Трагедия… защитата ни е под всякаква критика. Всяко центриране е голова опасност. Нямаме смислена атака първото полувреме. След като тези са титулярите, не ми се мисли за нивото на чужденците на пейката. Дано Илиан да повиши тон, защото това е ужасно за гледане.
Сула и Попов не са заменени и на 50% даже.
Като цяло, адски песимистично първо полувреме. Няма за какво да се хванеш. Може би единствено Селсо.
1 кръг Ефбет лига /Локомотив Сф-Черно море/ 18.07.2025 петък 21:15ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 1 кръг Ефбет лига /Локомотив Сф-Черно море/ 18.07.2025 петък 21:15ч.
Изтървахме ги но нищо..Почваме добре
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Изрървахме ги! Втрото полувреме Локото не можа да пипне топката, а след 75мин бяха гроги. Липсваше ни агресията в този мач за да победим.
Казах аз ,че тук нашето първенство и футбола ,който се играе е нещо много по-различно.
Нормален мач за нашето първенство,бавен,муден футбол,пасове по ширина на терена ,чакайки нещо да се случи,ама то как да се случи като особено второто локото застанали с два реда защитници отзад ,а нашите без особено движение без топка ,няма как да се случи нещо.Лазаров на скорост направи добър пробив и показа,че когато се тръгне на скорост и директно,тогава се случва нещо,жалко че Тонев не завърши по-точно.Иначе като цяло слаб мач и от двата отбора .Хубавото е че поне не започнахме със загуба.
Иначе не мога да разбера такъв исполин като Живко ,как не може да прецени елементарни високи топки и Делев стигна до топката между наши двама, елементарен ,пореден гол..
Нормален мач за нашето първенство,бавен,муден футбол,пасове по ширина на терена ,чакайки нещо да се случи,ама то как да се случи като особено второто локото застанали с два реда защитници отзад ,а нашите без особено движение без топка ,няма как да се случи нещо.Лазаров на скорост направи добър пробив и показа,че когато се тръгне на скорост и директно,тогава се случва нещо,жалко че Тонев не завърши по-точно.Иначе като цяло слаб мач и от двата отбора .Хубавото е че поне не започнахме със загуба.
Иначе не мога да разбера такъв исполин като Живко ,как не може да прецени елементарни високи топки и Делев стигна до топката между наши двама, елементарен ,пореден гол..
За вас моряци ний живеем...
Много слабо представяне от най опитните ни Живко, Дробаров и Панайотов. Особено Панайотов… падна като застрелян първото полувреме после какви са тези опити за ножици а у :( Селсо и Педро са единствения светъл лъч, може би и Телеш. Като цяло играхме на мнооого бавно темпо, така с башакшехир няма да стане
Змиите изсъскаха още първия кръг... "трагедия...защитата"..., това е първи кръг, все пак.Нищо не е загубено! Сезонът тепърва започва! АЙ' ,МОРЯЦИ!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Какви змии те гонят ? Играем с опашкар в А група, за който това също е първи мач! Кое по точно от играта ти хареса? Изнасянето на топката ли, движението на играчите без топка ли, раздаването на играчите ни ли?
KIL написа:Змиите изсъскаха още първия кръг... "трагедия...защитата"..., това е първи кръг, все пак.Нищо не е загубено! Сезонът тепърва започва! АЙ' ,МОРЯЦИ!!!
Кви змии ве Лингорски! На теб хареса ли ти нещо днес?
Всички очаквахме след победите в контролите и ранната селекция, днес да мачкаме или поне да се види нещо различно. А ние започваме мача със само един нов! Прехвалените ни юноши бяха най-слаби и когато излязаха, нещата се промениха.
Обожавам Черно Море, боготворя Илиан, но никога на черното няма да кажа бяло.
Змии… смешник.
Избягвам да коментирам тук. Змиите наистина не се спират...,а после са първи да вдигат купи...Разбирачи...,а колкото до това - смешник, да актьор съм,смешник съм,доколкото мога,а ти какъв си, философ ли си?
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
KIL написа:Избягвам да коментирам тук. Змиите наистина не се спират...,а после са първи да вдигат купи...Разбирачи...,а колкото до това - смешник, да актьор съм,смешник съм,доколкото мога,а ти какъв си, философ ли си?
Не съм философ, но не съм и змия. Винаги съм бил против критикуването заради самата критика на тези, които наричаш змии и разбирачи.
Както и да е.
Сори за ‘смешник’, черноморци сме все пак и трябва да се уважаваме. Успех в това, което правиш!