Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот mursusaid » 14 май 2025 15:44

Iceberg написа:Славия преподписва с Томбак, Левски се напъва да вземе Кирилов.. Понякога ви се чудя, откъде намирате толкова ентусиазъм, та да си мислите за такъв тип играчи?! Винаги ще изберат София, винаги ще отидат при повечето пари. Явно забравихте как избяга преди години Томбак?! Уж ще ходи да учи и няма да играе сериозен футбол.. Кирилов от парите на числата, как би дошъл на нашите заплати?! Стефанов от Левски тук не вярвам да дойде.. Ударихме кьоравото с Тонев и Дончев, но и двата отбора в които бяха, бяха с проблеми, а и не ги смятаха за живи въобще там. Не всеки ден обаче стават такива "чудеса", да ти паднат без пари млади, смятани някъде за безперспективни играчи, които Ильо да подхване, научи и им даде шанс за изява. Ако наистина успеем да придърпаме Лясков и нашичкия Ники Минков от двата закъсали пловдивски тима по същата схема, ще е добре мисля и ще си решим проблема с бековете. Ноо, въобще не е сигурно засега и ще видим. Другите нови ще са от чужбина мисля. То зависи и кои ще си заминат..

По това време всяка година журналята започват да си драскат какво ли не.Всичко е слухове и т.н
Та така и ние ,какво лошо има да си чешем езиците и да си дискутираме.Ясно е че сме далеч от реалностите,но какво пък ..видиш ли..нали за това е форум.Визираните от теб дошли,са основно тук заради Илиан.Така че в него ми е и надеждата да успее да убеди още някой подобен
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 14 май 2025 15:49

Eastern написа:
mursusaid написа:На мен още едно име ми се върти из главата от известно време.Илиян Стефанов от левски.Човек зад нападателя ,който умее да бележи .Там почти не му дават шанс,а сякаш не е лош ,и в един отбор като нашия без такова напрежение,според мен би показал потенциала си.
Но чисто хипотетично го казвам,тъй като трудно би се осъществил такъв трансфер ,най малкото без пари няма да го дадат,а ние как даваме... :)

Мисля че още когато беше в локо сф Илиан искаше да го вземе,но той отиде в Берое.[/quote
По същата логика защо искате предателя Ертанчо.Все пак мач излиза срещу нас на нож и яко ритане по всички наши.Все едно че ние сме му направили нещо .

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 май 2025 17:07

mursusaid написа:
Iceberg написа:Славия преподписва с Томбак, Левски се напъва да вземе Кирилов.. Понякога ви се чудя, откъде намирате толкова ентусиазъм, та да си мислите за такъв тип играчи?! Винаги ще изберат София, винаги ще отидат при повечето пари. Явно забравихте как избяга преди години Томбак?! Уж ще ходи да учи и няма да играе сериозен футбол.. Кирилов от парите на числата, как би дошъл на нашите заплати?! Стефанов от Левски тук не вярвам да дойде.. Ударихме кьоравото с Тонев и Дончев, но и двата отбора в които бяха, бяха с проблеми, а и не ги смятаха за живи въобще там. Не всеки ден обаче стават такива "чудеса", да ти паднат без пари млади, смятани някъде за безперспективни играчи, които Ильо да подхване, научи и им даде шанс за изява. Ако наистина успеем да придърпаме Лясков и нашичкия Ники Минков от двата закъсали пловдивски тима по същата схема, ще е добре мисля и ще си решим проблема с бековете. Ноо, въобще не е сигурно засега и ще видим. Другите нови ще са от чужбина мисля. То зависи и кои ще си заминат..

По това време всяка година журналята започват да си драскат какво ли не.Всичко е слухове и т.н
Та така и ние ,какво лошо има да си чешем езиците и да си дискутираме.Ясно е че сме далеч от реалностите,но какво пък ..видиш ли..нали за това е форум.Визираните от теб дошли,са основно тук заради Илиан.Така че в него ми е и надеждата да успее да убеди още някой подобен

Разбира се, че няма лошо да си чешем езиците, да си бъбрим тук и будалкаме, така е, но някои явно го вземат насериозно и се надяват, а после като не се получи и се сърдят. Да, в Илиан ни е надеждата. Трябва доста да се потруди, за да успее да поддържа отбора ни конкурентен за тройката!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 14 май 2025 22:52

Iceberg написа:
mursusaid написа:

Разбира се, че няма лошо да си чешем езиците, да си бъбрим тук и будалкаме, така е, но някои явно го вземат насериозно и се надяват, а после като не се получи и се сърдят. Да, в Илиан ни е надеждата. Трябва доста да се потруди, за да успее да поддържа отбора ни конкурентен за тройката!

