Нека си спомним Илия Павлов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

4MVN
Контакти:

Re: Нека си спомним Илия Павлов

Мнениеот 4MVN » 08 мар 2010 11:23

Момчета ,няма значение какъв е бил ...МАЛКО ЛИ Е ДАЛ ЗА СПОРТА ???

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 08 мар 2010 12:29

4MVN написа:Момчета ,няма значение какъв е бил ...МАЛКО ЛИ Е ДАЛ ЗА СПОРТА ???

Ела ми на гости, да видиш как черпи съседа :mrgreen:
С на съседа парите и аз мога да правя чудеса.

Тъжно е, че на такива изявени престъпници се отдава такава чест.
Цялата държава е такава. Всеки селяндур иска да стане Дарт Вейдър и да ръководи държавата, футбола и хората. Жалкото е, че хората се радват на Дарт Вейдър, щото ги бил почерпил или щото ги бил погалил по главата.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 мар 2010 11:24

Идеята на темата беше съвсем друга,но някои не могат да хванат нишката.Темата не е "да отдадем почит",а "да си спомним" за тази дата...защото какъвто и да е човекът Илия Павлов през 2001 година Черно Море щеше да отиде във В група,а Величко Найденов с битака от Добрич да купи лиценза на клуба.Дали е престъпник-не знам да е осъждан от съд,тук,или в САЩ на които бе гражданин.Факти.Страната на медала е различна според това как се гледа?Нали почитаме българските войници смазали сърбите във 3 войни поред,наричаме ги герои,строим паметници...а Сърбия знаете ли с какво са запомнили нашите войници нахлули там?С убийства на немалко цивилни,вкл. жени и деца ръгани с щикове наред...Затова кой какъв е не зная,ако държавата е била държава нямаше да подари комунистически милиарди на Павлов,нали?Вие ще откажете ли да вземете няколко милиарда ей така?Питам,щото ми се струва,че никой не би отказал,вината за пикът и разцветът на тези мутри не е в самите мутри,а в системата-респективно в тези които гласуваха за нея.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 09 мар 2010 11:55

сега кои са ви собственици и с какво Илия Павлов и по-лош от тях...или от Г. Илиев, който съшо бе свързан с Черно море? Съвсем сериозно с какво Батков е по-добър от Илия Павлов, те са почти единтични- бизнес интереси, руски покровители, партийно минало и държавна сигурност, и двамата са в обръча на една и съща турска партия и имаха огромна заслуга за идването и на власт преди 9 години.
Или пък Гриша Ганчев? ако има български олигарх то това е Гриша Ганчев- заводите на Мултигруп сега кой ги управлява?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 мар 2010 12:01

captain_drifuss написа:сега кои са ви собственици и с какво Илия Павлов и по-лош от тях...или от Г. Илиев, който съшо бе свързан с Черно море? Съвсем сериозно с какво Батков е по-добър от Илия Павлов, те са почти единтични- бизнес интереси, руски покровители, партийно минало и държавна сигурност, и двамата са в обръча на една и съща турска партия и имаха огромна заслуга за идването и на власт преди 9 години.
Или пък Гриша Ганчев? ако има български олигарх то това е Гриша Ганчев- заводите на Мултигруп сега кой ги управлява?

Така е,ама ние искаме да си спомним,за човека който ни спаси и останахме на футболната карта.А вие Батков,с какво ще го помните,след ШЛ?
Само Черно море.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 09 мар 2010 12:12

бате, аз не съм от тия 'вие' които визираш! аз съм привърженик на ЦСКА! тук исках да изразя мнението си защото малко тъпо ми стана как се пише за Павлов все едно той е разбил държавата- затова даодх примери с други хора, на които едва ли не паметници ще им направят, ордени Стара планина им дават и какво ли още не, а те са "капо ди тути капи" един вид и цялото ни сбъркано полжение се дължи на тях и на ортаците им, били те сини, жълти, червени, турци или гербери.... и Илия Павлов, мир на праха му, далеч не беше най-лошият от тях!
Фактите са, че беше сериозен менаджер, построи много и спаси държавата от мутренска война през 96-та, в момент в който МВР абдикира! а освен това даваше и за спорта...

