Стига вече с тия глупости за съдията. Да, не знам за втория но четвъртия гол си е абсолютен фаул. Но истината е , че те можеха да си ни бият с каквото си число от 1 до 10 пожелаят. Това е лошото. Те просто спряха да играят след гола си в първия мач и след третия гол вчера. И треньорът им го каза. Така че въобще не са играли на макс. Играха на макс до 3:0 вчера. А ние се заблуждаваме, че нещо сме променили второто полувреме. Глупости!
Оттук нататък задължително В.П да сяда на пейката. Много повече шансове на Педро, Фелипе и новото бразилско бекче. И това е лично (и не само) мнение, а не даване на акъл към Илиан, когото все още боготворя. Но всичко си има граници…
II предв.кръг ЛК 2 от 2 /Истанбул Башакшехир - Черно море/ 31.07.25 четвъртък 20.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: II предв.кръг ЛК 2 от 2 /Истанбул Башакшехир - Черно море/ 31.07.25 четвъртък 20.45ч.
https://petel.bg/m/600343#google_vignette
Милен Бакърджиев. Някой с насрещни аргументи?
Според мен, следва нелек период на обновяване. С нашия бюджет ще е мъчно, но винаги е било така с този собственик. Как да очакваме друго? В Европа, ако стигаме, няма как да очакваме друго. Тук ще се борим и така...
Милен Бакърджиев. Някой с насрещни аргументи?
Според мен, следва нелек период на обновяване. С нашия бюджет ще е мъчно, но винаги е било така с този собственик. Как да очакваме друго? В Европа, ако стигаме, няма как да очакваме друго. Тук ще се борим и така...
-
- Контакти:
Re: II предв.кръг ЛК 2 от 2 /Истанбул Башакшехир - Черно море/ 31.07.25 четвъртък 20.45ч.
Е, че ако противника бил от по-висока класа дай да не излизаме на терена тогава изобщо? За какво си хабим времето тогава? Според мен, а и не само според мен трябваше да се представим много по-добре. Категорично представянето ни е провал и няма 2 мнения. Освен много доброто ниво на феновете друг позитив няма, може би, че 1-2 от чужденците загатнаха за нещо - Педро основно. Това е, всички други бяха много зле, ама много, бяха напълнили гащите преди мача и го бяха загубили ментално горе в главите. Можем да си търсим всякакви оправдания, най-нелепото разбира се е дежурното говеждо такова - със съдията, но простите факти са, че се представихме много, ама много зле. Истанбул БШ ни показа всичките ни слабости - от това, че излизаме насрани в сума ти мачове (като първия полуфинал с ЦСКА, като вторите полувремена с всеки съперник на когото поведем (като Ботев), до това, че нямаме бекове....Това е. Можем да благодарим на турците за урока и да почнем да отстраняваме нещата - ако играчите няма как да привлечем, то поне манталитета да почнем да променяме - без значение от съперника ние трябва да излизаме да ИГРАЕМ ФУТБОЛ, не насрани, не с 6-7 защитника, не с паркиран автобус, а футбол, в атака, с цел да победим, да вкарваме голове. Пък каквото стане, поне не сме излезли насрани преди това.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
За мача няма кой знае какви драми да се правят. Отстрани ни отбор струващ 30 пъти повече от нас. Това говори достатъчно. Не знам изобщо с какви очаквания бяха повечето хора и дали изобщо си мислите, че е възможно така лесно да се отстрани такъв отбор от нивото на Башакшехир. Отново пореден срам за нас на ниво управление на клуба. 2-ри/3-ти по големина град в България, играем домакинските си мачове в град с големината на Разград...... Няма какво повече да коментираме. Утре и Хебър да се класират, сигурно и те ще си играят в Пазарджик европейския мач, а ние обикаляме села и паланки, защото имат по-добри условия от нас. Ние дори едно табло на Тича не можем да оправим, вие искате Башакшехир да отстраним. Проблемите започват от много високо ниво, всичко останало са само последствията. За без пари и условия, Илиан пак някакси успява да скалъпи някакъв отбор, като разбирате повече от него за тактики и всичко, отивате в канцеларията на Тича и се пробвайте да ви вземат за треньор. Добре че е той, защото замине ли си от поста, много рязко ще усетите какво всъщност е правил той, защото за тези заплати ние трябва да сме на 10/12 позиция. Дори Хебър и Крумовград даваха по-големи заплати от нашите тук. И не забравяйте какво ни беше нивото на футбола точно преди Илиан да дойде при нас, имахме 8-9 месеца без победа. Дефанзивно играел, страх го било, така изглежда не оспорвам, но никой не знае какво става в "кухнята" и защо някои играят, други не. Нищо не е такова какво изглежда. С тази "страхлива" тактика ни спечели медали 2 сезона подред, други пъти сме играели красиво и сме завършвали 6-ти.
