Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот ShooterMan » 10 юни 2025 11:01

Георги Николов и Андрей Йорданов са разтрогнали с Батев по вина на клуба. И двамата трябва да бъдат взети, особено Николов.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 юни 2025 12:39

Черно море ще се подсили с левия бек Бандаро и с атакуващия халф Жоао Педро Коста Контрейрас, научи Dsport.
https://dsport.bg/cherno-more-se-podsil ... tagSection

Май инфото за Бандаро дето го качих вчера вярно ще се окаже!

João Pedro Costa Contreiras Martins https://www.transfermarkt.com/joao-pedr ... ler/428787

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 юни 2025 13:03

Жоао Педро е играл за Вашко Дагама https://www.transfermarkt.com/joao-pedr ... ler/428787

Младият вратар Кристиан Томов вече е футболист на Черно море
https://dsport.bg/nov-vratar-podpisa-s- ... 01114.html

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 10 юни 2025 16:30

Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 10 юни 2025 16:31

Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 10 юни 2025 17:10

Тези набързо взети или по-скоро набързо обявени нови попълнения,ми говорят,че както и очаквах и твърдях Илиан много преди края на сезона виждаше дупките в състава и им е търсил заместници така че мен поне не ме учудват .Само ме притеснява,да не ги взимаме "на килограм" , а внимателно да са анализирани .Нека не се залъгваме обаче,на всичките ще им е нужна аклиматизация,и е ясно ,че не всичките ще паснат.Но лично аз ще се радвам и двама поне да стават и да паснат на отбора.Другото хубаво е че идват още в началото на подготовката.Да му мислят ония в канцелариите и да успеят бързо да оправят документите,че да не ги чакаме септември месец да почнат да играят.
За вас моряци ний живеем...

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 10 юни 2025 17:12

Дойде лятото и отвори туристическата агенция Черно Море. Случайни преминаващи чужденци ще дойдат да поритат за здраве и после който откъдето е. Дупе да ни е яко отново цял сезон с такива офанзивни играчи, които имат по 4 гола на 70 мача в четвърти дивизии.

За тези пари толкова. Вече дори свободни агенти като Лясков, Бирсент, Серкан Юсеин и други посредствени футбАлери не ни предпочитат, а вместо нас подписват за грандове като Крумовград, Хебър, Арда и тем подобни.

И отделно да живее и българския футбол с толкова туземци по родните лиги. Жалка картинка.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 10 юни 2025 17:12

Другото ,което все още ме притеснява е ,че тези чужденци са все офанзивни,нападател ,крило ,периферни футболисти.Бързо обявени ,но липсват вътрешните креативни халфове,което говори ,че от тези ранно обявените все още няма договорени вътрешни халфове.
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”