Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот greenpeak » 19 май 2025 10:44

В отбора е нужна пълна чистка!
За гонене директно: Уеслен, Брено, Дерик Осей, Начо Паис, Бари
За пенсиониране незабавно: Димов, Панов, Иса, Панайотов

ТРЯБВАТ НИ НОВИ ХОРА!!!!

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 19 май 2025 11:22

greenpeak написа:В отбора е нужна пълна чистка!

ТРЯБВАТ НИ НОВИ ХОРА!!!!

Напълно си прав! Само бих добавил и Живко към списъкът.Но хайде, него и Васко може да ги оставят за още една година със по периферна роля. Обаче това какво ние искаме се разминава с действителността и съм сигурен че отново двамата ще са най несменяемите играчи, че даже и национали.
Между другото, Денислав с нови два гола. Вече станаха 17 или 18!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 19 май 2025 13:11

Тези петимата чужденци когато и да ги махнат все ще е късно. Цецо И Васко вече подписаха. Цветомир е с постоянни травми, Васил е загубил много от агресията и енергията си. Живко става все по- бавен и по- бавен. Тежат годинките и това е. Иначе и тримата са дали много. Нека да останат, но да се влива и свежа кръв. В последните години състава на Илиан започваше с Васко Панайотов и той си поддържаше едно постоянно ниво. Добре е че имаме Берк на тази позиция да поеме щафетата, но категорично ще трябва още един вътрешен халф. Много ни е важно Мазир да остане, както и е крайно реме сякаш Виктор да излезе някъде. Остават Росен, Берк, Асен Дончев, Митко Тонев и Ники Златев. А това изглежда е твърде малко. Денислав е същия като Миро Манолов, само дето е по- нисък. Биче, с елементарна техника и много енергия. Във всички случаи е по- добре от сегашните ни нападатели взети накуп. Не искам да започваме с повече от двама футболисти над 30, трябва ни скорост. Във всяка линия имаме нужда от сериозни промени.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2025 14:07

Със сигурност един бек,при напускането на Виктор ни трябва.Отделен въпрос е той къде би могъл да продължи,с оглед много големия му спад откакто се е върнал от контузия ,(вчера също беше неузнаваем)
Двама или трима вътрешни халфа задължително офанзивно настроени,разбивачи Берк и Васил си имаме.Поне едно крило, и двама нападатели .Това според мен.
А вече какво може да се намери... е отделен въпрос.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 май 2025 20:45

ТРЯБВАТ НИ НОВИ ХОРА!!!!

Уеслен, Осей и Бари поне на мен ми харесват :) Брено и Начо може да си ходят...

Уеслен може да се дъни с головете, обаче ни е най-добрия футболист откъм надбягване, задържане на топката, превземане на терен и т.н. Освен това играе както като нападател, така и като крило.
Осей още не се знае как се вписва реално - първия мач като го гледах ми беше пълно дърво, последния мач пак дърво ...ама пък имаше и нелоши мачове и моменти, не може да се каже със сигурност дали става или не, все пак дори не е водил подготовка с отбора ;)
Бари е много техничен, умее да задържа топката, да центрира, има и удар - също му липсва аклиматизация при нас :)

Брено обаче е повече време тук и нищо не е показал. Начо също дори титуляр не почва, така че нека се търсят нови момчета.

Димов се отказва, така че с Брено и Начо стават трима напускащи. Мазир Сула и Виктор - 5 човека напускащи са половин отбор. Зависи кои ще привлечем. Съмнява ме 10 човека да оставим да напуснат както искате.
ИзображениеИзображениеИзображение

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 20 май 2025 08:17

ogrizko написа:

ТРЯБВАТ НИ НОВИ ХОРА!!!!

Уеслен, Осей и Бари поне на мен ми харесват :) Брено и Начо може да си ходят...