Относно играчите ни, аз мисля, че нямаме лоши попълнения, трябва им време. Сидни, Жоао, Лазаров и Кардосо загатват за нещо голямо.
И относно феновете ни, които пропътуваха цялото разстояние до Истанбул, въпреки че беше ясно, че вероятно ще отпаднем и нямаме големи шансове, и пяха докрай, без да спират, цял Истанбул разбра какво значи любов към отбора, колкото и да сме бедни откъм финанси, тези неща не се купуват с пари само поклон пред всички тези фенове. Цял мач, Черно Море бяха домакини на стадиона. Фенската ни култура задължително трябва да се подобри, това вече зависи от нас, обичайте си повече отбора и подкрепяйте, идвайте на всеки мач. Не може само да искаме, трябва и да даваме!!!
Относно играчите ни, аз мисля, че нямаме лоши попълнения, трябва им време. Сидни, Жоао, Лазаров и Кардосо загатват за нещо голямо.
И относно феновете ни, които пропътуваха цялото разстояние до Истанбул, въпреки че беше ясно, че вероятно ще отпаднем и нямаме големи шансове, и пяха докрай, без да спират, цял Истанбул разбра какво значи любов към отбора, колкото и да сме бедни откъм финанси, тези неща не се купуват с пари само поклон пред всички тези фенове. Цял мач, Черно Море бяха домакини на стадиона. Фенската ни култура задължително трябва да се подобри, това вече зависи от нас, обичайте си повече отбора и подкрепяйте, идвайте на всеки мач. Не може само да искаме, трябва и да даваме!!!
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
TheSailor написа:За мача няма кой знае какви драми да се правят. Отстрани ни отбор струващ 30 пъти повече от нас. Това говори достатъчно. Не знам изобщо с какви очаквания бяха повечето хора и дали изобщо си мислите, че е възможно така лесно да се отстрани такъв отбор от нивото на Башакшехир. Отново пореден срам за нас на ниво управление на клуба. 2-ри/3-ти по големина град в България, играем домакинските си мачове в град с големината на Разград...... Няма какво повече да коментираме. Утре и Хебър да се класират, сигурно и те ще си играят в Пазарджик европейския мач, а ние обикаляме села и паланки, защото имат по-добри условия от нас. Ние дори едно табло на Тича не можем да оправим, вие искате Башакшехир да отстраним. Проблемите започват от много високо ниво, всичко останало са само последствията. За без пари и условия, Илиан пак някакси успява да скалъпи някакъв отбор, като разбирате повече от него за тактики и всичко, отивате в канцеларията на Тича и се пробвайте да ви вземат за треньор. Добре че е той, защото замине ли си от поста, много рязко ще усетите какво всъщност е правил той, защото за тези заплати ние трябва да сме на 10/12 позиция. Дори Хебър и Крумовград даваха по-големи заплати от нашите тук. И не забравяйте какво ни беше нивото на футбола точно преди Илиан да дойде при нас, имахме 8-9 месеца без победа. Дефанзивно играел, страх го било, така изглежда не оспорвам, но никой не знае какво става в "кухнята" и защо някои играят, други не. Нищо не е такова какво изглежда. С тази "страхлива" тактика ни спечели медали 2 сезона подред, други пъти сме играели красиво и сме завършвали 6-ти.
