не изпадне в трета дивизия на Испания и не обсъждай теми, които не са ти ясни. ;)

Потребителски аватар
riki088
Контакти:

Мнениеот riki088 » 01 апр 2010 03:57

Само като се сетя,че Попов щеше да става треньор на Калиакра ми се повръща.Добре,че не дойде.А по темата - моряци,не искайте треньор който вече се е компрометирал в отбора ви!На вас ви трябва един съвсем нов тренер с различни виждания за играта от тези на Кольо и Велизар.Свежа кръв - така да се каже.Иначе футболистите са ви супер.Тоя Т.Колев направо ме изкефи.Успех!

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 01 апр 2010 08:28

San-Jose написа:По-вероятно е пак някой помощник да сложат ако приемат оставката на Велизар, кой му беше помощник Радо Боянов нали?

Едва ли ще сложат Радо Боянов. Той е прекалено млад - набор 80. Пък и си има два набора деца от школата.Познавам го от 7-8 години и мисля, че ще стане страхотен треньор, но засега е работил само с деца (и в Добруджа, и вече 4-5 години в Черно Море). Още повече, че Радо си има глава на раменете и даже да му предложат едва ли ще приеме да води Морето до края на сезона.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 01 апр 2010 09:48

айде айде да не слушам глупости играл по красив футбол стига спомняте ли си балонените центрирания велизар ги научи да играят по земя но ето както са вижда нямат желание ако ще и господ да дойде същия х.. според мен илян е най добрия вариант но в неделя като изядем по един шоколад тогава вечи нз!

MORFEN
Контакти:

Мнениеот MORFEN » 01 апр 2010 10:28

Идва колио и след две срещи всички многознайници почват да го псуват и да коментират колко е некадърен .Ние сме най - неблагодарните фенове бързо забравяме успехите на трениорите и ревем с пълен глас ОСТАВКА .Вилизар беше посрешнат добре но очакванията бяха големи особено след паметната победа над левски , но с тези контузии и липса на лидер в отбора не можа да мотивира играчите и загубата беше предезвестена. Вилизар направи най- нормалното след такъв мач подаде си оставката нека му благодарим и гледаме напред. Трябва да дойде трениор който да знае че нямаме цели за тази година и да обиграва състава спокойно като поглежда по-често към младите морячета те поне са израснали натича пред нас .Аз също мисля че Илиян е добър вариант но пак стигаме до манталитетани и веднага някой ще се сети как паднахме от плебеите по негово време и т. нт.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 апр 2010 11:36

Ticha написа:
TristaNNN написа:Иска ви се да дойде пак нали, ама няма да стане. Сигурен съм че човекът има достойнство - не може при него Черно Море да играе футбол, който събра очите на много хора и радваше наляво и надясно, и да бъде махнат. Тъпо не ама тъпоооооооо, и мачовете в Европа бяха добри, и селекцията беше огън.. ама на.... махнаха го. Така че най-успешният ви треньор от близките години го НЯМА и няма и да дойде, щото го изгониха борците :evil: и сега .... бъдете здрави 8-)

Колега, успокой се малко и спри да говориш за теми, за които не си осведомен. Кольо Спасов си е при нас през цялото време. След като спря да бъде старши треньор, веднага беше назначен за главен селекционер, какъвто е и до момента. Гледай си там твоя Тристан да не изпадне в трета дивизия на Испания и не обсъждай теми, които не са ти ясни. ;)

Мисълта ми беше че Никола Спасов няма да стане старши треньор отново. Като цяло идеята ми беше, че трябваше да остане на този пост, защото се справяше много успешно. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 апр 2010 12:23

TristaNNN написа:Мисълта ми беше че Никола Спасов няма да стане старши треньор отново. Като цяло идеята ми беше, че трябваше да остане на този пост, защото се справяше много успешно. ;)

Ами сега дали е трябвало да остане или не, това е друг въпрос...Ама това, че нямало да се върне не е вярно. Той е в много гъсти отношения с ТИМ и ако му предложат няма да откаже. Те тогава не са се карали...просто отбора не вървеше в поредица от мачове...освен това Кольо Спасов имаше и здравословни проблеми и се взе решение да му бъде сменен поста съвсем цивилизовано.

Иначе за тези, които обсъжат Илиан Илиев ще кажа и аз личното си мнение. Според мен Берое не играе никакъв футбол, просто Илиан ги нарежда всичките отзад и само ритат топката напред, където бързаците Писаров и Андонов спринтират...Така играше впрочем и нашия отбор при него...За момента това се оказва печеливша тактика на тия ниви дето, играем ама аз не искам да виждам такъв футбол от моя отбор.

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 01 апр 2010 18:43

Играта ни при Кольо се градеше изцяло на кривия що не се замислите какво ще стане сега когато него го няма и в темата за Велизар го казах казвам го и в тази подкрепям го и смятам че трябва да подкрепяме поне отбора без значение кой е начело

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 01 апр 2010 20:42

Не искам много да разбунвам духовете,защото още ме боли от мача в Каварна,но моето мнение е малко по-различно!Според мен е без значение дали сезона ще довърши Кольо,Велизар,Ради Боянов или ако щете Милен Петков...защото не мисля че причината за сегашното положение на отбора е треньора!
1.Селекция-от години свободни агенти,ненужни в други отбори или за мин. средства.
2.База-стадион-ту ще го има /ту не.(Уефа в Бургас)
3.Ремонт на Тича-почва скоро(кога-никой не знае).
4.Гръбнака на отбора е от 2-3 креативни футболисти-когато ги няма се видя какво стана.
5.Публика-при първия провал и почваме тоя не става,оня да се маха-всички сме разбирачи(Илиян-бил мишка ,не им се карал-видя се че като се остави на спокойствие-за мен е най добрия в момента;Кольо-пиел-лъжа,много центрирали;Велизар-прическа,Попа,Мопа и на него сложихме етикет.
Мога да пиша до утре сутрин,но няма смисъл-не искам да отегчавам никой!
GO HARD OR GO HOME!

Върни се в “Черно море”