II предв.кръг ЛК 2 от 2 /Истанбул Башакшехир - Черно море/ 31.07.25 четвъртък 20.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: II предв.кръг ЛК 2 от 2 /Истанбул Башакшехир - Черно море/ 31.07.25 четвъртък 20.45ч.

Мнениеот Sole » 31 юли 2025 22:12

Ужасяващо първо полувреме! Илиан почна с обичайна страхлива дефанзивна схема. И трите гола минаха през Дончев./ "Варосал си главата забравил за играта!"/ Вторият гол беше нередовен заради нарушение срещу Панов.Но окраинските корумпета се знаят,че няма да пропуснат да си напълнят гушата и ако мача се бе закучил този щеше да ни реже яко. В добавка и две фатални грешки на Росен: при гола + 100% пропуск пред тяхната врата !

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: II предв.кръг ЛК 2 от 2 /Истанбул Башакшехир - Черно море/ 31.07.25 четвъртък 20.45ч.

Мнениеот Iceberg » 31 юли 2025 22:15

Ако Васил не го сменят е готов изгонен..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 31 юли 2025 22:22

Не знам каква беше точно идеята да почнем с трима ЦЗ, но им оставихме огромни празни пространства. Дончев не знаеше къде се намира цяло първо полувреме. Ядосан съм, но взе да ми минава. Общо взето тая година няма голям смисъл да играем в Европа, а още повече ни се падна такъв сериозен отбор. След босненеца и този украински капут свири тънко срещу нас.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 31 юли 2025 23:18

Другият път очаквам и Георги Венциславов да играе и да сме с 4-ма централни. Този мач, както и предния го загуби изцяло Илиан, заради иначе единствената му слабост - страхливостта!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 31 юли 2025 23:48

И четвъртият гол стана след измислен корнер.Съдията фалове не ни отсъждаше, на тях картони им спести и то при решен мач. Не случайно Васко излезе от кожата си. Въобще на окраински съдии трябва да им се забрани да свирят в чужбина! Не знам каква е логиката да се правят смени 30 сек преди края на мача ,освен да се бави времето... само Илиан си знае.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 01 авг 2025 00:16

При втория гол украинеца си затвори очите за явно нарушение срещу Цецо, а при четвъртия … от корнера… голмайстора изблъска с две ръце Лазаров в гръб, след което спокойно си бутна гола с глава… За домакините картони не се вдигаха, дори за събаряне отзад… при обещаващи атаки. Слабо съдийство. Изключително слабо.
Но… имаше си и много грешки, които за съжаление можеше да не правим.
Труден противник изтеглихме… Факт.
Поздравявам агитката на стадиона. Чуваха се неуморно през целия мач! Адмирации!!!

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 01 авг 2025 03:01

Ох, не знам. Страх ме е да не обидя някой пак с мнението си. Много съм разочарован. От представянето, от пораженческото поведение, от излагацията. Срам ме е. Изиграхме мача като типични провинциалисти! Според мен Илиан започна абсолютно правилно с 5 в защита с надежда да укроти ранния домакински натиск и в общи линии с тактиката от първия мач, да търси победа след 60 та минута. Ако има нещо хубаво в крайна сметка е, че вече се убеди на кого не може да разчита. Започвам с най-слабия Дончев. Абсолютна мишка! Толкова на*ран от страх футболист не бях гледал никога. Същото се отнася и за Росен. До вчера бих твърдял, че е готов за титуляр на мястото на Живко. След днес, не бих съжалил да го видя под наем в Добруджа. Това е отбора на Божил Колев, Тошко Марев, Милен, Барона, Илиан и още десетки истински мъже, борили се десетилетия наред не само срещу партийно облагодетелствани тумори, но и предизвикателствата на комунистическото ежедневие. Тези пикльовци днес, не стига, че играха все едно пред собствена публика, но вместо да се надъхат и оставят душите си на терена, те оставиха единствено кафяви следи след себе си. Живко, Влатко, Цецо и Васил… КРАЙ. Това е. За къде сме тръгнали с тези футболисти. Какви успехи ще гоним с тях?! Окей, за пореден път огромно благодаря за приноса през годините. Но идва момент, в който за да се върви напред, трябва да се правят промени. А с тази защита, на нас ни трябват спешни промени. Досега поне с Виктор поне отдясно бяхме що годе ок. Това келешче с бялата коса днес беше комедия.
Не съм си представял, че някога ще го кажа, но евала на Подуенци за поведението им днес. Отидоха на майната си и си оставиха всичко на терена. Дори заслужаваха да победят. А играха срещу отбор с публика и в никакъв случай по лош от турците. Само, че те играха със самочувствие, а не със страх и примирение.
Както и да е. Аз се чувствам адски обиден след този мач. Не мога да си представя тези 500 момчета и момичета, мъже и жени, пропътували разстоянието до Истанбул. Поне те заслужават едно огромно ‘Благодаря’

