Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Велизар Попов - да остане или не ?!

Мнениеот ogrizko » 31 мар 2010 22:40

Ще е добре да не се появяват много фенове на други отбори в темата. Въпроса е към феновете на Черно море какво мислят по въпроса.

Моето мнение беше да се даде шанс на Велизар Попов да спечели купата на България и ако не успее, тогава да се търси отговорност от него, вместо преди мача още да почваме да коментираме кое е правилно и кое неправилно. Сега, след като отпаднахме, имаме достатъчно голяма предпоставка да коментираме този въпрос. Още повече, че Велизар каза, че ще си подаде оставката... или по-скоро, че ще говори с шефовете по въпроса дали да остане, защото след предната оставка го смъмриха и сега е по-предпазлив, но дефакто това си е нова оставка. Та, фенове на моряците... какво мислите по въпроса - трябва ли Велизар Попов да продължи да бъде треньор на Черно море занапред, според вас? Мислите ли, че носи пряка вина за слабите резултати на отбора, или смятате, че се справя добре... но контузиите и проблемите напоследък му изиграха лоша шега. Успя ли той да намери оптималния състав, успя ли да намери оптималната тактика, за да успеем да спечелим мачовете си?! Тук лично, изобщо нямам предвид мача с Миньор Перник. Говоря за всички останали мачове, които изиграхме... но не и този в Перник, който продължавам да смятам, че правилно бе жертвам... както се видя днес, Калиакра не се оказаха толкова лек съперник, така че тук Велизар може би постъпи правилно. Но по принцип според вас, доколко добре се справя с воденето на отбора?! Интересно ми е какво феновете на Черно море мислят по въпроса :roll:

Избягвайте псувните, ако е възможно :P
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Велизар Попов - да остане или не ?!

Мнениеот garfild8 » 31 мар 2010 22:43

Оги,вече те подкрепям.Да си ходи.
Само Черно море.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 31 мар 2010 22:46

Аз съм ЗА Велизар!
Млад е,пое рискове които нито един папардак нямаше да поеме,(а щеше да гледа сеир)учи се сега!И Илиян си спомнете-"Аз спирам да играя за Черно Море щото не ме слушат..."Сега за него ли хленчиме?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 31 мар 2010 22:47

Какво да остава. Той си замина вече :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 мар 2010 22:48

Не е в тренера проблема... Рибата се вмирисва откъм главата... В едно трибуквие е проблема и пълното безхаберие и безумна политика на ръководството... С тихинайци за шефове- дотук....

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 31 мар 2010 22:49

Попов: Подавам оставка, няма връщане назад
31 март 2010 22:23
Старши треньорът на Черно море Велизар Попов заяви след отпадането за Купата на България от Калиакра заяви, че ще поеме своята отговорност и ще подаде оставка.
„Каквото и да коментирам вече няма никакво значение. Единственото, което мога да направя е да се извиня на нашите фенове. Ще поема своята отговорност, тъй като аз съм треньор на Черно море.”
„Ще разговаряме с шефовете, за да видим кое е най-доброто за клуба. Естествено, че ще подам оставка, този път няма връщане назад. Нека феновете не се сърдят на футболистите. Отговорността е моя. Няма да търсим никакви оправдания. Важен е фактът, а той е, че отпаднахме”, заяви Попов след мача.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 31 мар 2010 23:02

Sole написа:Какво да остава. Той си замина вече :!:

Не не си е заминал пак ще изплува и ще каже че не са му приели оставката и ще му забранят да дава интервюта.Така е като нямаме ръководство-поне аз в последните 3 години не съм видял някакво изявление от ръководството.

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 31 мар 2010 23:02

Sajalqvam, tuka sam v edin priqtel i nqma kirilica. Spored men Velizar napravi nqkolko greshki v macha - Izkara Ademar, dokato oshte beshe svej i spored men beshe nai-dobriqt ni igrach na terena, vsqko negovo centrirane beshe mnogo tochno i edinstven toi se opitvashe da napravi neshto smisleno v ataka. Eli Markes beshe totalniq statist kakto i v posledniq mach s Beroe. Nai-golqmata greshka beshe, che pusna tova bezdarno sashtestvo Zakov, koito dori i da iska ne moje da napravi absoliutno nishto, prosto ne iskam da go vijdam poveche nikoga v otbora na sarceto mi. Mnogo po-dobre shteshe da e da vkliuchi Rumbata Nikolov, koito pokaza spored men mnogo dobri kachestva v macha s Minior. Sashto taka ne mojah da si obqsnq izborat za choveka, koito bi 4tata duzpa - Domakina, az lichno dori i ne mojeh da si predstavq che moje da q vkara tazi duzpa.. A za Velizar dali da ostane ili ne prosto ne znam - Vijda se che pri nego gi nqma jelanite rezultati, no ne vqrvam che v momenta, koito i da e drug trenior da doide na Ticha shte postigne neshto poveche s vsichki tezi kontuzeni kliuchovi futbolisti ... Mnogo sam razocharovan :cry:

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 31 мар 2010 23:03

Един глас ПРОТИВ!
1. Непрофесионално отношение. Отписа един мач заради друг. За мен това не е мъжка постъпка .
2. Неопитност. От мач на мач отбора се обърква все повече и вече няма смислена атака за цял мач. Неможе да си подреди състава.
3. Няма лиценз. В края на сезона няма да има право да води отбора.
Мисля, че времето е добро за рокада. Нямаме шанс за европа така че няма значение на кое място ще завършим. Трябва ни внимателен и добре премислен избор на треньор, но не мисля че Илиян е добър вариант. Берое за момента печелят защото са аутсайдери и играят затворено на котри. Ако искаме да сме водещ отбор трябва да се научим да водим играта, нещо което не се получи нито с/у Берое, нито днес.

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 31 мар 2010 23:17

Няма да се изказвам много надълго,за да не ви се меся в темата,но ще кажа,че според мен Велизар трябва да остане,изглежда перспективен,амбициозен и човек с дойстойнство-днес не игра добре Черно море,елиминирани с дузпи и той си подава оставката,но едва ли това много ще помогне на Черно море.Според мен трябваше да вложите много повече сили в мача с Миньор.Въпреки всички си мисля,че още имате шанс за участие в Европа.Всичко дависи от мачовете с Левски,ЦСКА и Славия.
Изображение

Върни се в “Черно море”