Сериозно се моли,цска да бие в сряда,защото после не очаквай да спечелите купата.
Айде ще говорим след мача.
Черно Море- Берое СЗ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море- Берое СЗ
Един град,един отбор - Берое Стара Загора
- Sagittarius
Бероецът написа:Сериозно се моли,цска да бие в сряда,защото после не очаквай да спечелите купата.
Хахахахахаха,моля се аз,моля се,знаеш ли как се моля,чак на челна стойка съм застанал

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Бероецът написа:Сериозно се моли,цска да бие в сряда,защото после не очаквай да спечелите купата.
Абсолютно никакво значение няма кой ще победи във вашия мач. Този сезон ти гарантирам, че ще спечелим купата и ще прегазим всичко наред, без значение какво и кого! Ако случайно отстраните ЦСКА, се моли да се паднете чак на финала с нас

ogrizko написа:Бероецът написа:Сериозно се моли,цска да бие в сряда,защото после не очаквай да спечелите купата.
Абсолютно никакво значение няма кой ще победи във вашия мач. Този сезон ти гарантирам, че ще спечелим купата и ще прегазим всичко наред, без значение какво и кого! Ако случайно отстраните ЦСКА, се моли да се паднете чак на финала с нас
Хубаво им го каза, ама и Стрелеца задраво ги начука. Ха-ха-ха. И си е така. Да бяха играли футбол пък дори и да бяха ни били - щяхме да ги уважаваме. А сега какво? Получават нашето пълно презрение. Голееемия отбор берое си заработи паричките от Левски, така както умее само добрата к**ва - лежайки! Смешници! Ако играчите им са гладни иди - дойди, ама запалянкото от берое да мълчи, че много се разсмърдя.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Давайте,още можете с омразата..
Не сте прави,взехме пари от Левски,Цска,Литекс,Локо Сф,за да ви направим равен,яд ли ви е ? Ай,в кривия..

Не сте прави,взехме пари от Левски,Цска,Литекс,Локо Сф,за да ви направим равен,яд ли ви е ? Ай,в кривия..

Един град,един отбор - Берое Стара Загора
-
- Контакти:
Бероецът написа:Давайте,още можете с омразата..
Не сте прави,взехме пари от Левски,Цска,Литекс,Локо Сф,за да ви направим равен,яд ли ви е ? Ай,в кривия..![]()
Ти мазохист ли си?

Не ви мразим,съжаляваме ви.Не толкова "лежачите",колкото "псувачите".