mark1926 написа:Iceberg написа:Изиграхме нелош мач в Европа, въпреки резултата. Второто полувреме видях неща, които ако показваме в първенството и особено, ако успеем да доразвием, ще постигнем добри резултати и тази година. Цецо заздрави защитата. Обнадежден съм за играта ни. Не знам кога ще се включи и Берк.. Смятам обаче, че този мач с канарчетата трябва да го вземем на всяка цена! Нужна ни е добра игра и победа, най-малкото за самочувствие и самоувереност, защото мисля, че това ни липсва. Надявам се с всеки мач отбора да се обиграва все повече и показваме увереност. Видя се, че имаме и козове от пейката! Изобщо тази година отбора се окомплектова навреме и мисля с добри попълнения. С нетърпение очаквам развитието както на отбора ни, така и на първенството. Успех от мен и победа!
Ти хубаво културно ги наричаш канарчетата, но тези папагалчета ще имат гости в своята клетка... Няма да ги наричам соколите, вие им викате плебеите, ако не се лъжа- ще има минимум 50 плебея в техния сектор, минимум. Разбита се песните, които ще се пеят за Черно море в тази клетка няма да са за хора под 18 години...
Едно 3-0 ме устройва идеално, а ако може след мача да потърсите индивидите в гостуващия сектор, вече ще е една незабравима вечер :)
Виждам Зрънковите са превъзбудени,още празнуват ?0 годишнина.Нека стане мач,да има футбол и по-добри те победят.