Мнениеот mursusaid » 09 фев 2025 15:14
Какво се карате двамата .
И Виктор и Уеслен имат вина.Това се нарича колективна грешка.Малоумен гол отвсякъде.Просто ние при статични положения,центрирания пред вратата сме супер статични и не търсим топката ,а чакаме да ни оцели,белким я изчистим.Никакво загърбване на противника и търсене на първа топка.
Просто страшно слабо изигран мач от целия ни отбор
И както някой по-рано каза , лидерите ни и по-опитни футболисти се провалиха,вместо да поведат отбора .Живко, Димов,Влатко, Панайотов.. Просто не влязохме адекватно настроени за мача.А после и всичко се обърка.Единствено ми е непонятно отношението на младите .Когато получат шанс за игра ,не мога да разбера тази апатия ли,страх ли, какво е но,ги няма никакви,вместо да изядат терена,да бягат като луди по терена,търсейки топката ,за да се докажат и покажат,те се крият.Не може Милушев с претенции за креативен футболист да няма нищо смислено и организирано в играта му.Да губи лесно единоборствата и топката .Златев толкова се надявах като влезе,че адски ме издразни поведението му по терена.
От две седмици е тук ,но това което направи Бари с влизането си,това очакваме и от нашите таланти когато влязат .Говоря за отношение към играта,за желанието и стръвта която демонстрира.После са качествата на футболиста,първото е това какво говори тялото и поведението му по терена.
Той поне е светъл лъч от този мач.Ноо без нападател няма да стане .
Брено спокойно може да хваща следващия самолет .Уеслен за мен не е нападател,нещо флангове втори нападател да влиза може,но за основен централен нападател за мен не става.Иса вече е за последните 10 минути евентуално ако може да помогне с нещо.Просто нямаме нападател и това е.А ако и Сула нещо е извън строя страшно увисваме и с креативен халф ,който може да измисли нещо.Колкото и да не ни се иска от към качество състава ни е страшно къс.
И въпреки всичко аз мога само да сваля шапка на Илиан за усилията и всичко което прави за отбора вече толкова време в такива условия на работа.
Само Черно море има и такива мачове
За вас моряци ний живеем...