Уеслен може да се дъни с головете, обаче ни е най-добрия футболист откъм надбягване, задържане на топката, превземане на терен и т.н. Освен това играе както като нападател, така и като крило.
Осей още не се знае как се вписва реално - първия мач като го гледах ми беше пълно дърво, последния мач пак дърво ...ама пък имаше и нелоши мачове и моменти, не може да се каже със сигурност дали става или не, все пак дори не е водил подготовка с отбора ;)
Бари е много техничен, умее да задържа топката, да центрира, има и удар - също му липсва аклиматизация при нас :)

Брено обаче е повече време тук и нищо не е показал. Начо също дори титуляр не почва, така че нека се търсят нови момчета.

Димов се отказва, така че с Брено и Начо стават трима напускащи. Мазир Сула и Виктор - 5 човека напускащи са половин отбор. Зависи кои ще привлечем. Съмнява ме 10 човека да оставим да напуснат както искате.

Кое ти харесва в Уеслен? Че търчи като муха без глава и крайния продукт, който предлага, е близко до нулата? Едно желание има и до там, футболист на ниво Б група максимум пък колкото иска да бяга. Играта е футбол, а не лека атлетика и той е нападател. За сезон и половина има 4 гола и купища фрапантни пропуски. Абсолютно потресаваща статистика за играч на неговата позиция и няма какво повече да го чакаме. Ако се сещаш имахме един подобен на него - Мишаел. Добруджа го разкриха какво менте е за 3-4 месеца и зимата го разкараха, а такива като него, Уеслен, Брено и Пашеко ги мъчим по 2 сезона. Абсолютно вредни футболисти, които единствено изяждат времето на такива като Златев.

Бари има една техника и до там, ударите му най-много да убият някоя чайка, справка мача с Арда. Излакоми се 3 пъти, уби 1 чайка и се кри по терена до края с една случайна асистенция. Дойде си за 3-4 месеца, може и да направи някоя баня, след 2 седмици го няма.

Въпреки всичко ние няма да махаме поголовно хора, защото все пак и пари не даваме. Търсим си новите пенсионери и латино юнги. Неслучайно излязоха спекулации, че може да привлечем младите надежди Иван Минчев на 33 и Радослав Кирилов на 32. От юношите ако излезе нещо читаво, сигурно ще му се даде шанс. Аз лично не мисля, че ще махнем Уеслен, или Брено, защото имат договори до края на другия сезон и ще продължим да ги мъчим. Панайотов, Живко и Панов ще бъдат ключови футболисти, въпреки, че са пределно изцедени и е най-логично да имат не повече от периферна роля занапред. Привличаме някой на около 33 тип Минчев, някой от изпадащите отбори, може би Лясков, 1-2-ма латиноси на около 20 и най-вероятно това ще е селекцията. Лошото е, че най-конвертируемите ни футболисти Сула и Виктор по всяка вероятност няма да са тук следващия сезон.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 20 май 2025 13:27

Ето ви имената на напускащите според мен
Д.Димов
Брено
Начо
Виктор
Мазир
Вратаря на който и името му не запомних
Може да добавяте или вадите имена от този списък,но според мен ще са тези,като не виждам кой точно от тях би останал.
В тази връзка ,кого и на какви позиции ще вземем?
Вратар за втори такъв/тоест резерва и ще е наясно с това/,не зная какво като качество е момчето което е от нашите юноши и може ли той да е втори вратар.
В защита имаме трима централни и три бека,като двамата от тях са взаимозаменяеми
Халфовете в центъра ни са трима/тук ще трябва да се вземат играчи/
Крилата са Златев и Калкан/ще трябват поне двама,единият евентуално може и да е юноша
Нападател Уеслен/може да играе и на крилото/,Дерек/вероятно нов за дълбочина,няма да е лошо да е по добър и основен/
Като бройка належащи са според мен са два халфа,задължително поне единият да е много офанзивен,едно крило и един ЦН.Дотук са четирима/останалите ще са за запълване на дупките/.Ако вземем десен бек,тогава ще отпадне нуждата от крило.Значи необходими ,даже задължително е да привлечем четирима нови които да вдигат класата.Всичко останало да е с периферна роля,а акоо от тях излезе нещо наистина ставащо ще е супер.Това е селекция с която да се опитаме да се докопаме до четворката.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 20 май 2025 15:50

