3 кръг Ефбет лига /Черно море - Берое/ 04.08.25 понеделник 19.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Re: 3 кръг Ефбет лига /Черно море - Берое/ 04.08.25 понеделник 19.00ч.

Мнениеот 'enki' » 04 авг 2025 23:04

Alexandrov93 написа:
'enki' написа:Офф, честно казано почва да ми идва в повече това критикуване. Бием с 4:0 и пак се обясняваме кой-какво. Другите какво толкова правят? Аз направо съм изумен как с такива заплатки сме събрали такъв отбор. Само почит към Илиан.

Аз лично не критикувам. От всички съм доволен цялостно с изключение на Чандъров. Позицията на която бива налаган не е неговата позиция. Там могат да играят Тонев, Кардосо, Сидни, че дори и Милушев, но не и Чандъров. Той трябва да се менка отзад с Телес за едната позиция на опорен халф, а за другата са Берк и Васко.

Всички видяхме, че те имаха положения и то не малко. Имаме трески за дялане, отборът все още не е в оптимална форма, но, мамка му, бием с 4:0 и то след такъв погром преди 4-5 дена. Наистина малко повече уважение и търпение.

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 04 авг 2025 23:08

'enki' написа:
Alexandrov93 написа:
'enki' написа:Офф, честно казано почва да ми идва в повече това критикуване. Бием с 4:0 и пак се обясняваме кой-какво. Другите какво толкова правят? Аз направо съм изумен как с такива заплатки сме събрали такъв отбор. Само почит към Илиан.

Аз лично не критикувам. От всички съм доволен цялостно с изключение на Чандъров. Позицията на която бива налаган не е неговата позиция. Там могат да играят Тонев, Кардосо, Сидни, че дори и Милушев, но не и Чандъров. Той трябва да се менка отзад с Телес за едната позиция на опорен халф, а за другата са Берк и Васко.

Всички видяхме, че те имаха положения и то не малко. Имаме трески за дялане, отборът все още не е в оптимална форма, но, мамка му, бием с 4:0 и то след такъв погром преди 4-5 дена. Наистина малко повече уважение и търпение.

Надали има по-голям оптимист относно случващото се с отбора и най-вече дългата резервна скамейка пълна с равностойни на титулярите футболисти, но това е форум, където в общи линии си "чешем езиците". Всичко в отбора е много позитивно. Може би никога не е било чак толкова позитивно от както Илиан е треньор поне, НО винаги може да желаем и повече. А това е форум в който си изказваме мнението. Никой не твърди, че Чандъров е слаб футболист. Това дали е добър или слаб ще се случи, когато играе не титулярната си позиция.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 04 авг 2025 23:53

Честита победа моряци! Сладка и стратегическа победа в хубав момент. Лошите работи са ясни и се повтарят, но по важни са положителните. Изключително добър дебют на Томов. В Телеш има футбол, а вече и въздух. Педро е попадения в атаката с проблеми в защита. Ники Златев израства. Отборът има потенциал. Много е крайно , този за Добруджа, онзи за Своге, трети за пенсия. Няма ненужни в отбора и всички допринасят с конкуренция за развитието му.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 05 авг 2025 01:03

Честита победа!
Браво на целия отбор ,че след тежкия мач,най вече психически в Турция,се възстановиха и с малки изключения и колебания в мача успяха да си го вземат.Днес докато гледах мача ,си мислех ,та ние от защитата напред с изключение на Васко играем с изцяло нови момчета.Никаква или с изключение на вече 4-5 мача сработка тези момчета играят по този начин .И това ако не е заслуга на Илиан,че все са както каза и той момчета дошли тук да ги правим футболисти.Дано продължават така и да искат да се учат и да слушат и само могат да надграждат.
Разборите за играта и реденето на състава ги оставям на други :)
За вас моряци ний живеем...

