25 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 18.03.25 събота 17.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Mariner
Контакти:

Re: 25 кръг Ефбет лига /ЦСКА - Черно море/ 18.03.25 събота 17.30ч.

Мнениеот Mariner » 11 мар 2025 01:24

Ако има нещо сигурно в този мач, то е, че в средата ще сме 27-29, пред тях 71. Ще играем, както обикновено играем в мачове срещу тези и подуенци - много агресивно, никакви пространства и супер фокусирано. Демек за 0:0, пък напред ако нещо стане, стане. Може би е добре, че Сула точно този мач пропуска, не мисля че тактиката ни в този мач би му прилягала.
В общи линии хикса изглежда нарисуван, но ако не ни шибнат поне един от корнер ще си е жив късмет.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 11 мар 2025 08:20

При липсата на офанзивния 10, 23 става за мен задължителен титуляр на фланга, където да тормози Туристов (заместващ наказания Вион). На другия фланг ми се иска да видя бързината на 39 срещу Пинто на контраатака. Ще има такива надявам се.
Надеждите на оранжевите са в кипъреца и това ще му бъде първия сериозен тест според мен. Хайде да видим дали си струват еврата, които му наброиха срещу коравите 3 и 28.
Много сериозен тест ще бъде обаче и битката в средата - енергията на 20-годишния юноша 29, в комбинация с опитните 27 и 71 срещу надценения Ето'о и черничкото колумбийче (който ще бъде предпочетен от Саше-то за този мач вместо норвежеца).
В нападение - с нулевите 7 и 99 шансовете по-скоро клонят към нула. Иска ми се сякаш да видим пък новото момче срещу шотландеца-пенсионер.

TheSailor

Мнениеот TheSailor » 11 мар 2025 21:35

Тежък мач ни очаква, на фона на великолепното ни нападение, трудно ще вземем нещо от мача.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 11 мар 2025 22:09

Аз съм забелязал последните две години, че когато изглеждаме най-зле и очакваме едва ли не края на мечтите и изведнъж излизаме, мачкаме и убиваме.
Примери:
Миналият Май - след трагично 0:0 в Благоевград, след което изпуснахме второто място преди плейофите, смачкахме всички във тях и финиширахме 8 точки пред -то
Есента след измъченото равенство с Арда, смачкахме приятелките и развалихме Каменарските празненства.
Преди три седмици, колко от нас очакваха да изпуснем ‘хегемона’ а надутият подуенски балон да се пръсне с такава сила на Тича. И това само дни след като не можем да вкараме срещу 9 от Крумовград.
Така, че това ми дава надежда, че и сега ни очаква подобна развръзка след разочарование.
Да допълня само, че ни чака интересен сблъсък в средата на терена между двамата най-големи костотрошачи в лигата - Д. Д и Ето’о. Дано по-добрия оцелее!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 11 мар 2025 23:02

Избраха любопитен съдия за дербито между ЦСКА и Черно море в събота
https://www.gol.bg/a/96-footballbulgari ... FLT_toqqCw

Международният рефер Васил Минев получи наряд за предстоящия двубой от 25-ия кръг на българската футболна efbet Лига между ЦСКА и Черно море, съобщава Съдийската комисия (СК) към Българския футболен съюз (БФС). Двубоят е насрочен за 15 март, събота, от 17:30 часа.

Асистенти на Минев ще бъдат Мартин Венев и Красимир Миланов, а четвърти съдия ще бъде Валентин Железов. За системата за видеоповторения ще отговарят Никола Попов и Владимир Вълков, а Стефан Апостолов ще бъде съдийски наблюдател.

През този сезон Минев е ръководил един мач с участието на един от двата отбора. В края на миналата година ЦСКА завърши наравно 2:2 с Локомотив в Пловдив..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 13 мар 2025 19:07

Илиан обяви групата на Черно море за мача с ЦСКА, вкара в нея нов на мястото на най-добрия си
https://7dnisport.bg/archives/282082?fb ... niPcrrsbjA

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за гостуването на ЦСКА от 25-ия кръг, съобщиха от варненския клуб.

От нея заради наказание за натрупани жълти картони отпаднаха Мазир Сула и Исмаил Иса. На тяхно място в групата са младият Николай Костадинов и последното ново попълнение Дерик Осей.
В групата за мача са Пламен Илиев, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Даниел Мартин, Васил Панайотов, Николай Костадинов, Берк Бейхан, Димитър Тонев, Мартин Милушев, Начо, Тиерно Бари, Асен Дончев, Дерек Осей, Уеслен Жуниор, Брено Тейшейра и Николай Златев.

Двубоят на националния стадион „Васил Левски“ е в събота, 15 март от 17:30 часа.

Преди тази среща Черно море заема второто място във временното класиране с 46 точки, докато ЦСКА е осми с 36 точки.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 15 мар 2025 12:11

Много ми се иска лицето александър томаш да бъде уволнен. Да имаш 6 мача за отбор, да си в тройката, всичко да ти е платено и ти след 6 мача да избягаш в друг отбор??? Това е к*рвенска постъпка, нищо, че се случва на вражески отбор като спартак варна.

Иронията е, че Черно море може да отмъсти за спартак. Отстраните ли томаш за купата- УВОЛНЕНИЕ!!! УСПЕХ, Моряци!!!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 15 мар 2025 19:25

Браво, Моряци!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 15 мар 2025 19:50

С влизането на Димов тотално ни се разстрои играта и беше въпрос на време да ни обърнат мача. Не знам какво е харесал Илиан в новия /Осей/, но той поне на първо четене нито може да отиграе, нито да спре топка. Явно ще го чакаме няколко месеца да видим дали ще го бъде. Все пак точката като гост си е успех предвид, че парирахме амбициите им за 4ката.

Върни се в “Черно море”