4 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 09.08.25 събота 19.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: 4 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 09.08.25 събота 19.00ч.

Мнениеот greenpeak » 09 авг 2025 18:26

ПФК ЧЕРНО МОРЕ АД

33 Пламен Илиев

2 Цветомир Панов
3 Живко Атанасов
28 Влатко Дробаров
15 Даниел Хесус Мартин Хил

71 Васил Панайотов
24 Давид Телеш

11 Жоао Педро
10 Асен Чандъров
39 Николай Златев

77 Селсо Сидней

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 авг 2025 21:20

честита точка ама останах с неприятното усещане, че играем 0-0, а според мен можехме да бием и да търсим повече гола...
ИзображениеИзображениеИзображение

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 09 авг 2025 22:55

Илиан каза всичко. Не искам да играем така, друг е въпросът доколко можем. Засега, надявам се...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 авг 2025 23:23

Играхме за 0:0 и си дойде 0:0. Няма какво да кажа повече. Чандъров - уникално зле, вече трябва да се отчете това, не може изобщо да не докосваш топката. Селсо - същата работа. Дани Мартин се справи учудващо добре днес срещу оня промотиран Пастор. Цецо изидиша. Трябва да се мисли за бекове. Много ни липсва Берк. Това са изводите за мен. А, и последно - Фелипе Кардосо ТРЯБВА да е титуляр. Той е нашия плеймейкър - видяхте как се включи и как се промени динамиката - ефекта на Сула. Нищо общо с Чандъров. Абе Илиан си знае....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 авг 2025 23:26

По слаб Цска-сф едва ли ще ни се падне някога! Ама страх лозе пази! Трябваше да ги отнесем ,но Илиан излезе за 0:0 и де факто им подарихме 1 точка. От новите : Очертава светъл лъч в Лазаров , Педро и Кордосо, докато Франса за сега кръгла нула, а Сидни ако вкара поне един гол до края на сезона ще е постижение. Чандъров играе добре само когато му дойде музата.
Иначе за мача: Гиджена е ясен: Тънко,но методично ни ряза...не ни даде доста фалове и им спести картони. А брадатият козел с флага си го знаем отдавна... всички грешки винаги ги прави в наша вреда....на фаловете срещу нас е пас или ни вдига измислени засади. На Панайотов, Илиан щеше да му отнесе главата,но фал йок. Първото полувреме пред очите на Гидженов червеният чисти в корнер и пада сам, а Гиджена свири фал на Чандъров. А положението в нак.поле където Франса го повалиха с 2 ръце...това се свири 100% дузпа, но само, ако е за шопски отбор!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 09 авг 2025 23:48

ShooterMan написа:Играхме за 0:0 и си дойде 0:0. Няма какво да кажа повече. Чандъров - уникално зле, вече трябва да се отчете това, не може изобщо да не докосваш топката. Селсо - същата работа. Дани Мартин се справи учудващо добре днес срещу оня промотиран Пастор. Цецо изидиша. Трябва да се мисли за бекове. Много ни липсва Берк. Това са изводите за мен. А, и последно - Фелипе Кардосо ТРЯБВА да е титуляр. Той е нашия плеймейкър - видяхте как се включи и как се промени динамиката - ефекта на Сула. Нищо общо с Чандъров. Абе Илиан си знае....

Да, твърдо Кардосо трябва да е титуляр вместо Телеш. За Панов не съм съгласен, справи се отлично....и по фланга влизаше и назад се връщаше навреме. Ако някой издиша,то това е Дончев откакто се вароса! Трябва да се отбележи ,че едно от опасните положения за Цска-сф се получи след неотсъден фал именно срещу Панов, който бе настъпен жестоко пред очите на страничния,но последния логично не реагира с флага. Дани Мартин също се раздаде и не им даде шансове. С една дума очевАдно беше,че съдиите много искаха до помогнат на умрелия Цска-сф.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 авг 2025 00:11

Франса не е играл много. Аз не го коментирах, но се вйлючи добре и показа много мощ. Това е типичен таран. При едно положение за първа топка показа отлично позициониране, Ла Пеня ли кой беше там, измести го с тяло, оня му се метна на гърба и Франса с него барабар влезе в полето и създаде смут. На мен ми харесва. Този, който не ми допада е Селсо, както и Чандъра. За мен са тотално неорентирани, Селсо поне бяга насам натам, а Чандъра топката не пипва! Не знам само аз ли виждам това - той не пипва топката, ако я пипне дава грешен пас и това е. Пълно чуждо тяло в нашата игра.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 10 авг 2025 08:50

В мачовете с тези … най-важнно бе да не загубим с някой гол от идиотска грешка, както понякога се случва.
Единствено резултатът задоволява … донякъде, защото си мисля, че можеше да се вземе и победа, ако настройката бе друга. Незнам… Може би пък това да са ни възможностите.
Съдийската тройка и ВАР-а си подпираше припознаваческия отбор в много моменти, но това не бе причина да не вземем победата.
Рано е да коментираме Франса. Може би му трябва време, но Фелипе Кардосо показва качества. Чандъров трябва да показва много повече… ако иска да играе. Цецо определено се справи, както и Живко… с опита си.
Както и да е… Ако тук равния е ок донякъде, следващият мач е задължителен.
Здрава подготовка и победа очакваме!!!
Тоолкова…!!!

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 10 авг 2025 16:47

Много добър хикс, по-нататък ще го оценим. Важното е, че запазихме отново мрежата суха, като този път Тирето нямаха сериозно голово положение. Тази точка в София може да ни донесе медал, най-вече че запазваме разликата с Тирето.

Отново да обърна внимание, че ние играем със сбирщайн от никому неизвестни свободни агенти, които са се навили да играят за кажи-речи без пари при нас. В допълнение и ветераните отзад, на които им трябва повечко време, за да влязат във форма. Така че в момента преизпълняваме плана.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 10 авг 2025 23:21

Ами щом сме стигнали до там ,че равен в София срещу тия го приемаме като загуба едва ли не ,значи положението при нас последните години е добре.Преди се радвахме като вземем точка в София,сега се тюхкаме ,че не сме ги били.
Да,те са зле ,ама и ние все още търсим играта си и се сработваме,така че не сме цъфнали и вързали,че да ги бием с лекота .Малко по реалистично гледайте.
Важното е сега следващия мач да го вземем.Как ,защо не ме интересува,само да го вземем.
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”