Е всеки има право да е болен мозък :lol: :lol: :lol:
Лично аз не влагам нищо сериозно докато не е официално факт.До тогава само си приказвам,колкото да става някаква дискусия на по чашка :)

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 14 май 2025 23:09

mursusaid написа:
Eastern написа:
mursusaid написа:На мен още едно име ми се върти из главата от известно време.Илиян Стефанов от левски.Човек зад нападателя ,който умее да бележи .Там почти не му дават шанс,а сякаш не е лош ,и в един отбор като нашия без такова напрежение,според мен би показал потенциала си.
Но чисто хипотетично го казвам,тъй като трудно би се осъществил такъв трансфер ,най малкото без пари няма да го дадат,а ние как даваме... :)

Мисля че още когато беше в локо сф Илиан искаше да го вземе,но той отиде в Берое.[/quote
По същата логика защо искате предателя Ертанчо.Все пак мач излиза срещу нас на нож и яко ритане по всички наши.Все едно че ние сме му направили нещо .

Имах предвид че надали самият Илиан ще го иска след като веднъж го е отрязал. Иначе и аз го харесвам, има невероятен нюх за пласиране и е добър един на един. Колкото до Томбак. Мисля че щом Илиан го повика в националния, значи са заровили томахавката.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 16 май 2025 13:42

Томбак го харесвам много как играе. В последния ни мач срещу Славия безпроблемно си загърбваше два пъти по-големия Осей и не му даваше никакъв шанс да се пребори за топката. НО не вярвам да дойде при нас. Реалистичен ми изглежда един трансфер на Денислав Ангелов. Момчето се доказа в Янтра. Много ми напомня на Миро Манолов като игра.

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 16 май 2025 14:53

'enki' написа:Томбак го харесвам много как играе. В последния ни мач срещу Славия безпроблемно си загърбваше два пъти по-големия Осей и не му даваше никакъв шанс да се пребори за топката. НО не вярвам да дойде при нас. Реалистичен ми изглежда един трансфер на Денислав Ангелов. Момчето се доказа в Янтра. Много ми напомня на Миро Манолов като игра.

Стига да няма някакви пререкания между Илиев и Томбак, то със сигурност ще ни е полезен. Перде е, а и на всичкото отгоре доста приличен играч.

Като цяло Денислав прави доста силен сезон. Вкара немалко голове като играч на Фратрия и като такъв на Янтра. На мен неговата кариера до този момент много ми напомня на тази на Атанас Илиев, който прекара доста време в Монтана по Б група. Ако има възможност да го върнем на Тича, то със сигурност трябва да се пробва.

Друг играч, който вече втори сезон се доказа е Ангел Ангелов. Момчето е редовен титуляр в Добруджа, които си спечелиха промоция в Ефбет лига.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 17 май 2025 14:31

Joachim Carcela-Gonzalez - полузащитник (бил сигурно попълнение за нас):

https://www.transfermarkt.com/joachim-carcela-gonzalez/profil/spieler/381965
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 17 май 2025 20:41

Delija написа:Joachim Carcela-Gonzalez - полузащитник (бил сигурно попълнение за нас):

Тия почти не съм ги гледал,за тоя никакъв поглед нямам ...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 май 2025 11:25

Delija написа:Joachim Carcela-Gonzalez - полузащитник (бил сигурно попълнение за нас):

Това което се вижда е че е добре сложен физически.Другото е че няма вкарани голове досега.Хубавото е че може да играе на 3 позиции в центъра,точно каквото ни трябва и малко или много вече е преминал периода на адаптация в БГ футбола.Ако е вярно ИИ вярвам че ще изкара всичко най хубаво от него.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”