Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Ти си много прав. И ако трябва и аз да кажа нещо философски - никакви силни качества напред, ни назад, нищо, не блести и с физика - следователно е един поливалентен играч хаха. Илиан може да е видял нещо, не знам, според мен се търси човека, който да налита като оса, да пресира, нещо като Васката в по-младите му години. Берк не е такъв точно, а за бразилеца дето ще замества Сула или Чандъра - там пък хич. Но за сравнение между това дърво и Берк за мен не може да става и дума, тази пролет Берк качи много нивото си, а сега съм убеден и, че ще е още по-добър.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Може пък да е видял нов Матеуш Клементе, ама с дисциплина :)
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Някой , който е гледал тренировка или контрола на живо да напише 2 реда моля!
Имам и един въпрос:
Кога и как да си закупя билети за мача в Разград и съответно за Истанбул? В момента не съм във Варна, но на 24.07 кацам и искам да съм подготвен. Благодаря предваително за информацията!
Имам и един въпрос:
Кога и как да си закупя билети за мача в Разград и съответно за Истанбул? В момента не съм във Варна, но на 24.07 кацам и искам да съм подготвен. Благодаря предваително за информацията!
Батстанчо написа:Някой , който е гледал тренировка или контрола на живо да напише 2 реда моля!
Имам и един въпрос:
Билетите за никой от двата мача все още не са обявени и пуснати в продажба.
Следи спортните сайтове на Варна и страниците в фейсбук на клуба и феновете .Със сигурност ще разбереш като бъдат пуснати в продажба.
За вас моряци ний живеем...
18 юни Фарул – Черно море 1:2 (Констанца)
24 юни Черно море – Севлиево 3:0 (лагер в Трявнa)
26 юни Черно море – Спартак Плевен 2:0 (лагер в Трявна)
1 юли Черно море – Етър 4-1 (лагер в Трявна)
9 юли сряда Черно море – Черноморец Балчик,
9 юли сряда Черно море – Черноморец Бургас
12 юли Черно море – Добруджа (официалното представяне на отбора за сезон 2025/2026)
12 юли Черно море – Добруджа (официалното представяне на отбора за сезон 2025/2026)
greenpeak написа:18 юни Фарул – Черно море 1:2 (Констанца)
Чакаме часовете на мачовете :)
За вас моряци ний живеем...