Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Дано стане това с Николов, добър е, но идва след тежка травма. Въпреки всичко трябва да го вземем, най-малкото оня папагал тука дето обяснява как гладните кокошки сънували просо....Гледай ги как бягат гладните кокошки от руската пералня хаха
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Днес по обяд Наско Илиев излизаше от заведение за хранене в близост до ст.Тича ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Delija написа:Днес по обяд Наско Илиев излизаше от заведение за хранене в близост до ст.Тича ...
Човека е във ваканция, прибрал се е да се види с приятели, роднини... и няма гладен да стои, я. Майтапа настрана, в момента всички издания си правят упражнения кой, къде и за какво ще ходи. Кой кого искал, колко го искал и т.н.. Наско не е лош вариант, но не виждам причина да идва при положение че играе в Кипър. То който и да дойде е по- добре от сегашните ни нападатели.
Числото осбождават бая хора.
Бленувания от някои сердюк също.
Не че лично аз го искам де.
Умарбаев след толкова години дето го искахме също.
Карагерен сякаш не е лош вариант за крилото.Или вече и той е изпята песен ,не зная.
Бленувания от някои сердюк също.
Не че лично аз го искам де.
Умарбаев след толкова години дето го искахме също.
Карагерен сякаш не е лош вариант за крилото.Или вече и той е изпята песен ,не зная.
За вас моряци ний живеем...
Дюлгера копае дъното..От резерва в ЦСКА към втора дивизия-Дунав....
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Дюлгера копае дъното..От резерва в ЦСКА към втора дивизия-Дунав....
Обърках се вече. Няма ли Китанов да ходи в Дунав?
Иначе трябва задължително да вземем Георги Николов и Евгений Сердюк - направо и двамата. Николай Минков и Карагерен защо не?!

Двама играчи на Локо отиват в Черно море
https://trafficnews.bg/sport-lokomotiv/ ... ma3P4bcxZQ
Двама от футболистите, за които Локомотив Пловдив информира по-рано, че няма да са част от тима за новия сезон, са вариант за Черно море, пише "Дарик". Става въпрос за вътрешния полузащитник Христо Иванов и за вратаря Кристиан Томов.
"Моряците" имаха интерес към Христо Иванов и по-рано, но така и не се стигна до негов трансфер. Със сигурност в момента на "Тича" спешно се нуждаят от футболист на неговата позиция, тъй като след раздялата с Начо Паис и края на кариерата на Даниел Димов, остават само с капитана Васил Панайотов и младият Берк Бейхан. Ако не намерят за тази позиция футболист от родното ни първенство, "моряците" ще търсят такъв от пазара в Бразилия или Португалия.
Вратарят Кристиан Томов също изглежда добра алтернатива за титулярния страж Пламен Илиев. Още повече, че Християн Славков вече не е част от Черно море и вратар със сигурност ще се търси.
Двама от футболистите, за които Локомотив Пловдив информира по-рано, че няма да са част от тима за новия сезон, са вариант за Черно море, пише "Дарик". Става въпрос за вътрешния полузащитник Христо Иванов и за вратаря Кристиан Томов.
"Моряците" имаха интерес към Христо Иванов и по-рано, но така и не се стигна до негов трансфер. Със сигурност в момента на "Тича" спешно се нуждаят от футболист на неговата позиция, тъй като след раздялата с Начо Паис и края на кариерата на Даниел Димов, остават само с капитана Васил Панайотов и младият Берк Бейхан. Ако не намерят за тази позиция футболист от родното ни първенство, "моряците" ще търсят такъв от пазара в Бразилия или Португалия.
Вратарят Кристиан Томов също изглежда добра алтернатива за титулярния страж Пламен Илиев. Още повече, че Християн Славков вече не е част от Черно море и вратар със сигурност ще се търси.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Eastern написа:Таранът Исмаил Иса напусна Черно море. Неговият договор изтече и той вече си търси нов отбор като свободен агент.
https://www.novsport.com/bg-futbol/shes ... herno-more
Удар за Ботев! Георги Николов си тръгва, отива в друг тим от българския елит. По информация на нашата медия Николов ще продължи кариерата си в Черно море, чийто тим на Илиан Илиев ще участва и в европейските клубни турнири в предстоящата кампания.
https://www.tribunaplovdiv.bg/%D1%83%D0 ... %B2%D0%B0/
Има много хляб в това момче,но не съм си помислял че някога ще го видим на Тича.А може и Митко Тонев да му е повлиял малко,знае ли човек?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Истината е че Сердюк залепваше на схемата на Илиан. Обаче онзи Сердюк, не сегашния. Много подвижен и отличен ляв крак. Николов е младо момче и явно има качества, но една цяла година не игра. Илиан знае какво точно му трябва и съм убеден че работи по въпроса. И не е само нападател. Заместникът на Сула е изключително важен.
Iceberg написа:Двама играчи на Локо отиват в Черно море
Лично аз съм ще съм доволен, ако това се случи. Харесвам Христо Иванов, начина му на игра и изява. Един от стабилните на тази позиция и на добра възраст. Под ръководството на Ильо и покрай нашите играчи в средата на терена мисля, че дори ще подобри изявите си. Виждам го скоро в двойка с Берк, ако дойде, разбира се. За вратарчето нямам наблюдения, но като се има предвид, че едва ли ще се наложи да пази повече от 2-3 мача през сезона.. все тая. Е, ако пък е и с повече възможности, талант и го развие.. няма лошо и повече да поиграва. Но.. да видим!? Засега само слухове, предположения и нищо конкретно.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.