Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ticha i vladislav
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот ticha i vladislav » 28 май 2025 09:30

ShooterMan написа:Желая всичко добро на Виктор и Сула. Единствено казвам - дано не подпишат с някой софийски БИВШ гранд, измислен отбор с измислени претенции и комплекси. Техния път е в чужбина, както направи Марто Минчев, а не Дюлгеров примерно. Ето, имаше оферта за навън - избра измисления софийски отбор и съвсем логично се провали. Провалът е факт и за Илиан Джуниър. Не са нужни подобни упражнения и за Виктор. Сула е чужденец, той е ясен, но Виктор знае тези неща.

Примера на Иван Дюлгеров като гаден вирус явно ще зарази целия отбор.Виктор е следващия който ще подпише "някой софийски БИВШ гранд, измислен отбор с измислени претенции и комплекси".Защо така ги възпитаваме тези наши юноши да си тръгват без пари,като УИНБЕТ спокойно можеха да дадат поне едни 500 хил.лв в касата на клуба.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 28 май 2025 11:18

ticha i vladislav написа:
ShooterMan написа:Желая всичко добро на Виктор и Сула. Единствено казвам - дано не подпишат с някой софийски БИВШ гранд, измислен отбор с измислени претенции и комплекси. Техния път е в чужбина, както направи Марто Минчев, а не Дюлгеров примерно. Ето, имаше оферта за навън - избра измисления софийски отбор и съвсем логично се провали. Провалът е факт и за Илиан Джуниър. Не са нужни подобни упражнения и за Виктор. Сула е чужденец, той е ясен, но Виктор знае тези неща.

Примера на Иван Дюлгеров като гаден вирус явно ще зарази целия отбор.Виктор е следващия който ще подпише "някой софийски БИВШ гранд, измислен отбор с измислени претенции и комплекси".Защо така ги възпитаваме тези наши юноши да си тръгват без пари,като УИНБЕТ спокойно можеха да дадат поне едни 500 хил.лв в касата на клуба.

Незнам защо си мислите че ТИМ са такива баламурници и играчите ни отиват ей така за без пари в тирето. Ако няма някоя сума под масата като нищо Иван Турицов ще се озове на Тича като размяна за Виктор.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 май 2025 11:24

Илиан уж се интересувал и искал Алекс Колев от Левски.
А пред Алекс Колев вариантите били ние или Локо Сф. (при условие, че треньор им стане Ст. Генчев).

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 28 май 2025 13:14

greenpeak написа:Илиан уж се интересувал и искал Алекс Колев от Левски.
А пред Алекс Колев вариантите били ние или Локо Сф. (при условие, че треньор им стане Ст. Генчев).

Къде го пише това?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 28 май 2025 13:17

Няма да се учудя ,все пак той започна да го вика в националния.А при липса на нападатели при нас ... Вече не знам Левски до колко го пускат.
За вас моряци ний живеем...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 май 2025 17:39

Провала на Иван Дюлгеров, пълния провал на кариерата му само за 1 година е вируса, който трябва.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 29 май 2025 10:55

Veso1913 написа:

Къде го пише това?

Това дето съм го писал вчера беше вътрешна информация, която днес вече е и по медиите: https://temasport.com/%d0%b8%d0%bb%d0%b ... %80%d0%b5/

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 май 2025 09:43

greenpeak написа:
Veso1913 написа:

Къде го пише това?

Това дето съм го писал вчера беше вътрешна информация, която днес вече е и по медиите: https://temasport.com/%d0%b8%d0%bb%d0%b ... %80%d0%b5/

Много правилно го беше написал-УЖ.Затова и попитах къде е написано,защото по време на трансерният период се лъже безогледно.От днес се спряга същият А.Колев за Израел.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 30 май 2025 21:45

Корона Полша, новият отбор на Виктор Попов. Да му пожелаем успех!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Върни се в “Черно море”