Много точно!
За вас моряци ний живеем...
Аз също съм съгласен с "the Sailor". Идеята за мача на ИИ не сработи. Трудно е да се надиграваш срещу по-класен отбор и рядко се получава. Ако нашите тръгнат да пресират високо отначало, не вкараме гол и изплезят езика в 30 минута, нали може да отнесем и 8 парцала. Случи се дори на Барселона срещу Байерн. Да не споменаваме обратното как Моуриньо в Интер с два реда паркирани авобуси спечели шампионска лига, а Гърция стана европейски шампион в Португалия. Не сме били насрани. Башакшехир бяха по-бързи по принцип и в ключови моменти и паднаха голове. Никъде няма да ходи Росен, нито който и да е. Ще си стоят на Тича, ще се усъвършенстват, ще се трудят....и пак ще се трудят. От старите коне, които усетят липса на конски сили да се оттеглят като Дани. Агитката и подкрепата още веднъж "Браво момчета". За бюджета съм съгласен с Киро. Чужди пари не броим, колкото толкова. За стадион Варна обаче е голям срам за собствениците. Трябваше отдавна да е готов и тези мачове да са си във Варна.
TheSailor написа:За мача няма кой знае какви драми да се правят. Отстрани ни отбор струващ 30 пъти повече от нас. Това говори достатъчно. Не знам изобщо с какви очаквания бяха повечето хора и дали изобщо си мислите, че е възможно така лесно да се отстрани такъв отбор от нивото на Башакшехир. Отново пореден срам за нас на ниво управление на клуба. 2-ри/3-ти по големина град в България, играем домакинските си мачове в град с големината на Разград...... Няма какво повече да коментираме. Утре и Хебър да се класират, сигурно и те ще си играят в Пазарджик европейския мач, а ние обикаляме села и паланки, защото имат по-добри условия от нас. Ние дори едно табло на Тича не можем да оправим, вие искате Башакшехир да отстраним. Проблемите започват от много високо ниво, всичко останало са само последствията. За без пари и условия, Илиан пак някакси успява да скалъпи някакъв отбор, като разбирате повече от него за тактики и всичко, отивате в канцеларията на Тича и се пробвайте да ви вземат за треньор. Добре че е той, защото замине ли си от поста, много рязко ще усетите какво всъщност е правил той, защото за тези заплати ние трябва да сме на 10/12 позиция. Дори Хебър и Крумовград даваха по-големи заплати от нашите тук. И не забравяйте какво ни беше нивото на футбола точно преди Илиан да дойде при нас, имахме 8-9 месеца без победа. Дефанзивно играел, страх го било, така изглежда не оспорвам, но никой не знае какво става в "кухнята" и защо някои играят, други не. Нищо не е такова какво изглежда. С тази "страхлива" тактика ни спечели медали 2 сезона подред, други пъти сме играели красиво и сме завършвали 6-ти.
Браво! Точно и ясно! А повечето от коментарите тук са като "Пред банята" (София) и тотото до "Мусалла" (Варна) от преди доста години! Общо взето,царе сме да разтягаме локуми и да се изявяваме като "треньори" и "разбирачи"! Който си обича отбора - в понеделник на "Тича"! АЙ' ,МОРЯЦИ!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Поне нещо позитивно от мача.

Любко Петрович го измисли преди много години. Преквалифицира крила в бекове и зареди едни победи с по 1:0
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
-
- Контакти:
Това е впрочем много добра идея и дано Илиан чете. Ники Минков беше супер посредствено крило.....но излезе много агресивен и добър десен бек. Защо не се пробват в няколко мача Ники Златев и Милушев на бека? И двамата са много бързи, особено Златев - той е и агресивен и може да е от помощ в атака, точно както прави Минков в Ботев сега.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.