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 09 мар 2010 13:09

Sagittarius написа:Идеята на темата беше съвсем друга,но някои не могат да хванат нишката.Темата не е "да отдадем почит",а "да си спомним" за тази дата...защото какъвто и да е човекът Илия Павлов през 2001 година Черно Море щеше да отиде във В група,а Величко Найденов с битака от Добрич да купи лиценза на клуба.Дали е престъпник-не знам да е осъждан от съд,тук,или в САЩ на които бе гражданин.Факти.Страната на медала е различна според това как се гледа?Нали почитаме българските войници смазали сърбите във 3 войни поред,наричаме ги герои,строим паметници...а Сърбия знаете ли с какво са запомнили нашите войници нахлули там?С убийства на немалко цивилни,вкл. жени и деца ръгани с щикове наред...Затова кой какъв е не зная,ако държавата е била държава нямаше да подари комунистически милиарди на Павлов,нали?Вие ще откажете ли да вземете няколко милиарда ей така?Питам,щото ми се струва,че никой не би отказал,вината за пикът и разцветът на тези мутри не е в самите мутри,а в системата-респективно в тези които гласуваха за нея.

От 30 години съм фен на морето, роден съм на 100 метра от "Тича", израстнах на сгурията където е сега спортната зала. Играх и в школата на "Кафето", византиец съм в кръвта. И въпреки всичко има неща, които са по-важни от спорта. Подобен мега бандит и престъпник заслужава само презрение и забрава. Няма спортен успех, който да оправдава каквото е да не него действие. А и на всички подобни селски тарикати с пари и власт в тази държава.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 мар 2010 13:22

captain_drifuss написа:бате, аз не съм от тия 'вие' които визираш! аз съм привърженик на ЦСКА! тук исках да изразя мнението си защото малко тъпо ми стана как се пише за Павлов все едно той е разбил държавата- затова даодх примери с други хора, на които едва ли не паметници ще им направят, ордени Стара планина им дават и какво ли още не, а те са "капо ди тути капи" един вид и цялото ни сбъркано полжение се дължи на тях и на ортаците им, били те сини, жълти, червени, турци или гербери.... и Илия Павлов, мир на праха му, далеч не беше най-лошият от тях!
Фактите са, че беше сериозен менаджер, построи много и спаси държавата от мутренска война през 96-та, в момент в който МВР абдикира! а освен това даваше и за спорта...

Сгреших,като те взех,за фен на Левски.Иначе се съгласявам,с поста ти.
Само Черно море.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 09 мар 2010 14:28

batty написа:
Sagittarius написа:Идеята на темата беше съвсем друга,но някои не могат да хванат нишката.Темата не е "да отдадем почит",а "да си спомним" за тази дата...защото какъвто и да е човекът Илия Павлов през 2001 година Черно Море щеше да отиде във В група,а Величко Найденов с битака от Добрич да купи лиценза на клуба.Дали е престъпник-не знам да е осъждан от съд,тук,или в САЩ на които бе гражданин.Факти.Страната на медала е различна според това как се гледа?Нали почитаме българските войници смазали сърбите във 3 войни поред,наричаме ги герои,строим паметници...а Сърбия знаете ли с какво са запомнили нашите войници нахлули там?С убийства на немалко цивилни,вкл. жени и деца ръгани с щикове наред...Затова кой какъв е не зная,ако държавата е била държава нямаше да подари комунистически милиарди на Павлов,нали?Вие ще откажете ли да вземете няколко милиарда ей така?Питам,щото ми се струва,че никой не би отказал,вината за пикът и разцветът на тези мутри не е в самите мутри,а в системата-респективно в тези които гласуваха за нея.

От 30 години съм фен на морето, роден съм на 100 метра от "Тича", израстнах на сгурията където е сега спортната зала. Играх и в школата на "Кафето", византиец съм в кръвта. И въпреки всичко има неща, които са по-важни от спорта. Подобен мега бандит и престъпник заслужава само презрение и забрава. Няма спортен успех, който да оправдава каквото е да не него действие. А и на всички подобни селски тарикати с пари и власт в тази държава.

Само уважение мога да изкажа за подобно мнение.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черно море”