Ехе :o
Тук вече се изненадах .
Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
За вас моряци ний живеем...
Разочароващо. Бразилци на килограм идващи от юношески гарнитури и без почти никакъв опит в мъжкия футбол, португалец от 3-та дивизия с 10 гола в кариерата си, младо момче с 9 гола в Б група миналия сезон и Асен Чандъров. Единственото читаво попълнение до момента е Томов, другото е взето на килограм с цел да се продаде ако става, или защото има минимални финансови претенции. Накрая няма да се изненадам Лясков да не дойде. До момента селекция за Б група, но и контролите ни са предимно с такива отбори. За без пари - толкова.
Ама все сте недоволни... Да ви питам аз от кои дивизии и с по колко гола дойдоха Родриго, Леандро, Машадо, Сула, Сердюк, Алекс... За да подписват веднага значи са наблюдавани. И е добре да не се търкалят разни на проби. До този момент- две млади бразилчета, които подобно на други преди това ще имат нужда от повече време. Млад вратар с опит в елита, млад български нападател за когото имам големи надежди. Португалец и бразилец в много добра футболна възраст. Чакаме и Лясков, който по принцип е ясен. Оттук нататък ако не напусне още някой максимум двама още да дойдат, и то ще са българи, които в момента се ослушват. За Николов от Ботев едва ли сме само ние на опашката, аз Христо Иванов от Локо харесвам, искам да имаме млад и енергичен отбор.
Vladislav написа:Ама все сте недоволни... Да ви питам аз от кои дивизии и с по колко гола дойдоха Родриго, Леандро, Машадо, Сула, Сердюк, Алекс... За да подписват веднага значи са наблюдавани. И е добре да не се търкалят разни на проби. До този момент- две млади бразилчета, които подобно на други преди това ще имат нужда от повече време. Млад вратар с опит в елита, млад български нападател за когото имам големи надежди. Португалец и бразилец в много добра футболна възраст. Чакаме и Лясков, който по принцип е ясен. Оттук нататък ако не напусне още някой максимум двама още да дойдат, и то ще са българи, които в момента се ослушват. За Николов от Ботев едва ли сме само ние на опашката, аз Христо Иванов от Локо харесвам, искам да имаме млад и енергичен отбор.
В общи линии казваме същото. За всеки Родриго имаш някой Вилела, за всеки Леандро имаш Пашеко, за всеки Машадо имаш Брено, за всеки Алекс имаш Кардозо, за всеки Сула имаш Мишаел, за всеки Сердюк имаш Зе Гомеш и тн. Разни покемони като Мади, Мимито, Ел Анаби, Балми и една камара други нямат нужда от споменаване. Взема се на килограм и ако някой излезе читав - илезе. Ще си ги мъчим сезон-два и ще са на нивото на Милушев, примерно, но ще им се дава много повече шанс.
За Николов си прав - няма да сме само ние на опашката, малко са ставащите млади български нападатели. Христо Иванов ако също го върнем ще си е добро попълнение без никакво съмнение.
До тук напускащи:
Славков-вратар
Попов-защитник
Димов-деф.халф
Начо-деф.халф
Сула-атак.халф
Бари-крило
Брено-цен.нападател
Иса-цен.нападател
До тук нови:
Кристиан Томов-вратар
Бандаро-защитник
Асен Чандъров-деф.халф (официално подписал)
Жоао Педро-крило/атак.халф
Фелипе Кардосо-крило (официално подписал)
Георги Лазаров-цен.нападател (официално подписал)
Селсо Сидни-цен.нападател
Славков-вратар
Попов-защитник
Димов-деф.халф
Начо-деф.халф
Сула-атак.халф
Бари-крило
Брено-цен.нападател
Иса-цен.нападател
До тук нови:
Кристиан Томов-вратар
Бандаро-защитник
Асен Чандъров-деф.халф (официално подписал)
Жоао Педро-крило/атак.халф
Фелипе Кардосо-крило (официално подписал)
Георги Лазаров-цен.нападател (официално подписал)
Селсо Сидни-цен.нападател
Като се говори за селекция, ПЪРВО ДА СЕ ДЕФИНИРАТ ЦЕЛИТЕ!!!!!
Какви са ни ЦЕЛИТЕ през новият сезон? Какъв ни е БЮДЖЕТА?
С този бюджет и селекция влизане в четворката много трудно ще стане!!!
Какви са ни ЦЕЛИТЕ през новият сезон? Какъв ни е БЮДЖЕТА?
С този бюджет и селекция влизане в четворката много трудно ще стане!!!
Целите са ясни..Подмладяване..Нов отбор..При добро сработване помежду им защо не и шампионски..?!?!....Лестър???
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Толкова искания Георги Николов кой беше? От Своге дойде, не от Барселона. С какво да е различен от това момче което взехме. Асен Дончев и Митко Тонев се утвърдиха. Имаме Берк, сега и Чандъра. Имаме Роската, Ники Златев. Все млади български футболисти. Имаме и доста опитни играчи във всяка фаза. От чужденците все ще излезе някоя перла. Най- важното е че имаме човека дето ще направи от това отбор. Само търпение.
deadlock написа:За всеки Родриго имаш някой Вилела, за всеки Леандро имаш Пашеко, за всеки Машадо имаш Брено, за всеки Алекс имаш Кардозо, за всеки Сула имаш Мишаел, за всеки Сердюк имаш Зе Гомеш и тн. Разни покемони като Мади, Мимито, Ел Анаби, Балми и една камара други нямат нужда от споменаване. Взема се на килограм и ако някой излезе читав - илезе. Ще си ги мъчим сезон-два и ще са на нивото на Милушев, примерно, но ще им се дава много повече шанс.
Напълно си прав, работим на принципа проба грешка.
Лошото е, че се толерират чужденците за сметка на българчетата.
Следя Черно море откакто съм дислоциран във Варна преди колко, 41 години вече. Възходи и падения се редуват, но за първи път виждаме отбор окомплектован от Вратар до Ц.Нападател преди старта на лятната подготовка! Амин!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки