Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот greenpeak » 30 юни 2025 13:04

18 юни Фарул – Черно море 1:2 (Констанца)
24 юни Черно море – Севлиево 3:0 (лагер в Трявнa)
26 юни Черно море – Спартак Плевен 2:0 (лагер в Трявна)

1 юли вторник Черно море – Етър (лагер в Трявна от 19 часа)

9 юни Черно море – Черноморец Балчик, Черно море – Черноморец Бургас
12 юли Черно море – Добруджа (официалното представяне на отбора за сезон 2025/2026)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 юли 2025 11:19

greenpeak написа:18 юни Фарул – Черно море 1:2 (Констанца)
24 юни Черно море – Севлиево 3:0 (лагер в Трявнa)
26 юни Черно море – Спартак Плевен 2:0 (лагер в Трявна)

1 юли вторник Черно море – Етър4-1 (лагер в Трявна от 19 часа)

9 юли Черно море – Черноморец Балчик, Черно море – Черноморец Бургас
12 юли Черно море – Добруджа (официалното представяне на отбора за сезон 2025/2026)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 05 юли 2025 10:09

ПФК Черно море / PFC Cherno more
1 ч ·
https://www.facebook.com/pfc.chernomore.varna

27-годишният португалски полузащитник Давид Мигел Делфино Телеш вече е част от Черно море. Той е роден на 23.5.1998 г. в град Елваш. Висок е 180 см. Основната му позиция е като вътрешен халф, активен и в двете фази на играта.
Започва да тренира футбол в местния клуб О Елваш, а на 16-годишна възраст постъпва в школата на гранда Спортинг Лисабон. Остава там един сезон, след което преминава в Академика Коимбра.
Телеш дебютира за мъжкия отбор на Академика през 2017 г., като за два сезона изиграва само 5 мача. През 2019 г. преминава в Кондейша, където успява да се утвърди като титуляр. Между 2020 г. и 2022 г. играе за Синтренсе, след което се завръща в Академика Коимбра. За два сезона изиграва 51 мача с 4 гола в местната Лига 3. През миналия сезон 2024/25 записва 23 мача в първенството за друг третодивизионен клуб - Анадия.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 юли 2025 11:11

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 05 юли 2025 19:37

Veso1913 написа:https://www.youtube.com/watch?v=eL2H6NmChlU

Хм... Доста съмнителни качества от видеото, а и много неубедителна статистика и визитка. Изненадан съм, но предполагам, че Илиан има доверие в съветниците си.
Все пак, на същата позиция много по-подходящо би било да се напънем за утвърдено име като Илиян Стефанов. Но предполагам там е трудно с комисионните.
Предполагам също, че след този трансфер приключва кариерата на Милушев в Черно Море. Но той получи достатъчно шансове и за съжаление показа нулево развитие последните две години.

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 06 юли 2025 16:43

Mariner написа:
Veso1913 написа:https://www.youtube.com/watch?v=eL2H6NmChlU

Хм... Доста съмнителни качества от видеото, а и много неубедителна статистика и визитка. Изненадан съм, но предполагам, че Илиан има доверие в съветниците си.
Все пак, на същата позиция много по-подходящо би било да се напънем за утвърдено име като Илиян Стефанов. Но предполагам там е трудно с комисионните.
Предполагам също, че след този трансфер приключва кариерата на Милушев в Черно Море. Но той получи достатъчно шансове и за съжаление показа нулево развитие последните две години.

Без да съм адвокат на Милушев, но какви шансове е получил? Статисика 23/24 - https://www.transfermarkt.com/martin-mi ... aison=2023 и тази за 24/25 - https://www.transfermarkt.com/martin-mi ... aison=2024. Ментета като Пашеко и Мишаел получиха в пъти повече шанс за изява.

Относно последния трансфер - съмнителни качества и статистика. Вместо да вземем някой българин като Стефанов изглежда ще разчитаме на поредния легионер. Новините, че селекцията била приключила са пълен булшит. По традиция очаквам и още някой към средата/края на Август, или началото на Септември.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 юли 2025 17:11

Не е до шансовете, стига. Всички виждаме, че Милушев е "мек". И физически, и ментално. Ще ви обясня какво имам предвид. В послените миниути на един свой дебют 2 пъти излезе сам срещу вратаря и двата пъти би кекаво. Практически всичките му включвания са такива, до едно. Да сравним с дебютите на Виктор? На Марто Минчев? На Берк - дето в 95 мин шибна РЕШАВАЩ гол от 20 метра във вратата на Хебър или онзи срещу ЦСКА за Купата. За футбол трябва характер, влизаха му с балтии да му чупят краката копанарите от Хебър, а заби решаващ гол с цената на медал. Всеки юноша, който се е утвърдил в отбора е имал тези черти - характер. Намеса в решителен момент. Още по-назад ще се върна с дебютите на Дани Димов примерно в Ловеч за едно 0:0 с Литекс, където игра ЦЗ....или на Жоро Илиев първите мачове където заби решаващ гол за 3:2 над Литекс, после за 2:1 над Беласица....Милушев е мек и характер за голям футбол за мен няма. Техничарче е, но какво от това? 2 пъти го сръгат и толкоз. Колкото и да се появява в игра си е все същия от първия си мач и поява, не е ли така? Прогрес - 0. Ще го сравня с Вили - същата работа, макар, че той поне имаше 2-3 асистенции и 1 гол вкара, но като цяло същата работа. В Б група добре се справя. И Милушев беше много силен в Добруджа. Може би там ще му е и по-добре. Илиан дава шансове, но не обича такива, които нямат характер - или са мекушави, или грешат под напрежение, закона на джунглата. И смея да кажа, че който е отпратил - като Вили, Денис, Костадинов, Дичев, Янчев....еми повече от Б група и максимум в някой изпадащ отбор и то резерва друго не са показали.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 юли 2025 17:26

Тоя новия и на мен не ми допадна във видеото. Изглежда посредствен, а е и на 27 г. Виждам го като резерва, според мен имаме доста качествени играчи в центъра и без него.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 06 юли 2025 20:06

По принцип видеата се правят с цел да изпъкнат качествата на еди играч.На това момче силни страни не видях,но сме гледали и други играчи които не са впечатлявали ,а после са ставали машини.Дано Илиан да е видял нещо,което ние не виждаме и се окаже удар в целта.По принцип при привличане на свободни агенти,около 30 % се оказват успешни.Ако процента сработи и тази година,ще имаме трима добре представящи се играча.А с повече късмет,могат да са и повече.ДАНО!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”