Iceberg написа:Славия преподписва с Томбак, Левски се напъва да вземе Кирилов.. Понякога ви се чудя, откъде намирате толкова ентусиазъм, та да си мислите за такъв тип играчи?! Винаги ще изберат София, винаги ще отидат при повечето пари. Явно забравихте как избяга преди години Томбак?! Уж ще ходи да учи и няма да играе сериозен футбол.. Кирилов от парите на числата, как би дошъл на нашите заплати?! Стефанов от Левски тук не вярвам да дойде.. Ударихме кьоравото с Тонев и Дончев, но и двата отбора в които бяха, бяха с проблеми, а и не ги смятаха за живи въобще там. Не всеки ден обаче стават такива "чудеса", да ти паднат без пари млади, смятани някъде за безперспективни играчи, които Ильо да подхване, научи и им даде шанс за изява. Ако наистина успеем да придърпаме Лясков и нашичкия Ники Минков от двата закъсали пловдивски тима по същата схема, ще е добре мисля и ще си решим проблема с бековете. Ноо, въобще не е сигурно засега и ще видим. Другите нови ще са от чужбина мисля. То зависи и кои ще си заминат..
По това време всяка година журналята започват да си драскат какво ли не.Всичко е слухове и т.н
Та така и ние ,какво лошо има да си чешем езиците и да си дискутираме.Ясно е че сме далеч от реалностите,но какво пък ..видиш ли..нали за това е форум.Визираните от теб дошли,са основно тук заради Илиан.Така че в него ми е и надеждата да успее да убеди още някой подобен