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 01 авг 2025 03:25

И още. Когато искаш да играеш в Европа, когато със зъби и нокти си се борил да го постигнеш, това си идва и със съответните отговорности. Отговорност пред феновете ти, пред страната ти и пред историята на клуба и легендите му. Представям си днес нашите славни футболисти от миналото с какво горчиво чувство са гледали как тези лигльовци петнят емблемата в Европа. Мечта, която те нямаха шанса са постигнат заради неравнопоставеността при комунизма.
Загубихме двамата си най-класни футболисти, а не направихме дори и опит да ги задържим. Ок, дошло им е времето, но вземете адекватни заместници по дяволите!
Убеден съм, че днес нещата щяха да изглеждат много по добре със нашето момче Ники Минков отдясно, свободният агент Лясков отдясно, с един висок и смел централен защитник, който да скача със самочувствие и обира всички високи топки. А не като наш Росенчо със затворени очи и прибрана шия.
Въобще, за къв чеп ни е Европа като след това само ще бъдем обект на излагация и подигравки като едни евроидиоти до скоро.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 авг 2025 08:27

Аз затова неведнъж съм повтарял - БЕКОВЕ, БЕКОВЕ, БЕКОВЕ! Но Дончев си има фенове.....какъвто аз не съм. И единия ни бек не става, но и другия е пълен абдал. Писах тук и се молих барем върнем Ертан Томбак - и като позициониране, и като класа е на светлинни години от Дончев. И аз се присъединявам към въпроса - докога ще излизаме като опълченци - ще ни шибват 1-2 бързи гола и после да се пренастройваме (което никога не става). И с Левски, и с ЦСКА, и с Лудогорец този сценарий го играем милион пъти. НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛИЗАШ ******, не става! Според мен категорично трябва да почнем да налагаме Бандаро и Няголов вляво, без никакви уговорки, от днес, веднага....Цецо Панов - вдясно и да почваме да търсим десен бек. Иначе Жоао Педро като влезе пак ми хареса, този ще излезе попадение. За Васката от много време повтарям - напълно е приключил с футбола, нито пас има, нито борбеност вече, скорост....може само да прави фалове. Без Берк ние все едно нямаме фалфове, Телес за пореден път разочарова. Бразилеца, плеймейкъра показа качества в първия мач, явно се адаптира. Ще видим, но за мен Берк и бразилеца трябва да са твърди титуляри, а Васката - категорично резерва.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 01 авг 2025 13:14

Нищо ненормално не се случи.Няма нужда от крайности.По-смирено и с разбиране да приемем нещата .Изправихме се срещу доста класен отбор,играчи струващи много пари.И колкото и парите да не играят на терена,не е баш така.Тъй като играят играчи оценявани заради качествата и класата си ,която имат на милиони.За съжаление това е нивото на българските ни отбори и шампионат.Не се залъгвайте и че Левски направили кой знае какво.От четири мача имат вкаран един единствен гол.Но те не не интересуват,просто казвам че нивото ни е такова и единственото което можем да направим срещу такива класни съперници е донякъде да им се противопоставим с борба ,със сгъстяване на пространствата отзад и наистина да даде всеки играч дори повече от това което може.За съжаление при нас не успя да се получи това.Сега да сочим този и онзи с пръст няма смисъл.Всички ,с изключение може би на Сидни играха много под нивото си,а и може би продиктувано от играта на съперника ни.Съперник,който смея да твърдя е над нивото на всички български отбори,включително Лудогорец.Неприятна загуба,на никой не му е приятно ,но това е реалността.За нас остава да си сглобим обновяването на отбора,да се стикова и обиграе и за нашето си мизерно първенство все пак имаме боеспособен отбор.Аз си мисля че този сезон и за Живко и за Васко ще е така да се каже лебедовата песен ,мисля че Илиан го вижда това ,но в крайна сметка до края на сезона те ще са хората на терена.Все пак доста нови хора дойдоха ,има обновяване,княма как обаче да се лиши и от тях двамата за да бъде пълна промяна.Те са характери и с дума която тежи в съблекалнята .Но от другия сезон мисля ,че ще си дойде и техния ред за обновяване.
До тогава моя съвет е подкрепяйте отбора . Огромно Браво на всички ,които бяхме вчера там на стадиона, и все така да си продължава подкрепата и на Тича.
Загубихме от класен отбор,да ,отпадаме от Европа ,но каквото такова.Имаме да изграждаме почти нов отбор ,така че само Черно море!
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”