Черно Море- Берое СЗ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море- Берое СЗ
Аз също не искам София.И много от колегите ми моряци,също.Да не кажа и всичките.А вие изхвърлете ЦСКА и после ще си ги мерим. 

Само Черно море.
-
- Контакти:
Бероецът написа:Големи сте мъже,а ?
30-40 човека скочили на 2-ма наши,браво,мъже сте !
Бероец,друго мнение имах за вас,но сега си мисля че сте "жив спартак"

Какво беше това смешно знаме "Varna group"(или нещо такова)!!!!!!!!!!!!Все едно-ЦСКА Дългопол,Левски Перник,Литекс Бургас??????????????Много сте шантави,аз никога не бих написал името на отбора свързано с друг град.
Освиркахте Сашо.
Псувахте Танко.
Неблагодарници!
Никой черноморец не обиди ваш футболист или треньор!А колко много са играли при нас!
Не само не обиди, а дори аплодирахме 

На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
За Сашко освиркан беше,защото преди да дойде при вас,даде съгласие да остане при нас и взе пари и избяга при вас.
За Танко,защото е от Стара Загора,юноша на Берое,а все едно игра срещу най-големия си враг.
А това за Варна груп,това просто е организация на хора,които живеят и учат във Варна и са фенове на Берое,аз не виждам нищо лошо в това.Не са тръгнали да правят фенклуб,а просто организация,обединяваща Беройците във Варна.
За Танко,защото е от Стара Загора,юноша на Берое,а все едно игра срещу най-големия си враг.
А това за Варна груп,това просто е организация на хора,които живеят и учат във Варна и са фенове на Берое,аз не виждам нищо лошо в това.Не са тръгнали да правят фенклуб,а просто организация,обединяваща Беройците във Варна.

Един град,един отбор - Берое Стара Загора
-
- Контакти:
Бероецът написа:За Сашко освиркан беше,защото преди да дойде при вас,даде съгласие да остане при нас и взе пари и избяга при вас.
Не се прави на ощипан!
ЗаРалията!
Пардон-завалията!
Каква е тая организация,кои са,къде са?
Не е ли това просто ЕДНО ЗАЯЖДАНЕ в стил франк бут?
Къде са тогава СОФИЯ ГРУП?
ПЛОВДИВ ГРУП?
БУРГАС ГРУП?
СВИЩОВ ГРУП?
АМЕРИКАНО-БЛАГОЕВГРАДСКО-БЪЛГАРСКИ ГРУП?
Бившите черноморци лежаха повече отколкото срещу Локо Пд

Хем сега-БЕЗПЛАТНО!
Много ме ядосахте заради Танко,игра си момчето,добре че не ви върза на номерата дето Пиргов ги квалифицира!
Честита ви ГОЛЯМА ТОЧКА!
ДА ПОЧЕРПИТЕ!
И за чеп ли им беше тази точка? Търкаляха се, въргаляха се, лежаха та чак си поспиваха, само и само за да ни спрат в борбата за 4-тото място. Ебахти ненормалниците! Настроиха срещу себе си единствените фенове на друг отбор, които винаги са ги подкрепяли! Нещастници!
Същото "рядко" се оказа и Илиян. Ей тараланкоулу, моряците те направиха играч! Хляб яде тук. Ако заралии бяха ни взели точка или пък три с игра - моите уважения. Но да накараш балерините си да лежат цял мач ... ?!! Смотаняк! От тук нататък нито искам да чувам името Илиян Илиев, нито Берое! Ще бъда много по щастлив ако при всеки мач им обръщаме хастарите. По щастлив дори от победа над моя "любим" Левски.
Същото "рядко" се оказа и Илиян. Ей тараланкоулу, моряците те направиха играч! Хляб яде тук. Ако заралии бяха ни взели точка или пък три с игра - моите уважения. Но да накараш балерините си да лежат цял мач ... ?!! Смотаняк! От тук нататък нито искам да чувам името Илиян Илиев, нито Берое! Ще бъда много по щастлив ако при всеки мач им обръщаме хастарите. По щастлив дори от победа над моя "любим" Левски.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Хахаха,много бързо плюете хората,които са дали нещо за отбора ви,а ти какво искаш като е играл за Черно море,Илиан,да ви пусне мача ли ?
Мрази ни бе,знаеш ли колко ни пука ?

Един град,един отбор - Берое Стара Загора
Бероецът написа:Хахаха,много бързо плюете хората,които са дали нещо за отбора ви,а ти какво искаш като е играл за Черно море,Илиан,да ви пусне мача ли ?![]()
Само ние до сега не ви мразехме. Сега вече няма кой да не ви мрази.

П.П. Знаеш ли пък колко ми пука за мнението на някакво село!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Sagittarius
Кой ти говори за пускане бе или си интерпретираш сам някакви фрази?Защо полегнахте на Локо Пд примерно като някакви женички,а тука се въргаляхте по терена 70 минути от 90 и изритахте 5-6 топки над стадиона само и само да измъкнете някакво келяво 0:0 с тотален антифутбол?Да бяхте играли,да ни бяхте били,но да бяхте излезли да играете с нас,не да ми лежите като някакви жалки мърши по терена и да убивате играта със селения и идиотизъм!Дано ЦСКА ви сцепи сряда,много ни изнася ЦСКА да отпадне,но не,искам да ви сцепи,просто не мога,не искам и не желая Черно Море пак да се изправи срещу селски отбор като вашия,да се налага да гледам пак селски футбол и въргалящи се палячовци по терена чакащи сигурно 120 минути и дузпи.Абе дано ви сцепят,дано,с тях поне може да играеш футбол,с такива като вас и манталитета ви само може са си хабиш нервите и да се дразниш като гледаш антифутбол.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Айде, спокойно вече. Стана време за лягане. И да не забравите часовниците 1 час напред да сложите. Утре да идете на черква, че празник... и по-спокойно, че ме заболя главата вече да чета коментари за тоя мач
Футболистите не знам колко време са се въргаляли по терена, ама тази тема вече месец стана да се овъргаля във форума
Хубаво е все пак, че не позволихте омразата да преобладава в крайна сметка, защото не си заслужава

Футболистите не знам колко време са се въргаляли по терена, ама тази тема вече месец стана да се овъргаля във форума

Хубаво е все пак, че не позволихте омразата да преобладава в крайна сметка, защото не си заслужава