Veso1913 написа:Ето ви имената на напускащите според мен
Д.Димов
Брено
Начо
Виктор
Мазир
Вратаря на който и името му не запомних
Може да добавяте или вадите имена от този списък,но според мен ще са тези,като не виждам кой точно от тях би останал.
В тази връзка ,кого и на какви позиции ще вземем?
Вратар за втори такъв/тоест резерва и ще е наясно с това/,не зная какво като качество е момчето което е от нашите юноши и може ли той да е втори вратар.
В защита имаме трима централни и три бека,като двамата от тях са взаимозаменяеми
Халфовете в центъра ни са трима/тук ще трябва да се вземат играчи/
Крилата са Златев и Калкан/ще трябват поне двама,единият евентуално може и да е юноша
Нападател Уеслен/може да играе и на крилото/,Дерек/вероятно нов за дълбочина,няма да е лошо да е по добър и основен/
Като бройка належащи са според мен са два халфа,задължително поне единият да е много офанзивен,едно крило и един ЦН.Дотук са четирима/останалите ще са за запълване на дупките/.Ако вземем десен бек,тогава ще отпадне нуждата от крило.Значи необходими ,даже задължително е да привлечем четирима нови които да вдигат класата.Всичко останало да е с периферна роля,а акоо от тях излезе нещо наистина ставащо ще е супер.Това е селекция с която да се опитаме да се докопаме до четворката.

Десен бек спокойно може Асен Дончев да играе. Той е енергичен влага се, даже нелош удар има. Илиан мислех че затова го взема, да замести Виктор. Ама Виктор остана. Не знам дали не му се изпусна момента на него, стана вече на 25 години, от 2-3 тъпче на едно място... Илиан винаги е искал да има в отбора си футболист с профила на Мазир- техничен, да може да задържи топката, да променя темпото. Преди имахме Родриго, сега Мазир, кой ще е следващия? Това се евентуално важните ни играчи дето ще напуснат, от другите който и да си замине... На Милушев не знам какво му липсва- самочувствие ли, възможности ли. Ники Злетев е полезен като играем директно, на скорост. С нашите бавни разигравания напреки... Бари има един финт, да свие към полето и са нужни точно 10 минути да се нагоди защитник срещу него. Хубаво е да се погледне нещо от изпадащите (и по- специално Крумовград) и от тези дето ще изгубят баражите. Нападател е задължителен. Един като Машадо е идеален- гола сам го търсеше.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 20 май 2025 16:54

За Виктор и Мазир все още не е сигурно , Начо в последните мачове игра доста прилично или доста по добре от Васко Панайотов , въпроса е защо не беше пускан досега? Такъв нападател голаджия е трудно като свободен агент да се намери и дори да се намери той ще иска заплата ,която не може да му я дадат ...,единствено се надявам на нюха на Илиян ...
ex Popeye

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 20 май 2025 17:16

Бари доколкото знам е под наем до края на годината и наемът му няма да се подновява. Абсолютен плажен футболист: има техника, но решенията, които взима след това са безобразно глупави. Това последното дето се препречи на Иса и то след като беше в засада е онагледяващ пример за неспособността му да чете и преценява играта. Глупав футболист. Брено - отдавна трябваше да го няма. Осей - не знам, но не ми вдъхва много доверие. Уеслен - изглежда ми все едно тича на кукили, има нещо много неспортно в него, често взима идиотски решения, но ако няма кинти за пълна селекция може би трябва да остане. Иса - най-футболният от всички, но вече на години, трябва да се пенсионира. Златев - остава да дерзае, надявам се здраво да наблегне върху усъвършенстването на играта си, много неща му липсват.

Върни се в “Черно море”