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 05 авг 2025 08:55

Хубава победа, 4:0 си е 4:0. Както можеше даже да е повече, така и мача можеше да стане много труден. Има няколко отбора в лигата, които след 60-та минута едва ходят и Берое е точно един от тях. Ние от друга страна, въпреки сгъстената ни програма нямаме този проблем. Срещу неможачи като Берое си просто задължен да печелиш без сериозни ядове и е радващо че мача не беше подценен. С толкова много нови е нормално в третия кръг да има несработеност и е нормално да има някакви неточности. Всъщност най- притеснително ми изглежда поведението на защитата ни, а тя е претърпяла най- малко промени. Бековете ни, и ляв, и десен, и влезлия като резерва- много колебливо. Неправилни заставатия, много празни пространства... Живко и Влатко и те не са от най- повратливите, а там и годинките и горещото време натежават. Илиан определено има работа за вършене по поведението на защитата ни. Най- притеснителното от цялата работа е терена ни, на места е само пръст, целия в неравности, топката отскача... трагедия. Новите като цяло ми харесаха. На Сидни вярно му бяга гола (а и удара), но за сметка на това пресира, увлича защита, отваря пространства. На Чандъра му трябва малко време да свикне с ролята си и изискванията на Илиан, той не е лош футболист. Жоро Лазаров игра добре, просто трябваше да затвори мача в края на първото полувреме. Малкия с яката коса на дясното крило е много палав. Бърз, с отлична техника, стабилен, гол вкара. Телеш беше по- добрата част от полузащитата ни в този мач. Там имаме и Берк така че сякаш няма грижи. Фелипе, въпреки че е на 20 години, за първи път в Европа показва самочувствие. Илиан винаги е имал нюх към този тип играчи и наистина ги е правил футболисти- и Родриго, и Мазир. Не сме видяли още и Франса. В тази цялата картина наистина Уеслен изглежда сякаш се е загубил. Нямам никаква представа и какво се случва с Митко Тонев. Очакваме полека а се включи и Калкан. Хубаво е че влезе Милушев срещу по- колеблив съперник. Сякаш плахост му пречи, защото качества като футболист има. Даде чудесен пас за единия от головете. И накрая- едно голямо браво на Ники Златев. Има уникалната дарба да вкарва чудесни голове. Със скоростта с която разполага, и с този удар който има може да реши всеки мач.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 05 авг 2025 09:24

Честита победа !!!
Категорична и изразителна победа в точния момент. Имаме нужда от самочувствие и увереност преди следващите трудни двубои. Изцяло нов отбор, в който се вижда, че постепенно всички намират мястото си.
Кристиян Томов определено дава заявка за титулярен пост. Стабилен в изявите си. Хареса ми. Жоао Педро бе неудържим на крилото. Изключително бърз и техничен. Адмирации за Ники Златев и самочувствието, което демонстрира вчера. Класни изпълнения и красиви попадения. Изненадан съм приятно от Давид Телеш, честно казано. Дано това е резултат от навлизане във форма и след време да ги видим заедно с Берк в средата. И последно... ще кажа, че съм приятно изненадан от включването на младия Фелипе Кардосо. Много футбол има в този бразилец. Видя се още на мача в Разград. Бърз, техничен и не му липсва самочувствие. Определено има качествата да се бори за титулярно място. Вчера влезе чак в 86-та минута, но бе достатъчно, за да изработи дузпата, с която Ники записа своя първи хеттрик.
Добри думи ще кажа и за Селсо Сидни. Нищо, че не реализира. Мощен таран, който добре задържаше топката и определено затрудняваше противниковите защитнци.
Много позитиви имаше, но не трябва да се главозамайваме. Имаше отново и типичните за нас грешки в защитен план, от които гостите за наше щастие не се възползваха. Треперенето при всяко статично положение е факт. Има все още много работа, която предстои да се свърши в дефанзивен план. Никак сигурни не стояхме, особено при бързите контраатаки на аржентинците.
Чудесна победа. Ултрасите в сектора са перфектни! Не спряха през целия мач. Вляха много настроение в двубоя.
Браво моряци!!!

Върни се в “Черно море”