Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот Eastern » 25 апр 2025 15:53

На Ертан му изтича договора със Славия. Щом Илиан го извика в националния явно са заровили томахавката. Едва ли чичо Венци дава много по високи заплати, така че може да се пробваме да си го върнем. В предвид сътресенията в Ботев Ники Минков също е вариант, но най вероятно там нещата със заплатата ще са по сериозни пък и към него ще има по голям интерес от други отбори. На Жека също му изтича договора с числото. Колкото и мастийски да постъпи при раздялата, изкарахме 1 милион от трансфера и колкото и да остави горчилка у феновете си остава един от най добрите ни нападатели в последните години!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 апр 2025 17:39

Аз на Ертан му бях сърдит преди, а и като цяло. Но...ако трябва да ни се мъкне някоя марда, дето да я разкриваме, че не става - не благодаря. И Ертан, и Ники Минков имат място тук, но искам да повторя, че силно се надявам Виктор да преподпише и остане - при условие, че не замине в чужбина де, което му го пожелавам, защото го заслужава. Дани заслужава изпращане и уважение, което си заслужи с годините, мисля, че ще е полезен на ръководен пост в клуба, стига разбира се да иска да се занимава с футбол, а не с нещо друго.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 30 апр 2025 14:19

Ent написа:
Батстанчо написа:За Дидо само хубави думи на изпроводяк. Мъж на място и лидер. Няма смисъл да се говори за представяне на края, важното е , че ни е носил много емоции. Нали това търсим ние феновете във футбола - отдаденост, мъжество, мотивация, характер и чувството да извикаш силно на стадиона айййй моряциииии ..... всичко ни е дал той на нас и дори спечелихме с него и купата преди 10 години. Легенда! Пожелавам му успешна кариера като треньор или ръководител в любимия отбор.
За Иса и Панов важи същото. Страхотни характери и футболисти. Живи и здрави!
Само Тича

Каква купа с Димов, майтапиш ли се ?

Явно го бърка с Живко Атанасов-единствения от финала с Левски.Поне не се сещам за друг.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 30 апр 2025 15:51

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ore-840243
?? Може би поредната провокация срещу Илиан и отбора преди най важните мачове за сезона

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 30 апр 2025 17:03

Eastern написа:https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/klub-ot-efbet-liga-otmykva-zvezda-na-cherno-more-840243
?? Може би поредната провокация срещу Илиан и отбора преди най важните мачове за сезона

Глупости.Някой дал някой лев за партенка и я повторят още няколко сайтчета.
За вас моряци ний живеем...

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 30 апр 2025 23:43

icko65 написа:
Ent написа:
Батстанчо написа:За Дидо само хубави думи на изпроводяк. Мъж на място и лидер. Няма смисъл да се говори за представяне на края, важното е , че ни е носил много емоции. Нали това търсим ние феновете във футбола - отдаденост, мъжество, мотивация, характер и чувството да извикаш силно на стадиона айййй моряциииии ..... всичко ни е дал той на нас и дори спечелихме с него и купата преди 10 години. Легенда! Пожелавам му успешна кариера като треньор или ръководител в любимия отбор.
За Иса и Панов важи същото. Страхотни характери и футболисти. Живи и здрави!
Само Тича

Каква купа с Димов, майтапиш ли се ?

Явно го бърка с Живко Атанасов-единствения от финала с Левски.Поне не се сещам за друг.

Пачков :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 11 май 2025 09:08

Според мен ако не спечелим 9 точки ,за нас сезона приключи.Следва да видим как ще се процедира при обновяването на отбора.Първо е важно кои точно напускат Тича,за да видим къде се точно се отварят дупки за запушване.
Според мен сигурните напускащи са Виктор,Мазир,Начо,Дани Димов,може би и Брено/нямам идея какво се случва с резервният вратар/.Големият проблем са двете дупки оставащи след напускането на първите двама,защото губим две абсолютно силни фигури,с основен принос за силните ни игри.Със загубата на ДД губим освен един истински боец в средата на терена,губим и височина,но губим и един ЛИДЕР.Другите двама няма какво да ги коментирам,имаха съвсем периферна роля,същото и за вратаря.Значи ни трябва десен бек ,въпреки присъствието на Цецо,който по скоро трябва да е с периферна роля,не заради качествата и раздаването му ,а заради склонноста му към контузии.Но е перфектен да влиза и на двата бека при нужда.Ако ще вземаме качествен ДБ съм съгласен с колегите че и Минков и Ертан са перфектна опция за този пост.Нужен е минимум още един качествен централен полузащитник да замени Димов и един който да замести Сула.Предполагам ч за мястото на ДД ще вземем чужденец,а за мястото на Мазир ще е по сложно.Такива играчи не се намират лесно без пари и предполагам че Тонев е взет с тази цел.Остава отворен въпроса с крилата и централния нападател.В предни позиции оставаме поне на пръв поглед с достатъчно количество играчи.Дерек,Уеслен,Калкан,Златев,Милушев/дали крило,дали вътрешен халф/,Дончев/който за мен е истинско богатство-много комплексен играч-биткаджия/.Видно е че отбора първо няма дълбочина,второ няма и достатъчно класа след напускане на важните ни фигури.Ще е много напрегнато лято и единственото което долу-горе бива в състава са тримата ЦЗ с които разполагаме и спокойствието на вратата с Пламен.Имаме си лидера Васко,но му трябва и сериозна алтернатива.За вратар все ще намерим някой който да е втори вратар.Не искам да съм на мястото на Илиан този трансферен .Играчи ли да търси,подготовка ли да прави,потбор ли да сглобява.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 май 2025 13:53

Veso1913 написа:.....Не искам да съм на мястото на Илиан този трансферен .Играчи ли да търси,подготовка ли да прави,потбор ли да сглобява.

Най-добре да се концентрира повече върху националния, че жив ще го изядат. Пък Черно море ако закъса няма да е болка за умиране за софийските журналя ;) Сега сериозно - първо ще е добре да играем в евротурнирите. Най-малкото може собствениците да развържат малко повече кесията, а освен това и новите играчи по-лесно може да се навият да дойдат при нас. А пък май ще трябва много играчи, така че едни евротурнири са изключително голям плюс, макар че нямаме място в тях. Ама е добре за трансферния ни пазар. Иначе ще се радвам да върнем Сердюк, Пабло, ако щеш и онова дебелото бразилче-русначе. Също Минков. Ние реално имаме навика да връщаме разни играчи, така че може да вземем по-познати и свикнали с обстановката на Тича. Ако вземем 3-4 такива и 3-4 нови става идеална селекция и без съществени катаклизми, каквито ще има при 7-8 напълно нови според мен. Ама ще видим какво ще се случи де, ще бъде интересно лятото ;) Лично аз ако съм на Илиан ще подходя по тоя начин, но и познавайки Илиан очаквам това от него. Той обича да работи с играчи, които вече добре познава. Лясков примерно е такъв случай, нали са се срещали в националния и т.н. :) Въпросът е да се развърже малко кесията със заплати с още 1000-2000 евро и ще тръгнат нещата.
ИзображениеИзображениеИзображение

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 11 май 2025 15:41

Не виждам нито една причина за друго, освен изграждане на нов отбор по познатия начин. Бюджетът няма да се увеличи, най-малко защото "собственикът строи стадион, което е много скъпо". Така че очаквам скоро да започнат сравненията на "новия" отбор със "стария" отпреди 5-6-7 години. Да са здрави Илиан и помощниците му!

Върни се в “Черно море”